Espressohouse med Issi och Julia










Såå mysigt och roligt att fika med tjejerna, har saknat dem skitmycket. Satt nästan tre timmar på Espressohouse och sen gick vi ut och ställde oss i det fina hjärtljuset som finns på Stortorget, hehe. Nu ska jag iallafall tvätta av sminket, sätta på ansiktsmask och måla naglarna. Puss så länge!






Söndagsfika


Kom precis hem från mormor och morfar, fick gå upp 8 imorse för att åka hem till dem. Wuäää tidigt! Nu ska jag iallafall ner på stan och fika med Issi och Julia, myspys! Puss och kram skumbanan ♥


NEEDTOBREATH

Myser till ett nyfunnet album som är SÅ bra, looove it. NEEDTOBREATHE – The Outsiders heter det och är himla fint. Nu ska jag sova och drömma förhoppningsvis söta drömmar. Puss och godnatt!


Jag hjärta ledig tid



Lördagskväll och jag sitter i min säng och lyssnar på min nyfyllda Spotifylista, äter glass och läser Cosmopolitan. Känner mig lugn,glad och så längtar jag efter julen. Puss!


Ett två tre


Mitt rum i tre steg under dagen. Har verkligen städat sen jag vaknat till nu, puh! Är iallafall jätteskönt att det blivit så fint och även om jag typ inte har några möbler och flyttkartonger i hela rummet är det rätt mysigt ändå. Sitter och käkar kycklingsallad i sängen och lyssnar på Ozzy Osbourne – Mama, I'm Coming Home, ska se honom nästa sommar på Sweden rock. Awesome!


Städlördag

Är i full gång med att städa mitt rum, har börjar packa upp några flyttkartonger också. Längtar SÅ tills mitt rum är helt klart, tror det kommer bli jättefint! Har föresten planerat i princip hela min vecka nu, bara lite smågrejer om helgen kvar. Det här höstlovet ska jag njuta varenda sekund av!



Axis of axesome


De här killarna visar att det går att spela flera hitlåtar med endast fyra ackord, orkar ni inte kolla när de snackar i början så spola fram till 00:50. Sjukt coolt i alla fall!


Dubai i december



I december drar jag,pappa och Tim till Dubai. Pappa visade bilderna ovan på hotellet vi ska bo på, SÅ FINT! Längtar så galet mycket! Perfekt timing också att få färg när man är som vinterblekast :D Äe nu hoppas jag tiden går snabbt så vi snart kommer iväg, wiie!


Första kvällen på lovet

Min bebis som myser med mig i soffan just nu

Såhär glad är jag över att det är lov!

Första kvällen på mycket, mycket länge som jag inte har en enda läxa att tänka på. Jag sitter i soffan, tittar på idol och nördar på msn samtidigt som jag njuter av ledigheten som började idag. En vecka och en helg utan krav, lovely! Avklarat tre prov denna veckan och de har alla känts bra, måste säga det igen; jag är stolt över mig själv. Btw, på idol...Jag älskar Olle och Jay! Extremt bra. Nu ska jag dricka te och kika in på mina favvobloggar, puss!


Mot munka

Är så vansinnigt trött, håller på att somna men då missar jag ju bussen till Elaine och det vill jag ju inte :D gissar på att vi kommer däcka i sängen framför en film och jag har lite plugg med mig som ska läsas samtidigt. Ber om ursäkt för skittråkig uppdatering, har inte haft tid att göra det ordentligt. Får bli skärpning på lovet! Nu ska jag snart dra, simma lugnt!;*

I made it!

Vi kör lite mer på Charlotte tycker jag, visa ord! Nu är matteprovet avklarat och jag är så jävla stolt över mig själv! Jag kommer säkert inte ha alla rätt men att jag gjorde provet, svarade på alla frågor och gjorde mitt bästa. That's good enough for me! Nu är det dags för att plugga textkommunikation, har prov på det imorgon och jag är inte superförberedd men om jag tragglar det ett tag så sätter det sig säkert. Ikväll sover jag hos Elaine för jag saknar henne very muuuch! Och jag lovar er att på lovet tar jag tag i min design, så här kan det fan inte se ut.


Första mobilbloggen

Godmorgon :) första gången jag mobilbloggar, hehe. Ska dra till bussen om en halvtimme och fram tills dess ska jag plugga matte. Har som sagt prov idag och det känns förvånansvärt bra :) efter skolan ska jag plugga satan i gatan till textkommunikationsprovet vi har imorn. Aldrig en ledig stund! Eller jo nästa vecka för då är det LOV :D ha en bra dag, puss!

