Friday night

 
Min outfit


Johan hs med sitt partytrick ;)

Gårkvällen blev weird, fast hade sina riktigt roliga stunder. Virrade runt i Kronoslätt/Höja med Isabelle och frös nästan ihjäl, tillslut hittade vi hem till Johan som hade förfest. Var där en stund och blev sedan inlåsta på toaletten för supermogna JÅCKE drog ur handtaget utifrån. Dog lite av skratt:)) Sen tog vi taxi in till Ängelholm om Isabelle blev lurad på typ 80:-, sprang efter de misstänkta tjuvarna (i högklackat). Hittade dock inte dem. Väl inne på Bhof träffade vi Julia,Linneah och Handii:) Hände lite missöden under kvällen och fick hjärtstillestånd 3 gånger men när det väl var kul var det jäääkligt kul! Fick sällskap av Van hem till Pappa och sen sov jag där. Tack för kvällen,babes!


PARDEY HARDEY!









Nu drar vi;) puss!


I've got a feeling



Tjaa! Har vilat ett tag nu, var riktigt jävla trött och kände nästan inte för att dra ut ikväll. Men nu med lite partymusik i högtalarna så börjar jag bli ganska taggad! Ska börja fixa mig nu, sen om ett tag kommer Lovisa hit. Ska träffa Issi lite senare och då jävlar tjejer, då blir det party! Vi ses i dimman;)


Tjejkväll

Gårkvällen med mina babes blev grym! Kollade först hockey med Lovisa, Rögle spelade bort sig totalt och matchen slutade 1-5, inte alls bra.. I pausen skyndade vi iväg till stan och köpte varsin fet kebabpizza,haha. Mötte Julia och så följde hon med hem till pappa. Kollade klart matchen och sen kom Issi. Hade en massa kul under hela kvällen fram tills vi somnade vid 1 typ. Sjukt trångt att sova fyra stycken i pappas säng (pappa var dock inte där,haha) men det gick. I morse handlade jag och Chubby frukost i form av baguetter,nutella och Kalvin's chokladmjölk, it was delicious. Gick sen på stan och handlade present till Spättan som fyllt 16 bast:D

På vägen hem gick jag inom Hemköp och köpte Pepsi max till mig själv, tänkte också vara en riktigt bra syster så köpte julmust&choklad med hem till min lillebror också. Storasysters-poäng, här ja. ;) Nu ska jag tvätta av mitt smink,sova någon timme och sen ikväll blir det kanske fest med tjejerna. Puss!


Hockeymys



Aloha! Snart kommer Lovisa hit och så ska vi gitta till stan till pappas lägenhet. Klockan 19.00 är det Rögle-Linköping på tv, har mitt lyckoarmband med mig som förhoppningsvis ska funka ikväll. Sen kommer Isabelle och så blir det mys för hela slanten. Imorgon är det fredag, känner för att dra på nåt riktigt fetekrög. Får hoppas det blir något sånt! Nu ska jag gå och packa lite sovgrejer, vi hörs antagligen inte förrens imorgon. Puss puss!


Marabou Mint, 70%





Det är inte många som tycker om mörk choklad första gången de äter det. Man får äta det då&då och tillslut vänjer man sig. När man väl börjar tycka det är gott, så tipsar jag om en speciell smak. Nämligen Marabou Mint. Det är sjukt god och mycket nyttigare än den ljusa chokladen man är van vid. Sen är den väldigt mättande så man pallar inte sätta i sig mer än typ 4 rutor, vilket får en att inte gå runt och små-äta hela tiden. Nyttigt OCH gott samtidigt,helt enkelt!


Höst-torsdag

Hej pussgurkor :D Vart iväg på sjukhuset i Halmstad idag och hälsat på farmor. Den lilla tanten må gå långsamt,vara virrig och stel som ett kylskåp, men hon är tuff! Hon klarar det här. Kom iaf precis hem och ska snart in i duschen, om någon timme ska vi iväg och kolla på ett hus. Sen ikväll ska jag kolla Rögle på tv, missar det live för pappa ska vara i Laholm och ta hand om farmor. Sen kommer iaf mina älsklingar Chubbybaby&Kissimjaou och myser med mig med film&hela kittet :D I love them. Nu ska jag kolla runt bland bloggar, och sen är det duschen och lite smink som gäller. Hade gott,igelkott (hehe) ♥


They say time heals everything,but I'm still waiting



Känner att det är dags för mig att sova nu, huvudet värker och oron ligger som en klump i magen. Att oroa sig för folk som står en nära, är det värsta som finns i hela världen. Hela kvällen har bestått av frågor, som ingen kan besvara. Förhoppningsvis kan någon det imorgon. Det bara måste de kunna, annars går vi,speciellt du,sönder.
Vi hörs imorgon, puss


I'm not as smart as I look


Ibland blir jag så trött på mig själv, här har Linneah fixat en så fin design till mig och så får jag för mig att ändra på en massa småsaker själv och vips så är allting i menyspalten till höger förstört. Jag är sjukt oteknisk och borde förstått det vid det här laget! Jag ska hålla mig borta från koder och allt som hör till, för det blir bara skit av det. Får se om snällaste sötaste raraste Linneah orkar hjälpa mig att rätta till felen sen..
SUCK på mig själv...


