Hola


Imorgon är det dags. Då åker jag på språkresa till Spanien,Almuñécar i två veckor. Ska bli så härligt med sol,bad,nya människor och att få bredda på det spanska ordförrådet lite. Nu ska jag fortsätta packa,puss :)

Söndagdenfjortondejuli

Hej gullungar.
Kvällen igår blev väldigt trevlig. Hos Bea så åt vi och tittade på film. Sen åkte jag hem till F och sov där,myspys.
Idag skiner solen så ska ut och lägga mig solen och läsa någon bok :) Får se vad som händer ikväll, jag och brorsan funderar på att köpa ben&jerrys och sitta och kränga framför tvn. Ett tv-tips idag är "Paris Hilton's my new BFF" på 3an klockan 17.05. Där får man följa Paris Hilton's jakt efter en ny bästis. Låter rätt så underhållande faktiskt ;)

Puss sweeties.♥

Don't bring flowers after I'm dead


Hej sötnosar!

Tre inlägg på en dag, stolt över mig själv måste jag säga ;) Började dagen med att vakna upp hos Emma efter en kväll&natt full med chailatte,musik och tjejsnack. Kom hem vid lunch någon gång och har inte gjortt något speciellt sen dess. Ska snart till Bea där jag,Isabelle,Emma,Lovisa,Jalmar och Fille ska käka pizza och så. Sen efter det ska jag hem till F och mysa :)

Take care sweeties, puss. ♥


Erik Hassle

Grymma låtar, en otrolig röst och världens gulligaste frisyr. I love Erik Hassle,helt enkelt.


 

Summertime

Solsken, stranden, värme, glass, fräknar, solblekt hår, grillkvällar, brunbränd hud, varmt sommarregn, tunna tunikor, sovmornar, blå himmel, utomhusfester, bad, jordgubbar, killspaning, blommor och minst en sommarplåga som spelas om&om igen på radion.

Inte så konstigt att man älskar sommaren.

Skolavslutning

Tjingeling:) Åh,nu har jag kommit efter i bloggandet och har egentligen en massa bilder att lägga ut och en massa saker att skriva om. Men får hoppa över det så jag kommer ikapp igen.

Igår var det äntligen dags för den efterlängtade skolavslutningen. Visst kändes det sorgligt, men mest skönt faktiskt. De vännerna som verkligen betyder något kommer man kunna ha kvar ändå, trots att man går på olika skolor. :)
Här är bilderna från igår;


Jag på skolavslutningen :)

Åkte hövagn till kyrkan ;) Jag,Rebecca,Lovisa och Issi.

Frizze och jag

Anna,jag,Rebecca,Emma och Bea.

Jag,Petter,Johan och Anna.

Passar även på att lägga ut en bild på mina darlings från Scorette som jag hade på mig igår:)


SRF,here i come

Hallå ja:)
Igår hade jag min sista plugg-dag i grundskolan ever. Härlig känsla måste jag säga. Idag åker nämligen jag,tim och pappa till Sweden rock festival vilket ska bli jäkligt roligt! Den festivalen är bannemig en av höjdpunkterna på året med en massa bra musik, solande i gräset och mängder av onyttig festival-mat. I love it.

Blir alltså inget mer bloggande förrens på söndag. Då kommer antagligen en hel drös med bilder :) Ha det bra,sötnosar. Puss puss!

RSS 2.0