Måndag 22:58

Det här är en repris, jag har varit med om exakt det här en gång förut. Dagens två visdomsord (meningar?):
1. Man kan inte rymma från problem, för på nya stället kommer det garanterat komma nya.
2. För varje motgång du möter blir du starkare och mer härdad.
Skillnaden är att denna gången vet jag hur jag ska hantera det, jag gör det genom att stänga av. Intala mig själv en massa positiva saker och helt enkelt försöka släppa det så tidigt som möjligt. Jag har ältat tillräckligt, jag tänker inte låta mig själv göra det denna gången! WOHO, YOU GO GIRL.

Precis ätit väldigt sen middag för att jag somnade i ("på"?, nu blev jag osäker,häheähe) soffan innan. Jag är så trött hela tiden, såg något kosttillskott (eller något) på reklam på tv där kvinnan gick från att somna när hon läste en saga för sin dotter på kvällen till att bli hur pigg som helst. Vore inte fel med lite pigg-tabletter, är trött 24/7 känns det som. Att gå och lägga sig i tid may help, så nu ska jag sova. Imorgon är det tisdag, tråkigaste skoldagen om man frågar mig men då är det ju skönt att den snart är avklarad. (Optimist JAVISST!)
Godnatt!


Hjälp från er!

Jag skulle behöva lite läsarhjälp från er! Jag väljer just nu mellan iPhone 3gs och iPhone 4 och gud vad svårt det är! Jag tycker att iPhone 3gs är snyggare i designen, jag gillar att den är lite rundare och mjukare än den ganska fyrkantiga 4:an. Dock har ju 4an ett "bättre inre". Kameran är bättre och har blixt,den har kamera på både fram&baksidan (tror jag?),touchen är snabbare,internetet är en aning snabbare,batteritiden är längre och ja, det mesta är snäppet bättre liksom.

Frågan är då om det är in-eller utsidan som räknas på en mobil? Hade kört på den ni tycker är snyggast (för 3gs är ju absolut inte dålig!) eller den som är lite snabbare och mer uppdaterad?

Restaurang och film

Varit på restaurang med pappa&Tim ikväll, hemskt mysigt och god mat var det också. När vi kom hem kollade vi på Green zone med duktiga Matt Damon, filmen var lite svår att hänga med i men den var väldigt bra ändå. Handlade om en konspirationsteori som finns om kriget i Irak, alltså att Usa skulle ljugit om att det finns kärnvapen där bara för att kunna gå in i landet och ta olja. Väldigt spännande film! Nu ska jag sova och det ska bli helt underbart, är trött i kroppen&huvudet och det var länge sen sängen kändes så lockande. Puss och godnatt! ♥

Morning coffee


Gjorde nyss morgonkaffe (eller näe,förmiddags-kaffe blir det), gör nästan aldrig det längre men idag kände jag att det skulle sitta fint med en kopp! När jag kollar på de två bilderna jag satte ihop (den översta bilden) tänker jag på när man mjölkar en ko,haha nasty. Iallafall, ska plugga lite nu och sen försöka få med pappa på bio ikväll. Hur mysigt vore inte det liksom? Jag älskar att gå på bio, älskar deras popcorn och jag älskar att se filmer på stor skärm med bra ljud.

Mina grannar håller på att flytta ser jag, de bär ut alla möbler och lastar på ett släp (varför de har rånarluvor på sig fattar jag dock inte!? SKOJA!), spännande att se vilka de nya grannarna blir! Man kan ju hoppas på någon snygging i min ålder, hoho. Innan jag avslutar här måste jag inflika med att det enda som spelas i mina högtalare just nu är Guns n' roses, man har ju sina perioder med vad man lyssnar på och nu är jag inne i en GNR-period. De är så förbannat bra. Puss och hej! ♥

the sun is shining and we know what to do.

Tycker att Taylor Momsen ibland kan vara lite too much för min smak, men hittade några bilder där jag tycker hon är skitsnygg. Oavsett vad jag tycker om den länkade looken så är det gött med en kändisbrud som ser lite annorlunda ut!

Klockan är 01:03 och jag är halvtrött, ska antagligen försöka sova snart bara för att det inte finns så mycket annat att göra. Vad jag gjort sen jag skrev sist...Jag har nördat IT-girl på Facebook, jag har köpt en app till min iPhone som jag kan berätta om sen när jag använt den ett tag, jag har tittat på mängder av outfit-bilder på kändisar och fick precis Michael att börja spela IT-girl. Mycket mer var det nog inte. Vi hörs imorgon, puss godnatt ♥


Min fredagskväll

Ikväll har jag haft det för jävla bra. Pappa köpte hem Rögle-Malmö matchen och B&J till mig så har suttit invirad i ett täcke och avnjutit dessa två. Då mår man! Sedan att Rögle vann på straffar (genom Simon Olssons sjuka och SNYGGA straff) gör inte saken värre. Nu ska jag spela lite goa Facebook-spel och ignorera tanken på plugget jag sket i att göra idag och skjuter fram till imorn istället. Ciao! ♥

Mina favorit-apps

Utan någon inbördes ordning!

 
Sök på: Bandit rock
Favoritradiokanalen lätt tillgänglig i mobilen, hur bra som helst! Gratis dessutom.


Sök på: Spotify
Själva appen är gratis, dock måste man ha Spotify Premium som kostar 99 kr/månaden. Det går snabbt, det är enkelt och har man inget internet så är det bara att spela listorna på offline-mode!


Sök på: Msn
Jag använder inte den här allt för ofta då jag inte brukar vara inne på msn, men det är en bra gratisapp.


Sök på:Facebook
What more can I say? It's free.


Sök på: Talking Tom
Endast till för tidsfördriv. Tom härmar vad man säger, man kan ge honom ett glas mjölk att dricka, slå honom (tycker fett synd om honom då,haha..) och klia honom på magen. Uppdaterad version av tamagochi (stavning?) som man hade när man var liten,haha.