Lill-lördag












Lite försenare bilder från skridskoåkningen. Ser så sjukt vit ut på dem, gaah. Iallafall så har det varit en bra dag idag, i feel happy. Efter skolan har jag,Tanja och Mathilda varit på biblioteket och pluggat matte till provet imorgon. För att ha fattat seriöst NOLL hänger jag nu med ganska bra, och jag lärde mig mer på dessa timmarna än 2 månader i skolan. Inget ont mot vår mattelärare, jag behöver bara ha lite extra förklaring på uppgifter för att jag ska fatta ;) Så TACK till mina underbaringar som orkade hjälpa mig idag! ♥

Nu ska jag köra lite mer matte och även titta igenom en kompis svenskauppsats och ge konstuktiv kritik, KÖTTA med andra ord. Nej jag skoja, den är skitbra! :) Puss på er allihopa.


Charlotte har koll

Skriver en engelsk berättelse utifrån en dikt på engelskan, det är rätt soft ändå. Känner för att titta på SATC och dricka te, vore lovely. Särskilt med tanke på mysvädret som är där ute! Fett duntäcket på det och jag vore lycklig. Eller lägg till Elaine också föresten. Back to work sweeties. Puss!


Äter orange

Chailatte skulle inte sitta fel just nu! Skriver om Lega nord och väntar på att denna lektionen ska ta slut fast att jag inte ser emot lektionen efter. Estetisk verksamhet är inte min favorit, hehe. Nu fick jag en apelsinklyfta av Mathilda, gooott jaadå. Ska fortsätta att skriva om mitt italienska parti nu, adios guapos.


Design

Kunde inte ha kvar min gamla design och jag varken vill,orkar eller kan göra en ny just nu. Ni får nöja er med denna fula fashiondesingen så länge.


I think you need me more than i need you

Den här söta tjejen har stått för min pluggmusik nu ikväll. Hon var med i en reklam för typ eniro eller något, där hon satt och spelade gitarr och sjöng så fint. Nu finns hon, eller Maja Alderin som hon heter, på Spotify och två av hennes låtar är med på min höstmys-lista. Det är Maja Alderin – Darling och Maja Alderin – Make It Matter.

Spanskaplugget går inte så bra, har annat att tänka på. När huvudet redan är fyllt med en massa tankar är det väldigt svårt att lära sig glosor och spanska grammatikregler, tyvärr. Jag är trött och tänker sova nu så provet imorgon får gå som det går, helt enkelt. Godnatt ♥


Klääänt


Skridskoåkningen idag gick finfint och jag lyckades faktiskt att inte trilla, hehe. Jag tyckte jag åkte ganska snabbt på slutet men Michael tyckte inte jag var så bra, buu! Btw låste jag in min nyckel i mitt skåp idag, så otroligt klantigt! Fick i alla fall tag på en bultsax till slut med hjälp av mina kära vänner så sen det var bara att klippa upp.

Nu sitter jag i alla fall hemma i soffan och lyssnar på mysmusik, äter nötter och pluggar. Ska skriva ett repotage om SD, hoppas på att det blir bra. Sen ska jag spendera resten av kvällen till att plugga spanska till provet imorgon, yaiy. Hörs senare ♥


På ett nedrans humör

Skrev precis världens mest negativa och förbannade inlägg men kände att publicerar jag det kommer ni tro att jag har aggressionsproblem och behöver hjälp. Kan kortfatta det med att säga att jag är så förbannat trött på att plugga och att jag hatar att känna två helt olika saker om en grej så att man blir alldeles galen och konstig på insidan. Skrev det fast med typ hundra svordomar inkluderat och det kändes lite onödigt. Nu ska jag plugga spanska och textkommunikation, fotouppgiften är klar vilket är göttans. Vi hörs imorgon, godnatt ♥


Imorgon; skridskor!



Imorgon är det friluftsdag (jag har nu i 17 år trott det heter friluffs, btw...) och jag missar promenaden på förmiddan men på eftermiddan ska det åkas skridskor för hela slanten. Ska bli så galet roligt trots att jag ser ut som Bambi de första minutrarna. Det släpper efter ett tag och sen brukar det flyta på rätt bra! Har planer på att tackla Tove, men vi får se ;) hehee!


Inflyttningsfest och lördagsmys




I fredes var jag,Elaine och Tanja på inflyttningsfest hos Rasmus. Tappade en glasflaska i golvet, skar mig i fingret på en av skärvorna, kastade ostbollar på folk och skrattade åt Elaines roliga imitationer. Det var en trevlig kväll, även på grund av R. Hehe! 

Igår skulle jag och Elaine hyra filmer till vår myskväll. Tog tre skräckfilmer som såg bra ut, de hade alla tre engelska titlar. När vi sen kom hem och kollade på baksidan märkte vi att titlarna bara var översättningar, vi hade lyckats ta en film som var spansk, en fransk och en som var dansk. Haha, vad är oddsen liksom när typ 95 % av alla filmerna är på engelska? De var tyvärr inte speciellt bra, men det var mysigt ändå!

Plugg på G, orkar egentligen inte men är illa tvungen. Puss


Språksociologi, check!

Nu är jag helt klar med språksociologin och det känns så SKÖNT! Dock har jag lite ångest över den journalistiska texten då texten jag planerat att skriva inte kommer att bli av, men jag kommer väl på något annat.

Nu ska jag käka paj till middag och titta på Änglar och demoner med pappa. Plugget får vänta, jag orkar inte mer ikväll.


Lång slutartid, två ljus och hjärtformade handrörelser med kameran. Blev rätt fint tycker jag!


Plugg och sallad


Hade i princip bara en lektion idag och det var matte. Hängde med idag också och jag konstaterade att matte är roligt när man förstår. Hade jag fattat det ämnet hade det nog varit en av mina favoriter faktiskt. Hade svenska sen men eftersom vi har eget arbete fick man gå hem och jobba om man ville, så det gjorde jag. Pluggade iförsig inte med svenska utan tog istället bilder till fotoläxan. Fotade i Ramlösa park då det både regnade och haglade, schitzoväder!

Nu käkar jag sallad till senlunch och finslipar det sista på språksociologin som snart är klar. Det är en enorm lättnad för det arbetet var stort och inte heller särskilt roligt. När det är klart ska jag plugga spanska, textkommunikation och lite matte. Way to go, michi!


För dig ska jag göra det tusen gånger om



Just nu knarkar jag verkligen te. Hoppas inte det har några okända farliga bieffekter, hehe. Det är bara så himla mysigt med te, och gott. Pappa hade köpt hem honung som jag skulle kunna ha i men han råkade köpa med citronsmak, not very tasty! Nu är klockan 22:41 och mitt löfte ska hållas så nu stänger jag ner och går och lägger mig. Mår helt okej nu så det blir antagligen skola imorgon om jag inte börjar må sämre igen. Godnatt, love/ M


Lista om mig




Dripp dropp



Sitter med täcket i soffan och lyssnar på musik. Jag är trött i både huvudet och kroppen, ikväll ska jag inte gå och lägga mig senare än 11. Det är ett löfte till mig själv! Har träningsvärk i rumpan och benen efter idrotten igår. Folk säger att den andra dagen efter träningen är träningsvärken som värst, vill inte tänka på imorgon då,haha :( Nu ska jag äta middag all by my self för pappa är och spelar tennis. Täcke och middag framför tvn, men va mys då!
På tal om mys så får ni en låt här av mig som är väldigt fin. Bon Iver – Skinny Love. Puss!


Rooms


Länk


Länk


Länk


Länk


Länk


Länk


Sjuk Michi


Mådde skitdåligt imorse så är hemma från skolan idag. Sovit några timmar extra, gjort en ful bild i PH, pluggat och tittat på musikvideor på MTV. Mår fortfarande illa men det är lite bättre än imorse i alla fall. Btw har finaste Vendela fixat en ny bloggdesign till mig, är kär i den! Tusen tack hjärtat ♥

Tim misshandlar trummorna där nere och gör så att jag inte hör musiken på tvn, fast han är duktig som fan faktiskt. Och han spelar inte ens trummor egentligen. Han är en sån som sätter sig med ett instrument ett tag och sen bara kan han i princip spela det. Orättvist, några såna där talanger har inte jag :( I så fall är de oupptäckta,hehe.


Natti sötnosar

Spenderat mer tid på spotify än på min uppsats ikväll. Försöker få ihop en lista som heter Höstmys men den är rätt klen än så länge. Fler bra låtar behövs så jag får leta vidare! Nu ska jag gå och lägga mig och dricka chailatte och bläddra runt i matteboken lite. Vi har matteprov nästa vecka och jag känner att jag inte förstår hälften så får helt enkelt kolla i boken och se om jag snappar upp något. Att inte få ig på provet vore fantastico, fast inte för att vara negativ eller så men det kan jag fetglömma. Alla rätt krävs som sagt för ett G och it ain't gonna happen. Ska iallafall plugga på ordentligt och försöka, det är allt jag kan göra. Godnatt på er!

 


Feeling good



Imorse gjorde pappa smoothie till mig, åh så gott det var! Perfa frukost ♥ Andra bilden är ett smygfoto taget på min kära vän och hennes kompisar, hähä.

Min språksociologi går framåt och jag är så glad över det! I början kändes det som att det skulle bli skit av alltihopa men den börjar gå emot sitt slut och det är en riktig lättnad. Har bara en journalistisk text, fotoläxa och tre(!) prov nästa vecka att ta itu med, sen är det loooooov! Den här dagen har varit toppenbra. Kändes som att jag var så nere igår att jag tog igen allting idag, haha. Skrattat mycket, förstod det vi höll på med på matten och gjort ett psykologiprov som kändes bra. Mycket fin dag med andra ord! Nu ska jag fortsätta på språksociologin och sen plugga lite matte. Love/M


I mitt tak lyser inga stjärnor

Det regnar ute och jag älskar att somna till ljudet av det. Känns som att jag sover tryggare då på något sätt. Klockan är återigen alldeles för mycket och jag tycker inte om att tänka på att vakna av väckarklockan halv 7 imorgon. Fast nu går jag händelser i förväg, först har jag ju typ sex timmar juvlig sömn framför mig. Ska bli rysligt skönt att få sova, i need it so bad. Vi hörs imorgon, puss och godnatt.