Sök på: iPronunciation
Översätter bra&snabbt och det finns många språk att välja mellan. Gratis.


Sök på: Fatbooth
Enda appen jag köpt, kostar 7:- tror jag? Man tar ett foto, trycker på en knapp och efter några sekunder har personen blivit förvandlad till en tjockis. Skitkul,haha.


Sök på: Ping pong
Man rör på själva telefonen för att styra handen, och ni ser antagligen själva vad spelet går ut på. Enkelt men ack så underhållande.


Sök på: Instagram
Gratis redigeringsprogram i mobilen, finns en del olika effekter man kan välja. Helbra tycker jag!


Sök på: Shazam
Det är som det programmet på Sony Ericsson-mobiler där man spelar upp en låt för mobilen så vet den vilken artist och låt det är. Det här programmet har samma funktion och fungerar väldigt bra, tycker jag!


Sök på: Google Earth
Satellitbilder över hela världen, skriv in din adress och du kan zooma in och se ditt hus. Fett coolt!


Sök på: Hair makeover
Resultatet blir inte skitbra, men rätt roligt ändå. Man tar helt enkelt en bild och kan sen testa frisyrer, lite skoj är det faktiskt.


Min Julle-bulle









Du har funnits där sen dagen jag föddes. Jag minns alla somrar med dig och när vi träffades i princip nästan varje helg. Nu när skolan tar mycket tid och vi har helt olika vänskapskretsar och intressen så blir det inte lika ofta, men det får inte mig att älska dig mindre. Snarare får saknaden mig att uppskatta dig ännu mer och också inse hur värdefull du är. Du har alltid varit som en big sis för mig och systrar klarar av att inte ses så ofta utan att tappa bort varandra.

I love you! ♥

Nattfördriv med Dubaibilder

Kan omöjligt sova, så fort jag gick och la mig blev jag jättepigg :( Tänkte lägga ut lite bilder från Dubai som jag inte lagt ut för att fördriva tid och samtidigt förhoppningsvis bli lite trött också, resten av bilderna hittar ni i detta inlägget.

     
1. Jul-latte från Starbucks, mhmm! 2. Ett av alla köpcenter vi var på, värsta paradisen.

     
1. Såg världens enda 7-stjärniga hotell från balkongen. Ballt. 2. Utsikt från pool-restaurangen, åh så mysigt!


Jag och pappa i full gång med att shoppa! (Eller jag iallafall, pappa var måttligt road)

     
1.Tim en av alla de gångerna vi spelade freesbe. 2.Hotellets fina reception.


Vårt hotell från helikoptern, I MISS IIIIIIT!

     
1.Allmänt balla byggnader. 2. Helikopterplattan är respekt!


Jag med min läskigt gröna drink och min fina bror!


Probably the best band in the world

You like to hurt me, you know that you do.
You like to think, in some way that it's me an' not you.

You talk too much, you say I do. Difference is nobody cares about you.

You don't know who in the hell to or not to believe.
I'm sorry for you. Not sorry for me.

Utdrag från Guns N' Roses – Sorry, amazing!
Imorgon är det fredag och jag ska spendera hela dagen åt sånt man helst inte spenderar en lovdag åt. Jag ska plugga som en jävla häst, skriva färdigt mitt CV och ringa körskolan. Det finns inga andra planer och jag måste säga att även fast jag hunnit med några trevliga grejer som att träffa saknade kompisar och så, så har detta lovet varit fett lame! Fast samtidigt har det varit skönt att ta det lugnt, om man bortser från de två dagarna när jag mådde dåligt. Jaja, det kommer fler lov och det är faktiskt inte överdrivet lång tid kvar till sommarlovet, wiho! ♥ Det ska bli allt annat än lame, be so sure.

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

 




 


+alla mina vänner och min familj. Svårt att få med er alla på bild bara! ♥


Lost!


NEEEJ, mitt fina GNR-halsband som jag köpte på Sweden rock festival förra året är BORTA! Finns en liten chans att det ligger i en kartong som står på mitt rum men jag tror inte det. Skulle jag glömt det hos någon kompis som läser detta så vet ni att det är mitt!
Åh, jag vill ha det tillbaka. I värsta fall får jag se till att kirra ett nytt på SRF i år, men jag hoppas hoppas på att det ligger hemma hos mamma och väntar på mig!

plugg, nötter och smoothie.



Nu är jag hemma igen efter en trevlig eftermiddag med tjejerna. Köpte en mascara,ansiktsvatten,ansikts-scrub och nagellack på Väla, blev tyvärr inga kläder. Sitter iallafall här vid datorn med en uppdrucken smoothie och snart uppätna nötter, min plugg-energi. Ska snart käka middag och efteråt blir det lite mer plugg, sen ska jag bara mysa bland kuddar och täcken med någon film, wihoo. Puss!

In till väla

Idag är det torsdag och jag känner mig frisk, SKÖNT! Ska strax ta bussen till Väla där jag ska träffa Mathilda (Ja,Mathilda, du ska få din länk ;) och Tanja. Ska shoppa och umgås vilket säkert kommer bli trevligt. Ska in till Helsingborg sen för att låna en bok till en svenskauppgift, ikväll blir det plugg så det ryker. Heja mig!
Nu ska jag ladda mobilen med lite GNR-låtar som sedan ska få bli min buss-musik. Hörs senare, puss på er!

Dag 22 - Det här upprör mig

Det finns mycket som upprör mig. Diktaturer och diktatorer upprör mig (som Muammar Khadaffi,diktatorn i Libyen, sjuka människa),folk som snackar skit om en person och sen när de träffas så låtsas den tycka om den andra upprör mig, många delar inom olika religioner upprör mig, otrohet som just nu känns jävligt vanligt upprör mig, att världen är så jävla orättvis upprör mig.