Grattis älsklingsmoster

På bilden ser ni min supersnygga moster Malin som fyller år idag, stort grattis till henne! Love you oldie ♥ 

Har en paus i filmen, jag har precis duschat och pappa är ute med hundarna. Vi ser Luftslottet som sprängdes och den är bra fast jag inte hänger med i allt för att jag inte sett tvåan, hehe. Ska snart göra te och fortsätta titta på filmen. Imorgon ska jag för första gången gå på resurstiden på morgonen för att fråga Krille om några psykologifrågor och även kanske få lite matte gjord, who knows. Känner mig iallafall duktig som går till skolan en timme tidigare än vad jag måste, dock får jag sällskap av Tanjisen så det känns ju lite bättre! Går till 17.10 imorgon och sen på kvällen ska jag plugga gärnet. Go go go! Jag måste skriva en sak jag sett hos olika bloggar som jag tycker är så gulligt; blog you later♥ Haha sweet huh?


Movie time

Är trött så jag kan dö på min design. Ändring på den snarast! Tänkte bara säga det. Nu är det filmdags! Föresten heter film på spanska película. Tänker på Palle Kuling när jag hör det,haha.


Paket till moi

Fick paket idag, wiho! Något bra med denna dagen :)

Vid lunch idag orkade jag inte mer så åkte till pappas kontor och pluggade svenska där. Fick faktiskt en del gjort på diskussion och analys-delen vilket kändes bra. Sov en halvtimme och sen gick jag till morfars kontor där vi pratade lite. Åkte och handlade med pappa och nu sitter jag i min säng i joggingbyxor och myströja. Pratade ut en massa med pappa i bilen. Jag förstår inte vad eller hur han gör det, men han lyckas alltid få det att kännas bättre. Nu ska jag kolla film med honom och äta sushi. Psykologiprovet får gå som det går imorgon, ärligt talat orkar jag inte tänka på det just nu. Puss på er.


Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid



Denna serien har jag lagt ut en gång förut när jag mådde likadant som jag mår idag.


18/10

Ingen bra dag idag. Dö.


The real deal

Osminkad, ofixat hår och pyjamas. Tänkte att ni förr eller senare måste få reda på sanningen, och nu var det dags! Slutar någon att höra av sig nu vet jag varför...  =( Hähä. Jag är hemskt trött och känner samtidigt inte alls för att sova. A tricky one. Börjar 08.10 imorgon så jag får väl trotsa mig själv och gå och lägga mig snart. Fast först ska jag lyssna på några låtar som är så bra så. Det är bland annat Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan, Oskar Linnros – Annie Hall och Maja Alderin – Make It Matter. Vi hörs imorgon, godnatt ♥



Och jag som trodde jag var på väg att lyckas.


I'm blue, da ba dee

De har blått ljus inne på toaletterna på bibblan, rätt fett faktiskt!
Är trött och opepp på plugg. De känns som att de bara spela låtar som handlar om olycklig kärlek på radion. Jag vill ha en kram.


@ bibblan



Sitter på bibblan med Tanja och pluggar neuropsykologi, det är fett tråkigt men har som sagt prov på tisdag så måste rå-plugga nu. Ska snart käka lunch på stan och sen drar jag hem till pappa och pluggar vidare med språksociologin. Om två veckor (tror jag) är det höstlov och det ska bli så grymt skönt att kunna göra vad jag vill i en hel vecka, sova hur länge jag vill (brukar iförsig inte bli längre än 9, hähä), vara ute på kvällarna och inte behöva ägna skolan a single thought. Nu ska jag stänga ner här och tvinga Tanja att dra, i need food. Puss!


Jag är duktig idag

Jag blir deprimerad av att fixa mig själv i PS, på bilden ovan har jag sminkat ögonen och lagt till fler ögonfransar. I could killed for these lashes! När jag sedan tittat på originalbilden är det inte lika roligt längre,haha ._. Både städningen och plugget går framåt. Man kan nu se golvet i mitt rum och ankäten till uppsatsen är all set and done. Jag kommer fixa språksociologin, yes yes! Psykologiprovet på tisdag är jag inte lika säker på nej...Fast det kommer väl ordna sig det med. Nu ska jag köra slutspurt på städningen innan det blir mörkt och sen ikväll ska jag unna mig själv en pluggfri kväll med film och mys. *Kommer få ångest imorgon men det skiter jag i* :)


Make me a genious

Käkar ensalada (sallad för alla not-spanish-talkling people) och pluggar svenska vilket inte är nå' kul alls. Hittade hemsidan matteboken.se där man kan lära sig bättre matte, haha den ska jag fan utnyttja. Kanske blir värsta snillet genom den sidan, kan alltid hoppas!;) Snart kommer pappsen och ska hämta min packning så jag slipper släpa på den imorgon till Helsingborg. Ska ju till honom imorgon och bo där hela veckan, mys mys! Nu ska jag skriva klart min ankät till uppsatsen. Love/M