Finns en hel del mer grejer som upprör mig men jag orkar inte tjöta om det mer. Snart blir det film, pluggat på ganska flitigt faktiskt. Vågen för mig!

19:03

Blir inte att jag gör det jag skriver i bloggen,haha! Gick och la mig istället för att kolla film, och åh så skönt det var! Just nu känner jag mig hyfsat frisk men jag är liksom trött i hela kroppen och huvudet så de timmarnas sömn var välbehövliga. Jag blev precis jättejättesugen på att titta på 500 days of summer, åhåhå så fin den är! Jag vet inte varför, men den är inte som alla andra klyschiga kärleksfilmer. Den är mer äkta på något sätt.

Ska försöka att få lite plugg gjort och sen ska jag göra mig ännu mer varm choklad och titta på den finfina filmen. (Skulle vara väldigt nyttig denna veckan, men att göra undantag när man vart sjuk är väl en acceptabel ursäkt?..)

Movie time

Hm, sa jag plugga? Blev inte så mycket med det, typ öppnade dokumentet,läste lite och kände bara NEJ, jag vill inte! Gjorde egen varm choklad istället och läste SOLO. Hade föresten lite kanel i chokladen och det blev jävligt gott faktiskt, så testa det! Nu ska jag tillsammans med mitt tjocka täcke titta på film, puss

Good song, bad day

Igår blev det varken mys med tjejerna eller något Twilight-tittande (verkar som att någon inte vill att jag ska se de filmerna, hamnar alltid något ivägen?). Igår förmiddes började jag må så helvetes dåligt och det höll i sig hela dagen, det var verkligen hemskt! Kunde inte äta något, spydde på tom mage (smärta!), mådde illa så fort jag rörde mig, mitt huvud höll på att sprängas, hade feber och jag kunde inte se klart. Frukansvärd dag, fyfan! :( Idag har jag kunnat äta lite jordgubbskräm och illamåendet är inte alls som igår, men huvudet gör fortfarande stört ont. Typiskt att det ska hända just på lovet, wuä.

Ska iallafall plugga lite nu och sen somna till en film eller något. Jag.är.trött.

Träning och filmmaraton

Jag är trött. Jag mår illa. Huvudvärken släpper inte. MEN, idag är jag rätt glad ändå. Ska iväg och träna nu sen ikväll ska jag,Vendela och Maria ha Twilight-maraton. Har aldrig sett de filmerna så det ska bli kul att se om de är så bra som alla säger.

Måste få in lite plugg idag också, hm. Efter träningen ska jag sätta mig nyduschad med en latte och bara nöta igenom skolarbetet till riktigt go musik. Kan bli mysigt! Nu ska jag gå till bussen, puss

Mitt lov

Den här veckan ska jag seriöst ta tag i mitt liv och göra alla tråkiga och jobbiga men så väldigt nödvändiga saker som jag bara skjuter upp hela tiden. Jag ska träffa några saknade vänner. Jag ska plugga så mycket som det bara går. Jag ska ringa körskolan. Jag ska söka jobb. Jag ska träna och äta så sjuhelsikes nyttigt och inte göra ett enda undantag. Jag ska fylla på min garderob med nya,goa grejer. Jag ska njuta av tanken på att vi närmar oss den första vår-månaden. Ledighet är bra. Jag gillar det starkt.

5,5 timmes fika

Shit. Vafan hände med mitt humör? Har haft en urmysig dag och haft det hur bra som helst men just nu är jag så jävla irriterad och sur. Kan bero på att min huvudvärk kommit tillbaka och att jag mår illa på samma gång, probably. Fikade med Sandra idag mellan 14.00-19.20, inte dåligt det! Under den första delen av fikan var Louise och Ensar med och sen kom Challe och satt med oss på slutet, eller ja innan jag skulle hem iallafall. Det var sjukt trevligt, käkade god sallad, pratade ut med min fina Sandra, hade sällskap av andra goa människor och det var bara grymt.

Ska gå och lägga mig nu, lyssna på soft musik och försöka blunda ut huvudvärken som Ipren inte hjälper på. Godnatt!


Åhåhå, lycklig!

Ända sen första dagen på min språkresa i 7:an när Kaddan visade denna parfymen på flygplatsen för mig har jag velat ha den. Världens underbaraste och snällaste pappa gav mig den idag och gissa om jag är GLAD !? Helt överlycklig!

Klockan är bara 23:40 men jag är verkligen skittrött så det blir nog sängen väldigt snart. Ska bara läsa de bloggarna jag läser dagligen först sen ska jag krypa ner bland nytvättade sängkläder och sova riktigt gött. Imorgon blir det fika med fina Sandra, ska bli helmysigt! Godnatt ♥

Vårtankar

Jag har en några kompisar som just nu är förälskade och allt verkar sjunga Hallelujah och skulle det vara molnigt imorgon skulle det inte göra något för världen skulle skina ändå som den bara kan göra i en förälskad människas ögon. Ni fattar vad jag menar, head over heels-grejen. Förälskelser låter ännu mer lockande nu på våren bara för att solen och värmen som snart kommer smygande gör allting så mycket finare och gladare. Jag är galet glad för dem och jag älskar att lyssna på dem när de lyckligt berättar om vad som hänt och håller på att hända. Och avundsjuk. Inte dåligt avundsjuk så att jag stör mig på det eller blir deprimerad av allt sockersött som håller på att hända dem, utan mer "det låter underbart och jag vill OCKSÅÅÅÅ!".

Jag vet exakt vem jag vill pussa på,krama,hålla i handen,få fina sms från,pilla i håret,prata med om allt mellan himmel och jord och kalla min. Jag vet precis och jag vill,vill,vill men det hjälper inte alltid.