Indescribable



Vendela berättade för mig att det var Alternativ kvällEFS-kyrkan (där jag konfirmerade mig) och att jag borde komma. Jag hade egentligen en massa plugg med när det var någon timme kvar bestämde jag mig för att jag skulle dit ändå. Jag fick träffa några av mina älskade konfakompisar som jag saknat ihjäl! Även en av mina konfaledare Chris och så min gamla klasskompis Anna. De är adorable hela högen. 
   Fick nästan ont i magen när jag var där för att jag saknade konfan så himla mycket. Det väckte verkligen tusen minnen att vara där. Jättemysig kväll iallafall och jag är glad att jag fick träffa några av de bästa personerna jag vet! ♥

Vår låt!


Sandra Bullock blir mitt photoshop-offer

 

Jag tycker Sandra Bullock är sötare med mindre smink (originalbilden) men ja, jag hade tråkigt och såhär blet det ;p

Sitter i soffan med nötter och en fet filt och tittar på Family Guy, haha det är så stört och roligt. Love it! Pucken ligger bredvid mig och sover, han är så mysig. Ska alldeles strax börja skriva på min språksociologi och kanske även plugga lite neuropsykologi. Ska plugga en fredagskväll vilket gör mig lite deprimerad men som Kissie säger, skolan går först! I shall now study, kisses♥


21.13-22.13

Den senaste timmen har jag...
♥Färgat håret lite mörkare, tyckte det blev fint! Ni kanske får en bild imorgon :)
♥Klickat hem en mörkblå Svea-jacka som jag ser fram emot sjukt mycket att få hem!
♥Pratat med Tanjisen i telefon, vi börjar nästan få in prata-telefon-varje-dag-rutinen igen och det känns gött :D

Time 2 sleep kära vänner, puss och godnatt :*


This is halloween

Vi är nu två veckor in i halloweenmånaden, hade jag varit yngre hade jag älskat det. En gång när jag var typ 8 så ordnade jag ett halloweenkalas för mina kompisar där vi käkade korv som varit kokt i vatten med grön karamellfärg i. Haha det tyckte jag var helfestligt och jag var mycket stolt när de gröna korvarna serverades på bordet ;) Jag älskade att klä ut mig, jag älskade halloweenpyntet och jag älskade att skära ansikten i pumpor. Såna här tillfällen jag önskar jag var liten igen! Antar att det inte blir något speciellt på halloween för min del detta året, antagligen går det någon skräckfilm på kvällen som jag ska försöka få någon att se med mig :) Här kommer iallafall några halloweenprylar från CoolStuff.



Badrumsmatta




Klubbor, looking tasty


Showergel, mysigt ju!


Woodo-tandspetshållare


Fina hösten




Haft en mattelektion idag där jag faktiskt lyckades lösa några tal, duktiga jag. På lektionen efter var det eget arbete så jag och Tanja gick först till bibblan, sen käkade vi lunch och innan vi åkte hem köpte jag Chailatte på burk på Espressohouse. Behöver något gott att dricka när jag pluggar mindre roliga saker som språksociologi till exempel. När jag kom hem lämnade jag väskorna och gick sen ut igen på en prommis i Ramlösas galet fina park. Solen sken och jag traskade runt i löven och kände mig glad. Efter 40 minuter är jag tillbaks hemma och nu vankas det plugg. Ska skriva på min uppsats och komma på några frågor till journalisten imorgon. Fixar och trixar med mina spotifylistor så att de blir megabra! Pluggmusik är högst nödvändigt, don't ya think? ♥


Freeezin'



Eftersom det renoverats för fullt i vårt nya hus sen vi köpte det så har elementen inte kunnats installerats förräns idag. Så fram tills nu har det varit typ....14 grader i vårt hus? Nej inte riktigt men helt galet kallt har det varit! Det är fortfarande kallt i köket så sitter och pluggar med mössa och halsduk, hähä. Är fortfarande irriterad på att jag glömde mina anteckningar till språksociologin, jävligt klantigt av mig.. Fast har iallafall gjort klart spanskan och börjat plugga till provet i neuropsykologi, bra bra. Äter nötter och lyssnar på min pluggmusik som jag la ut innan, den är så bra så! Allt blir lättare med musik, truth of the day.


Kvällens pluggmusik







 


International suit up day

Min dag började med att jag satt bredvid Patrik Tano på tåget, det var fett! Han frågade "är det ledigt här?" och så tittade jag upp och såg att det var han så jag skrek "JA FÖR FAN, SÄTT DIG!" eller näe inte riktigt men jag sa ja iallafall och sen satt jag och funderade hela tågresan på om jag skulle säga något men sen gick han av och det blidde inget med det. Resten av dagen har varit lite halvseg men haft skoj med Tanja&Tove iallafall!
 