Nu känner jag mig töntig, så avslutar nu. Ska packa till pappa sen drar jag på zumba. Puss!

Söndag och sol




Bilder från otroligt fina Amsterdam, åh vad den resan var mysig. Vi var i Bremen i Tyskland, Amsterdam i Holland och Bryssel&Haag i Belgien. Vädret var hur fint som helst och alla tre städerna var så fina. Har fetaste res-abstinensen! Att resa är fanemig det underbaraste som finns, no doubt.

Gårkvällen med Elaine var helbra. Käkade riktigt god middag, drog och köpte lördagsmys och la oss här hemma och kollade på film. Somnade ganska tidigt (hehe,förlåt Elaine), vaknade vid 3, somnade om, vaknade vid 5, väckte Elaine för att gå och lägga oss i sängen och så blev vi pigga och låg och snackade till typ 6, haha. Hon sover fortfarande men tycker det är dags att vakna för jag är fett hungrig.

Solen skiner idag också, gott som tusan. Ska bara chilla med Elaine fram tills ikväll då vi ska på zumba, sen efteråt ska jag hem till pappa. Han har varit på semester och är säkert brun som fan, wuää. En liten fågel viskade att han har köpt en present till mig där borta, hihihoho :D Nu ska jag gå in på rummet och väsnas lite så att min kära kompis vaknar *höhö, MEAN*. Puss!


Lördagkväll med bästa vännen

Tjo ko, nu sitter jag i soffan och ska börja gå om typ 20 min. Ska möta Elaine vid bussen sen ska vi till Pepelino och käka middag där. Ska bjuda min fina tjej på födelsedagsmiddag och så ska hon få en present också, och den är jag jävligt nöjd med faktiskt! Efter middagen drar vi antingen på nån fest eller så chillar vi hos mig med nåt gött att käka och film. Vi får se helt enkelt! Ska bli otroligt skönt att få träffa henne, har lite grejer jag behöver prata om. Puh, vart en halvjobbig dag, men hon lyckas alltid få mig på bättre tankar för hon är så go,glad och bäst. Hörs sen eller imorn eller när det nu blir, hade gott haaj

Tjejkväll med Linneah

Sitter i soffan med Linneah och kollar på Systrar i jeans, sjukt bra film! Vi var ute och käkade på Kirris innan och catchade upp allt vi missat. Jag älskar verkligen den tjejen, vi klickade första gången vi var och hon är sjukt lätt att snacka med, jätterolig och har en unik personlighet. En underbaring helt enkelt! Käkar bär ikväll, nyttigare än glass men fortfarande väldigt gott. Nu ska jag forsätta kolla på filmen, puss

Sportlov and i freakin' love it



Idag har solen skinit och jag hade på mig brillor när jag gick från stationen till skolan, underbart. Hade som sagt bara 45 minuters lektion så det var himla gött. När jag och Kajsa sen väntade på tåget så köpte vi glass för att det kändes så vårigt. Att stå och käka glass i solen på perongen var inte helt fel!

Nu ska jag läsa lite ur min Cosmopolitan som låg i brevlådan idag, sen ska jag sätta på musik på hög volym och städa mitt rum. När mamma sen kommer hem ska vi sätta upp hyllor och tavlor på mitt rum och sen klockan 6 ska jag möta Linneah för att köpa med oss glass och grejer hem. Nu ska jag dra, vi hörs imorgon. Puss!

Fredag morgon

Tjingelingeling, hade satt klockan på 8 imorse men eftersom jag brukar gå upp typ 5.30 så vaknade jag 7 och kunde omöjligt somna om. Detta har resulterat i att jag har en timme över som jag kan göra vad jag vill på,wohooo. Morgonfikade med mamma innan med te&kaffe, mysmys. Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och spelar go musik. Har bara 45 minuters lektion idag sen ska jag hem, städa, sätta upp tavlor&stuffs på väggarna och sen ikväll kommer Linneah hit och så ska vi ha tjejkväll med gott kräng, snack, film och allt man nu kan tänka sig!

Nästa vecka är det lov och jag ska vara med kompisar, kanske drar på fest och sen har jag en del plugg också, vilket konstigt nog inte känns som en börda. Jag är så peppad på LBS Halmstad och att jag får lite mer att göra pga att jag började där efter 1,5 år gör ingenting, wiho! Nu ska jag gå ner i Tims rum och hämta hans gitarr för han ville att jag skulle ta med den till skolan (han är hos pappa) och som den snälla syster jag är så gör jag det, ser trots allt rätt cool ut med en gitarr på ryggen (h) Vi hörs senare idag tror jag, puss puss. Ha en TOPPEN-fredag :D


You should try to think like a dude





Idag har jag...
♥haft två lektioner där jag på den ena skrev klart min artikel till tidningen och på den andra pratade vi i klassen om pressen som finns från skolan,hur man ser ut,att hinna med kompisar osv.
♥kollat på en lunchkonsert på skolan där duktiga elever från MUH10 spelade och sjöng.
♥haft rött läppstift på mig i skolan. Jag skiter i om det ser för uppklätt ut och jag skiter i om jag passar i det eller inte. Blir stolt över mig själv när jag skiter i sånt och kör på vad jag själv tycker är snyggt. Wie! 
♥varit i skolan 5 (!!) timmar mer än vad jag behövde för att plugga,äta och spela fb-spel med Amanda.
♥missat tåget och fått vänta i en timme på nästa. Tog bilderna ovan (förutom den översta) som tidsfördriv samtidigt som jag drack Redbull och käkade B&J's pinnglass.
♥gjort klart historiauppgiften vilket känns riktigt gött.

Nu ska jag dricka te och titta på tv. PUSS! 


Gulligt i glassen


Halvdålig mobilbild men struntsamma, det jag skulle visa var det gulliga hjärtat som fanns i mammas glass igår. Sweeet! Nu har jag pluggat och fått ganska mycket gjort, är sjukt trött och har huvudvärk, wuää. Måste till skolan imorgon ändå för ska snacka med några lärare om vilka moment jag redan gjort på gamla skolan osv, men slutar 11.15 så det är inte så farligt. Ska borsta tänderna, tvätta av sminket och allt sånt nu och sen gå och lägga mig. Åh, det låter himla skönt faktiskt om ni frågar mig! Sleep tight, vi hörs imorn alla fina fiskar

Dag 21 - 10 låtar som får mig att känna på 10 olika sätt


1. Glädje. Guns N' Roses – Street Of Dreams ,sjuuukt härlig låt! Blir så glad,glad,glad av den.
2.
Olycklig kärlek. The Killers – Mr. Brightside ,tycker egentligen låten är riktigt,riktigt bra. Dock lyssnade jag sönder den när jag var olyckligt kär för ungefär ett år sedan så lyssnar aldrig på den längre. Känslan jag hade då kommer liksom tillbaka med låten, trots att jag inte gillar den killen längre.
3. Nostalgi. Sofia Källgren – Nånting Som Inte Fanns Förut,jag är ett riktigt Disney-freak. Jag tycker musiken är helt underbar och jag blir riktigt nostalgisk när jag lyssnar på den. Denna låten från Skönheten och Odjuret är bara en av många bra Disney-låtar.
4. Sorg. Fort Minor [Featuring Holly Brook And Jonah Matranga] – Where'd You Go - Featuring Holly Brook & Jonah Matranga Album Version ,lyssnade på den här non-stop när pappa flyttade ifrån oss. Helt sjukt hur en låt kan bevara en känsla så starkt, precis som låten jag satte på 2:an. Denna låten är fin men kan inte lyssna på den heller längre, usch.
5. Mysglad. Counting Crows – Accidentally In Love ,en låt från Shrek som är så himla mysig och glad. Helt underbar!
6. Peppad. 30 Seconds To Mars – Closer To The Edge ,blir galet peppad på livet av den här. En av mina favoritlåtar.
7. Lugn. Jose Gonzalez – Heartbeats ,jättemysig låt som gör mig så himla lugn och avslappnad. Lyssnar ofta på den på kvällen.
8. Sommrig. Lil Wayne – Knockout ,lyssnade på denna jättemycket förra sommaren i en period när det var jättefint väder och jag var med en viss person som gjorde mig väldigt glad. Sommar var ordet!
9. Trött. CKY – Behind The Screams ,inte för att den är tråkig eller så, den är väldigt mysig. Det är det att jag lyssnar på den varje kväll innan jag ska somna, det har blivit en grej bara.
10. Allt.  Lifehouse – Everything ,världens vackraste låt. Jag känner så jävla mycket när jag hör den här låten. Jag tänker på världens härligaste konfaläger, jag tänker på en vän jag tappat kontakten med och så tänker jag på fina Jan. Fan med känslor alltså, shit.


Sick kid

Gick hem från skolan på lunchen idag, mitt huvud dödar mig! Ska käka lite sen ska jag sova, förhoppningsvis länge och djupt. Behöver verkligen det. Vad mer ska jag göra idag... Jo,plugga historia och få klart det idag så att jag har mindre plugg imorn. Fan vad jag är schysst mot mitt framtida jag som tar smällen idag ist, creds. Har lyssnat på väldigt mycket musik idag. Musik gör en glad(are), musik är bra. På tåget satt jag och planerade vilka låtar jag vill lyssna på nästa gång jag är sådär riktigt sjukt jävla glad, ni vet när man inte kan sluta le och känner att livet är underbart (typ när solen skiner och personen man gillar har sagt något fint eller nåt, ni fattar. That kind of feeling). Orkar inte skriva vilka låtar jag valde men det blev lite Disney,lite Kiss,lite Guns n' roses och lite andra goa grejer. Hoppas på att få spela de låtarna snart, höhö. Nu ska jag lägga mig i soffan,dricka te,plugga in hörlurarna i öronen och sen sova gott. Puss

Hard feelings comes to get you

Nu ska jag duscha, gå och lägga mig bland tjocka duntäcken och kuddar, lyssna på den sorgligaste och deppigaste musiken jag har sen ska jag sova, glömma, drömma. Shit alltså. Jag känner mig så sårbar och känslig och så bara BOM, så smäller det till. Galet vad man kan reagera så hårt över något så litet.

Efter att jag har gjort allt detta och fått några timmars sömn så är det onsdag, skola och vardag igen. Då ska jag ta nya tag för då har man inte tid för depp. Särskilt inte när man har jättefina vänner, lov nästa vecka och inte alls långt kvar till USA-resan. Nej, livet är bra egentligen. Det är det verkligen.

Godnatt ♥


Kiss


Bild från när vi såg dem i Malmö förra sommaren. Helt otroliga live!

Heaven's on fire


Lick it up


God gave rock 'n' roll to you (En av de bästa rockballaderna jag vet, helt underbar.)


Forever


Crazy crazy night (En av mina favoritlåtar, blir verkligen sjukt glad av den!)


School m8's


Amanda, söt i mössa på alla hjärtans dag och sen fick hon skicka gratis MMS också.. Fuskis!

 
Kajsa

 
Martina

 
Viktor

(Haha, varit igång med fatbooth igen! Dock inte säker på hur glada de blir på att tjockisbilderna läggs ut så därför får de bli väldigt små ;)


Man lär sig något nytt varje dag




Sjukmys i soffan


Vaknade illamående med huvudvärk så är hemma från skolan idag. Min lilleror mår likadant (han som smittat mig) så vi ligger i varsin soffa framför tvn med väldigt god B&J-glass. Illamåendet är nästan borta men huvudet dunkar trots att jag knaprat Ipren, jag hoppas det lägger sig snart. 