Idag är det föresten International Suit Up Day 2010 på fejjan och själv hade jag svarta byxor, vit blus, svart kavaj och SLIPS. Haha blev förvånad varje gång jag såg mig själv i spegeln, inte riktigt vad jag brukar ha på mig nej. Men rätt ballt ändå, lite Gossip Girl över det som jag tror det va Bea som sa. De flesta i klassen hade kavaj/slips/väst och vi såg riktigt kalasiga ut! :D
 
Tänkte plugga så det rykte med språksociologin ikväll men jag är en nöööt ibland och glömmer alla mina anteckningar i skolan, irriterande som satan. Men jag har ju annat plugg att ta i tu med, som spanska for example. På tal om engelska fick vi tillbaka våra uppsatser idag och jag blev nöjd och det kändes gitt. Jaja dags för plugg, puss!

 


Dagens, 12/10 -10

Dagens låt: Oskar Linnros – Genom eld
Dagens frisyr: Utsläppt och min älskade mössa :)
Dagens smink: Foundation,rouge, ljus ögonskugga,mascara
Dagens klädsel: Jeans,rosa tunika/linne
Dagens roligaste händelse: Än så länge var det när jag&Tove sprang när för trapporna :D
Dagens planer: Skola och Rögle med Elaine ♥
Dagens vill ha: Hockey!
Dagens saknad: Tanja
Dagens drog: Banaaaan, love it
Dagens tråkigaste: Har inte gjort något tråkigt än så länge
Dagens finaste: Tove och Elaine
Dagens måste: Ingenting, för en gångs skull
Dagens bästa: Kommer antagligen bli hockeyn med min bästa vän
Dagens dricka: Tror inte jag druckit något idag :o
Dagens köp: Banan och nötter till frukost
Dagens mat: Ska försöka få Tove att äta ute med mig (a)
Dagens kärlek: Rögle
Dagens mående: Prima, kind of iallafall
Dagens kommentar: "Man vill ju inte heta ett himla klädesmärke"-Tove.


Shanghainuts



Spanska,textkommunikation,naturkunskap,lunch och lite foto. Där har ni min dag i korthet, helt okej ändå. Nu är jag hemma och tänker på att om vi skulle haft hela vår fotolektion skulle vi slutat för 10 min sen, puuh! =(  Sitter i sängen och käkar nötter atm, Shanghai-nötter heter dem och är helgoda! Pluggar språksociologi också, får hoppas att jag får mycket gjort ikväll vilket jag är illa tvungen till. Har inte kommit särskilt lång om vi säger så!.. Nu ska jag sätta på NRJs webradio som är helt awesome och sen ska plugget få sig en omgång. Love/ M


Bruno Mars – Just The Way You Are
Lite chill pluggmusik. Ganska smörig text men wtf, lite gull kan väl vara okej!


Country crown

Godmorgon snyggingar.
Igår spenderade jag det mesta av min dag i Landskrona (country crown, get it? hähä) hos min älskade barndomskompis Julia. Har känt henne sen jag föddes då våra mammisar är kompisar sen läääänge tillbaka. Vi har inte träffats på jättelänge nu men hon är en sån som jag vet alltid kommer finnas kvar, hon är typ som min bigsis ♥ Iallafall så har sötnosen fyllt 18 och jag och hennes kompisar var bjudna på kalas, wiie. Käkade jättegod mat och sen spelade vi kort,guitarrhero och snackade. Kände bara hennes kusin och två av hennes kompisar från början men det gjorde ingenting, alla var hur härliga som helst! Åkte iaf hem vid 8 och träffade sen Elaine på knutan, vi tog en Mcflurry på Donken och snicksnackade lite. Åkte hem till mig sen och kollade lite på American pie men däckade rätt snabbt i sängen för var trött som tusan.

Idag ska jag göra min fotoläxa, åka hem till mormor och morfar ett tag, städa och försöka få in lite mera plugg ikväll. Dryg dag med andra ord men what you gonna do? Hoppas er söndag blir primaballerina, puss!


Jag på Donken, nomnom (Vem har jag fått det uttrycket av? Kaula kanske?)


Bild från i fredes på mig och Tove. Tagit bilden från Tanja


Omg!



Igår på samhällskunskapen berättade jag för mina buddys vilka killar jag gärna haft hemma i min vardagssoffa. När jag vaknade imorse och gick ut i vardagsrummet så satt alla där, galet! Från vänster har vi då Ryan Reynolds, Chase Crawford, jag och Adam Brody. Jag trivdes bra där imellan snyggingarna måste jag säga! Fattades dock Alex Pettyfer, men han var hemma hos Sabina istället :/ Nu ropar de att de vill ha frukost, *suck, divor*. Gotta go, ciaaao!