Såg precis reklam för "99 saker man måste göra innan man dör" med Erik och Mackan som börjar den 22 februari på 6:an, jag måste se det! Verkar skitskönt. När jag har tid någon dag ska jag göra en sån lista till mig själv, kan kanske dela av mig med några punkter här i bloggen sen när den är gjord :)

Åhhhhåååhhh!

 

Plågar mig själv med lite sommarbilder, gud alltså.
Nu ska jag iväg på zumba, ha det bäst goingar!

We'll tap every last drop until that beating stops


Varit hos mormor&morfar idag, satt vid deras köksbord och pluggade med min rosa lilla sötnos (som jag tycker suger, men den är söt iallafall) och en Coca cola zero. Sen lite sol genom fönstret på det och så har man gjort pluggandet hyfsat okej. Har kommit hem nu och ska fortsätta plugga sen ikväll ska jag på zumba, ska bli skitgött att skaka rumpan lite nu efter en ganska stillasittande helg. Eller stillasittande har den väl inte varit, har ju städat en massa. Men seg då, det är väl ett mer passande ord. Innan jag drar får ni dagens låt av mig, Bad religion-The devil in stitches. Väldigt bra!


smycken från valentin.




 

Dagens inköp, tycker korsörhängen är så fint så blev jätteglad när jag hittade de här! Armbandet kostade bara 49:- och jag gillar nitar så det var perfa. Allt är köpt på Valentin.

Blev plötsligt sjukt trött vilket inte är bra eftersom jag har plugg som ska bli gjort. Synd att jag inte gillar kaffe särskilt mycket, det vore en bra pigg-grej. Jag ska iallafall plugga lite samhälle nu, får hoppas att tröttheten går över. Puss på er.


Glory days


Varit iväg och fikat med min fina Elaine nu, jättemysigt! Gick lite på stan också och fick köpt ett par örhängen och ett armband, visar dem sen. När jag kom hem gick jag ut en runda med Pucken och kastade boll i det fina vädret. Den hunden gör mig så glad! 

Solen får en att känna sig så levande, åh vad jag älskar det!

Saturday and sunshine

Käkar mammas LCHF-bröd och dricker te till frukost, inte helt dumt. Idag är det lördag och solsken ute, hur glad blir man inte? Den här lördagen ska bli min göra-en-massa-nödvändiga-saker-på-dag. Ska hinna med mycket idag och allting är väl inte jätteroligt men kommer kännas sjukt gött ikväll när det är klart!

What to do:
♥Städa rummet (helt galet som det ser ut där inne!)
♥En massa plugg
♥Promenera i solen
♥Träffa Elaine
♥Skriva klart mitt CV
♥Fylla telefonen med ännu mera musik
♥Ha myskväll on my own med film, ansiktsmask, ljus och hela köret. Det kommer jag förtjäna efter min effektiva dag!

Lyssnar föresten på så himla härlig musik just nu och jag får vårkänslor och tycka-om-känslor och jag känner mig så GLAD just nu! Ut och lev livet idag och njut av solen! Puss :)

Dag 20 - Hur man vinner mitt hjärta

1. Utseende. Det är ju som känt inget man styr över, men jag måste ändå ha med det på listan. Utseende är viktigt, fast det betyder absolut inte att killen ska ha det "klassiska snygg-utseendet" om ni förstår vad jag menar, typ som Nate från Gossip girl. När jag säger att utseendet är viktigt menar jag att han ska vara fin i mina ögon. Sen ska ju killen vara välvårdad. Typ inte gå runt med fett hår och lukta svett, det går ju fetbort.

2. Charm, charm, charm! Då menar jag inte player-charm, sånt där ser man ganska ofta igenom. Jag menar genuin charm, det kompenserar i ganska många fall ett utseende som inte faller en i smaken. Typ om man träffar någon som man först tänker inte är skitsnygg men sen när man snackar och personen är jättecharmig så ser den plötsligt mycket bättre ut. Tror att en hel del kan känna igen sig i det där!

3. Skippa smeknamnen, please. Jag menar inte ord som älskling, det tycker jag är fint. Jag menar typ bebis (seriöst..?), snutte, gullet, snäckan osv. Kompisar får kalla mig allt sånt där, det blir en annan sak, men om en kille man har något med gör det så är det far,faaar away from sweet.

4. Romantik. Föregående punkt betyder inte att jag inte gillar romantik. Presenter, blommor, lappar och sånt där kan vara jättesött. Så länge det inte går över någon överdriven gräns så uppskattas det!

5. Tofflar är inte okej. Jag vill verkligen inte ha någon toffel som är jättepå. Bara för att man blivit tillsammans måste man kunna ha separata liv där den andra inte behöver vara med hela tiden. Jag menar inte att killen inte får skippa en kväll med kompisarna för att vara mig, men skulle han börja skita helt i dem för mig skulle jag helt klart sagt ifrån. Jag vill inte heller ha samtal stup i kvarten för att höra vad jag gör, 1000 gulliga sms om dagen och sura miner när man ska göra något med kompisarna. Jag spenderar gärna en massa tid med min pojkvän men som sagt, man får inte skita i allt sånt man gjorde innan man blev tillsammans.

6. Humor. Det är väl med på de flestas lista över vad som är viktigt hos en flick-/pojkvän. Jag behöver ingen komiker men det är klart det är viktigt att man skrattar tillsammans. Ska man spendera så mycket tid tillsammans som många par gör så måste man kunna ha roligt tillsammans, om inte så blir det väl väldigt...tråkigt helt enkelt?