Fun in Ekeby

 


Haft en galet rolig kväll med Tanja och Tove, skrattat i princip hela tiden! De hade gjort en banan&choklad-tårta till mig som var delicious, sen fick jag en Clone-a-willy i present... För er som inte vet vad det är, googla ;) Har dansat en massa och rullat runt på golvet (?), äee jag vet inte faktiskt vad vi hållt på med. Extremt kul var det iallafall! Bjuder er på en video när jag visar lite dancemoves, snyggt va? Tack i alla fall för allt tjejer för en toppenbra fredagskväll :D♥


Vore fredag en person skulle jag gifta mig med honom


Varit så galet trött i skolan vilket resultarat att jag och mina kära vänner garvat åt extremt omogna saker, men det var roligt :) Steffe blev nog dock lite småtrött på vår klass för vi var flummiga men det får han leva med! Ska om 45 minuter ta bussen till Ekeby där Tanja&Tove ska hålla ett försenat firande för mig :D Tårta, present och två av mina bästa vänner blir awesomeee, be so sure. Btw, på bilden där uppe har jag på mig min ganska gamla mössa som jag hittade igår, haft på den i skolan och nu har jag sån ful mössfrisyr att jag håller den på även ikväll. Tycker den är rätt gollig! Lockat mitt hår med plattången  också, blir skitfina lockar! Finare än med en locktång om man frågar mig :) Gäller bara att få till tekniken vilket är ganska klurigt i början.
   Sökte på tårtor innan för att hitta en bild på en banantårta som jag skulle lägga upp i bloggen. Jag hittade ingen men vad jag däremot hittade var min framtida bröllopstårta, så grym! Får dock fråga min framtida man vad han tycker om den innan jag beställer den. Risken är att han inte diggar den lika mycket som jag.. ;)


Sun in my pocket



Äntligen känns det som att jag kommer någonstans med svenskaarbetet, känns skitskönt! Har fotoläxan som jag också måste ta tag i, men det får bli imorgon tror jag. För övrigt är jag så himla glad nu och jag vet inte varför, i'm hiiigh on life you know. Föresten fick jag en sjukt mysig tanke för någon dag sen! Jag vill gå runt i Helsingborg (bara för jag tycker den staden är så galet fin) nu i vinter när det ligger fin vit snö överallt och solen lyser, och så har man pojkvännens hand i sin och en chailatte i den andra. Och så ska man ha en fet halsduk och en varm mössa också. Visst låter det supermys? :D Hm fattas bara pojkvännen för min del men jaja inte så petigt. 
   Dags att återgå till plugget innan det är dags för mig att sova. Ha det toppen darlings (bara för att Tove tycker det låter gammeldags ;) puss!


Fin lill-lördag

Big pic på mig idag, hoho!
Varit så sjukt övertrött idag så suttit och garvat flera minuter för mig själv åt ja jag vet inte ens vad, var tvungen att gå en liten runda i skolan för att lugna ner mig. Allt vi gjort i skolan idag har varit rätt chill förutom radioteatern som jag är noll,nada och zero pepp på. Efter skolan gick jag och Mathilda till biblioteket för att plugga, hade med mig en chailatte och kände mig allmänt vuxen. Fast då blev jag kallad pluggis av en viss person, pfft!.. ;) Anyway så hjälpte sötungen mig med matten och hon fick mig förstå mer än vad jag lärt mig sen 1:an när det gäller grafer och grejer, så det blev jag glad över! ♥
   Nu ska jag sätta mig och plugga och snart kommer pappa hem med käk vilket är mycket välkommet, nomnom. Fast först ska jag försöka ladda ner Twitter till mobilen, tehe. Puss på er allihopa :*


Tisdagkväll hos oss



Låter som ett tvprogram på 4an där man får hälsa på en familj eller något, men det är det inte, utan bara en heeelt vanlig tisdagskväll hos familjen Hallén :) Dock blev pappsen suddig, men ja skitsamma. Älskar pappas hus, älskar Ramlösa,älskar Helsingborg. Känner mig full av kärlek, haha. Btw asgarvade jag precis för mig själv i några minuter, kände mig inte normal. Men sånt som händer va. Nu ska jag duscha och sen sätta mig framför tvn ett tag :) Puss godnatt sötnosar!


Run bitch











Förbättrade min tid på idrotten med en minut, blev supernöjd! Dock är min kropp inte gjort för överdriven ansträngning (den var inte ens överdriven, vi sprang typ 2,5 km?) och jag kände mig typ sjuk efteråt, illa! Men har varit en bra dag, varit lite trött och skrattat åt allt. Hittade några skitporriga banansmileysar som jag garvade gott åt, haha :D
   Nu lyssnar jag på Marilyn Manson och njuter av att vara ledig en kväll. Har nämligen skjutit fram allt plugg till imorgon för att jag helt enkelt inte orkar idag. Kommer väl sitta där imorgon och förbanna mig själv över det men ja, förlåt mitt framtida jag.. Tänk på hur gött du hade det igår! :D
   Ska sluta skriva innan jag låter too scitzo, återvänder sen med mer bloggning, just for Michael. Puss.






Sleeples in Ramlösa

Jag orkar inte vara duktig och lägga mig i tid. Lyssnar istället på remixade Justin Timberlake-låtar och planerar den här veckan. Suttit och knepat med svenskan hela kvällen och knappt kommit någonstans. Det är svårt när motivationen är på noll och inspirationen lika så. Jag vill bara dra iväg på semester med Elaine och sola på dagarna och festa på nätterna, leva liiivet för ett tag! Vore inte helt fel va.
   Imorgon på idrotten ska vi springa, inte jättelångt iförsig men ändå så man blir trött. Kan inte påstå att jag ser ifram emot det men ska pumpa med musik i öronen så det blir säkert bra. Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa Cosmopolitan. Natti ♥


dress.



Klänningen från H&M. Tycker den är skitsnygg, bara himla obekväm i tight SOM SAGT...Fast jag hoppas jag vänjer mig, för tight is right!
Btw så går den inte ut där uppe egentligen, bara jag som tryckt ner bh-banden där ;)


Kanelbullens dag



De testade det här på skämt, haha ;p




Till kanelbullens ära käkade vi det idag och det var skitgott, fattades bara mjölk att dricka till! Har förövrigt varit en chill dag, haft spanska som gick superfort, textkommunikation där jag var klar så gjorde inte något speciellt, sen avslutade vi med naturkunskapsprov som kändes bra. Har eget arbete i Foto så behövde inte gå på lektionen, skööönt. Gick på stan lite med Tanja och Tove, de fick mig att köpa en klänning som verkligen är supertight! Känner mig egentligen inte alls bekväm i tight men de lyckades övertala mig och klänningen fick följa med mig hem. Nu ska jag äta så vi hörs sen, då får ni nog bild på klänningen också. Puss.


Kanelbullens dag




Idag är det kanelbullens dag och jag vill ha en, kanelbullar är typ det godaste som finns ;o Och mjölk till det, fyfan vad gott.

Jag tycker inte om söndagar



Hahaha, ser ni vem detta är? Han har förändrats en massa, och tur är väl det ;)
Har varit i Svalöv idag hos mormor&morfar, nu är jag hemma och ska plugga. Ska göra klart textkommunikationen och plugga till naturkunskapsprovet imorgon, yaaaiyyyy skoj. Ikväll ska jag,pappa och Tim ut och käka på en indisk restaurang, blir säkert goodie. Nu ska jag göra kaffe till mig själv och komma igång med plugget, ses senare alligator. (låter kanske bättre på engelska ändå)



Btw har bloggen blivit mer rosa. När jag har tid ska jag göra om min design, tröttnar alltid skitfort vettu.


I heart B&J


Daddy ringde mig innan och frågade om han skulle köpa hem B&J till mig, YES PLEASE, how could I say no? Valde half baked, för affärjävlarna verkar inte sälja min älskling Bohemian raspberry längre. Har iallafall suttit i soffan hela kvällen (läs;sovit) och nu sitter jag och nördar framför msn. Känns lagom ansträngande en sån här lördagskväll. Imorgon ska jag&Tim till mormor och morfar, sen kommer resten av dagen ägnas åt plugg. Vi höres imorgon sötnosar, godnatt!


Friday night





Gårkvällen blev rätt nice, det var Pontus som hade festen fast vi var i Björns lägenhet, haha? Var iallfall trevligt folk och sen fanns det en DJ också, FETT! Nej där skojade jag, det var bara en kille som kallade sig själv DJ, hm inte lika fett. Gick till Statiol efteråt och köpte lide kränge och sen blev det en snabb runda inom VB's lägenhet också innan vi tog bussen hem till Elaine. Käkade och somnade sen till en film, myspys!
   Vaknade 8 idag av någon jävla anledning, jag KAN verkligen inte sova länge på mornarna, hur sent jag än gått och lagt mig. Tittade iallafall på Norbit i väntan på att Elaine skulle vakna, tyckte filmen var helskön :D You just gotta love Eddie Murphy. Åkt hem till pappa idag iaf, för mammsen är på Kreta och göttar sig! Nej, hon jobbar faktiskt där en vecka. Unfair som tusan... Jaja sånt är livet va.


Hos Elainen

Ligger i Elaines säng och väntar på att snyggingen ska bli klar med sitt hår. När hon är det ska vi käka lite och sen dra in till stan där vi ska festa, woohhoo ALL IN VA! Sover hos min lilla kulting sen (Elaine) och jaaa vi får hoppas kvällen blir rolig. Ska försöka ta lite bilder också, just for you. Eller näe, för mig själv också. Ha en bra fredagskväll everybody, puuuuss

 


Uppesittarkväll


Sitter i sängen och kollar film på datorn medans jag fixar med mina lösnaglar. Klockan är 00:36 men jag känner inte för att sova, är pigg och vill få klart mina naglar först. Imorgon är det fredag vilket betyder helg vilket kommer bli skönt som fan. Sen kommer jag få testa min nya primer imorgon, spännande! Nu ska jag återgå till filmen, natti ♥


RSS 2.0