7. Balans mellan gullig och tuff. Okej, den här är knepig. Jag vill inte att min pojkvän ska vara stentuff 24/7, inte våga prata om känslor och ännu mindre visa dem, bli helt annorlunda såfort hans kompisar är i närheten osv. Samtidigt vill jag inte ha någon som gullar sönder en och som tror att det är sött att inte ha åsikter. Typ säger "du får bestämma, jag vill det du vill" till ALLT. Balansen är skitviktig, dock omöjligt att sätta fingret på vad som är lagom och bra. Det är ju verkligen superindividuellt.

Låter som jag är helt bitter och hatar romantik, haha! Men så är det verkligen inte (fråga Tanja, hon tycker nog jag är en riktig romantik-lover ;), jag tycker om gulliga killar som vet vart gränsen till äckligt gullande går, hehe. Jag har bara vart med om några killar som ger en skittöntiga smeknamn och sånt, tycker verkligen inte om det. Dock har jag inte vart kär i dem, så det är mycket möjligt att de grejerna de gjorde hade jag tyckt om ifall det var en kille jag gillade som gjorde dem. Skitsamma, nu ska jag fixa mig lite ifall Elaine snart hör av sig!


Fredag sitter fint

22:04, fredag. Sitter vid köksbordet och vill ha te men orkar inte resa mig, problem. Matrixmaratonet igår var jättekul trots att jag sov en hel del under filmerna, när vi sen skulle sova så var jag jättepigg och kunde inte alls sova, jobbigt när det blir så. Simon hade samma problem så vi snackade tills vi blev trötta, helbra. Sov bara några timmar innan jag skulle upp igen, men skolan idag var chill så det kändes lugnt. Spelade in en asbra film på spanskan och på historian diskuterade vi bara ett arbete i typ en halvtimme sen slutade vi.

När jag kom hem däckade jag i soffan och sov i fyra timmar (!) så är jättepigg nu, och hungrig! Men då måste jag också resa mig, och det orkade jag ju inte. Elaine ska ut på krogen ikväll men det är jag fortfarande för liten för så ska träffa henne,Emma och Helle efteråt när de ska käka nattmat på Lindéns. Eftersom jag precis sovit en massa så blir det nog inga problem att vara vaken ett par timmar till. Kanske kan ta tag i 30-dagarslistan också? Shit, den har jag helt tappat. Nu ska jag lyssna på musik och kanske,kanske orka lyfta arslet för att hämta mat, we'll see.


Hela dagen är en håltimme

Sitter i skolan framför datorn med varm choklad och Amanda och Tina bredvid mig. Vi hade två lektioner idag men läraren vi hade i båda ämnena var sjuk så vi har inte haft några lektioner alls, har dock jobbat ändå och faktiskt fått en del gjort. Go me! Ikväll ska jag,Tim,Simon,Simon och Anton ha Matrix-maraton i vår stuga och sen sova där, ska bli skitroligt. Doooock så slutade vi 11.15 och de slutar 16.00, jag vill inte sitta i stugan själv så sitter snällt på skolan och väntar. Det betyder att jag kommer ha varit på skolan i 8 timmar utan en enda lektion, haha GÖTT!

Lyssnar på Rammstein och skriver essäanalys för den som är intresserad, har bara tre timmar till att fördriva. Fast det ska nog gå bra, har en del plugg som ska göras! Puss puss


På påsklovet ska vi till...

San francisco...


Los Angeles och...


NEW YOOOOOORK!


Jag är lycklig.


It makes me happy

I'M WALKING ON SUNSHINE, WOO-OO! Vårkänslor idag, solsken och ganska hög temperatur ute. Man blir så glá! Haft det lite smådrygt i skolan eftersom vi hade typ 5 timmars lektion med en lärare som var sjuk så de flesta bara satt och glodde, därav jag själv. Vår engelsklärare fixade så att vi fick med oss hans uppgift hem så vi kunde skippa hans lektion och åka hem istället, så slapp vi sitta i typ två timmar till utan lärare. Riktigt gött.

När jag kom hem höll jag på att dö lite av trötthet så jag gick och la mig, var tvungen att sätta klockan för att hinna med lite plugg också. Jävligt jobbigt att gå upp när klockan ringde, men nu känner jag mig piggare än förut iallafall. Amerikanska inbördeskriget och essä-analys står på listan. För övrigt ska jag fylla min lilla iphonis med ny musik för just nu innehåller den massa skit som jag tröttnat på. Hörs senare, tjingeling

Svart+lugg


Fick fetaste rycket på mitt hår igår så jag tog fram saxen och klippte raklugg. Gjorde det i början av ettan också men då blev det rätt fult, nu blev jag mycket nöjdare.. Kanske för det är svart, jag vet inte?
   Sitter just nu och är så jävla trött så det är helt sjukt, men jag tvingar mig själv att få lite plugg gjort ändå. Vart ute och käkat med mamma&Tim idag vilket var myspys. Har lite batterier på datorn så nu ska jag plugga och sen duscha och sen SOOOVA! <3 Puss goingar!

Colour

Tjingeling, sitter just nu vid köksbordet och pluggar samhällskunskap. Mår sjukt illa så skippade zumban ikväll, usch hatar när det känns som man ska spy! :( Ska iallafall få lite plugg gjort sen ska jag gå och lägga mig så tidigt som möjligt.

Har målat mina naglar i någon grön-blå färg som ser helt okej ut. Färgen ser inte riktigt ut som den gör på bilden utan är grönare irl. Har alltid rött eller svart så kändes gött med lite färg! Time 4 studies, hade gött griskött

Söndag


Termometern står på rätt sida om nollstrecket just nu, love IT!
Har lite bråttom för ska ta tåget till mormor och morfar snart, så jag&pappa får nog köra nu. Men vi hörs ikväll, ha en bra söndag snyggingar, puss på er!


Första gången jag MMS-bloggar, förhoppning...

img_8715 (MMS)

Första gången jag MMS-bloggar, förhoppningsvis även sista om blogg.se kan få tummarna ur röven och fixa appen, tack!:) Kommit hem från Mathildas 18-årsfest nu, det var trevligt med god mat och fint sällskap. Drack bara läsk så kommer vakna upp pigg&på topp imorn, skönt som fan! Tog taxi från Klippan till helsingborg vilket tar ett tag men min taxichaufför var jävligt pratglad så tiden gick snabbt. Vi snackade om skilsmässor och kärlek, berättade om en kille för honom som jag bara berättat om för några få vänner, haha fick kärleksrådgivning inkluderat i taxipriset. Gött! Låter som ett krig utanför, antingen är det de eller så skjuter några raketer. Hm? Nu ska jag sova iaf, puss puss


Grattis Mathilda!

Idag fyller finaste Mathilda 18 bast och det ska firas! Ska dra om en kvart och ta tåget med Tovelito till Klippan. Kommer hem inatt någon gång, sen ska jag upp typ 8 imorn för ska till mormor&morfar.. Härligt ju! Ha en bra lördagskväll sweeties, puss

Är btw jättenöjd med mitt svarta hår. Nu när jag ändå är igång med att vara våglig så kör jag på rött läppstift ikväll, go go go !



Mathilda snygging


Random bilder

Har lite bilder på min iphone som jag glömt/inte orkar lägga in, så här får ni dem!
Ska om 10 min åka iväg och handla med pappa, ska köpa lunch för mamma&Tim kommer sen och ska käka med oss. Sen ska jag köpa svart hårfärg också! Puss



Semmelmys med f.d klassen, miss you ♥





Fika med Vendie sötnos


Tim gjorde en make-over på Simon i skolan, så go kille :D


Amanda gjorde en care flag till naturkunskapen, haha


Hårfärgning igår, färgen ser typ svart ut på förpackningen men den hette svartbrun och det blev det också. Jag vill ha helt svart! :)


Min bror, han kan typ alla instrument och jag är jätteavis på det! Han sätter sig vid ett piano (som JAG spelat en massa år, inte han!) och kan spela hur bra som helst.


It-girl

Hatar när man lovat sig själv något och sedan bryter det. Åh, jag är så jävla besviken på mig själv. Fy fan.

Det har varit en skaplig fredag. Vi började egentligen 11.35 idag, gick upp imorse och duschade och när jag stod där kom jag på att jag lovat vår mattelärare att komma på resurstiden 8.30 för att gå igenom vad vi gått igenom i matten på LBS Hbg. När jag kom på det var klockan 7.30 och jag fick lite lätt panik, men mamma var så jävla snäll och körde mig till Halmstad så att jag hann. Hade bara en kort diskussion på historian och sen slutade vi, sjukt chill. Pallade inte dra hem så jag fick vara med på Tims lektion där de lyssnade på låtar som de själva gjort, asgrymma var de! Tog tåget hem till pappa, shoppade lite smågrejer, kom hem och käkade middag och färgade håret. Nu är det jättemörkt men jag vill nästan ha det svart så jag tror jag ska köpa ny färg sen. 

Gick in på facebook för att spela IT-girl och vad ser jag? Att min IT-girl-pojkvän DUMPAT mig! :( Vafan är det här? Måste se till att min speltjej får en ny pojkvän snarast, man kan nämligen få presenter av pojkvännen som ger en stilpoäng. Ska se till att hon raggar nu, brb


Historiaplugg

Tjenixen snyggingar!
Atm sitter jag vid köksbordet, käkar glass och pluggar historia. När jag kom hem innan idag så stack jag och mamma och lunchade vilket var myspys. Ska på zumba ikväll, ska bli skitskönt att röra sig på lite. Längtar så himla mycket tills våren så jag kan börja springa igen, tänker inte göra det nu och riskera att halka och bryta benet, hehe. Fick föresten vårkänslor idag, solen sken och det var hyfsat varmt ute. I like a lot!

Tumblr_lf7le08uef1qeekjwo1_500_large



När jag var liten


Hittade en bild på mammas dator på mitt gamla rum, jag var helt galen i lila och vid sängen på anslagstavlan satt bilder på alla spelarna i Rögle och varje kväll sa jag godnatt till dem och önskade dem lycka till inför nästa match, haha! Det var ett gulligt rum och jag saknar det, även fast jag inte hade velat bo i det nu så som det såg ut. Bodde där i typ... 14 år eller något. Då blir det lite speciellt!

Var och käkade på restaurang med mamma och Tim innan, jättemysigt och asgod mat. Sitter just nu och skriver om emigration, har en historiauppgift som ska vara inne på fredag. Det rullar på men får nog plugga lite på det imorgon också. Imorn slutar vi 11.15 vilket känns supergött, korta dagar gillar vi. Ska försöka hinna med att skriva lite om kvinnans rättigheter under 1800-talet också, puss!


Ännu en studiedag

Kollade SATC till 05:30 imorse och sen vaknade jag 08:15 för var tvungen att göra ett samtal, är dock inte ett dugg trött just nu men blir nog det senare idag. Tänkte göra frukost nu, kolla lite mer SATC och sen när Tim vaknat ska vi nog hem till mamma igen. Där blir det lite plugg och sen snackade jag och Julia om att go wild and crazy. Hur vet vi inte, men vi kommer på något! Breakfast's calling, puss

Lost and found and turned around

Jag tappar blogglusten när jag inte gillar min bloggdesign. Tyvärr hamnar den inte på plats just nu, försöker göra en själv men vafan, jag kan inte. Det är inte som jag whinar utan jag kan faktiskt inte, det ser inte bra ut. Just nu har jag ingen inspiration och jag känner inte för att bara skriva om vad jag gör på dagarna, jag vill skriva om mer än så. Mer färg, nya bilder och mer variation.
    Bara för att skriva något som inte har med min dag att göra så har jag knepat ihop tre saker jag skulle vilja vara riktigt jävla grym på!



RSS 2.0