Tack!



Nu har jag äntligen fått en fin header och fått i ordning på designen, och det hela är Linneah's förtjänst! Hon har fixat allting och gjort min design riktigt grym tycker jag. Tack för all hjälp,baby :) (Btw tycker jag ni ska besöka hennes blogg, väldigt fin och mycket underhållande att läsa!)




Alla fina bilderna som ni hittade i förra inläggen och även i min nya header är fotade av min kära klasskompis Mathilda :) Tack för att du tog dig tid att fotografera mig, det var riktigt roligt och jag är jättenöjd med resultatet! (Tycker ni ska besöka även hennes blogg, hon är en jäkel på fotografering och tar grymma bilder!)


MichelleModell

























Fotograf: Mathilda


heta brills.






Diggar verkligen mina nya brillor, nu ska jag bara våga använda dem också. Jaja,kommer så småninom! Btw,ni behöver ju inte ta bilderna allt för seriöst! :)


Sleepover with Anny

Hej! Nu har Anna precis åkt hem, haft riktigt roligt! Hon kom igår kväll vid 5, så käkade vi lite sen drog vi till stan och köpte Ben&Jerry's och gick hem till pappa. Kollade på HV71-Rögle som slutade 5-3, not good. Gick sen hem till mamma igen,och Anna hade på sina mjukis-karate byxor,hahah! Väldigt roligt att gå genom folkhavet som befann sig utanför Koffes;) När vi kom hem kollade vi rundor på datorn, hamnade på en sida med Sveriges dyraste hus. Dog lite smått och fick en massa hus-hallelujah-moments. Idag på morgonen fortsatte vi kolla hus, fast denna gången på de som låg i Miami precis vid vattnet. Shit pommesfrittes, rik ska man bli! Well,nu när jag är ensam igen lyssnar jag på musik och pratar med sociala människor på msn. Vet inte vad jag ska göra idag,får se om det dyker upp något. Puss!


Wind of (hair)-change





Jag älskar min nya hårfärg,woho :D


Foto och munkar





Fotograferingen med Mathilda gick jätte bra,det var riktigt roligt! Ska bli skitkul att få se resultatet sen:) När jag kommit hem satte jag på filmen "Luther" och mös i soffan med filtar och te. Josep Fiennes är helt klart den snyggaste munken jag sett,haha. Bra film,samtidigt som man lär som lite hisoria. Toppen ju! Nu har jag suttit och tagit en massa egopics på mig själv som snart ska ut i bloggen, så ni får se mitt bruna hår lite bättre. Jag är så jävla nöjd med det, riktigt glad att jag gjorde det :D Nu måste jag snabbstäda på rummet för om en timme kommer Annabanana hit och sen ska vi kolla hockey, wihhoooo! See you later, alligator. puss


Foto-fix

Godmorgon alla fina människor:) Idag vaknade jag 06:40 och var jätte pigg, satte igång tvn och tittade/lyssnade på MTV. Jag älskar den kanalen. Ska snart gå ner och dricka te för att komma igång lite, sen ska jag nog börja fixa mig för fotograferingen. Det ska bli så jäkla roligt, fast är lite nervös. Fast det ska nog gå bra:) Ikväll ska jag träffa Anna sötnos och titta på HV71-Rögle på tv, längtar verkligen för har inte träffat Anna på hur länge som helst. Så ska bli riktigt mysigt att ses:) Nu gittar jag ner till köket, pusshej!


Brunett

Nu är jag äntligen brownie!:D Blev en väldigt suddig bild men det får ni leva med. Blev faktiskt nöjd, riktigt skönt med lite förändring! Nu ska jag gå och ha ansiktsmask och grejer och sen ska jag sova. Godnatt babes!


Hemlis

Ändrade planer, jag ska inte alls gå och lägga mig snart. Vad jag ska göra är hemligt men ni får reda på det senare ikväll. Håll ut!;)


Delicious


Hittade den här bilden i Rahlenfeldt's blogg,fiiifaaan alltså.. *smiley som dregglar*  Diggar väl inte allt smink&grejs han använder, men på den här bilden är han faktiskt riktigt jävla snygg.

Inte nåt bra på tv,så kanske sätter på en film istället. Är lika ensam nu som jag var i senaste inläggen, it sucks. Får sitta och krama min gosedjurstiger istället, är inte fullt lika mysigt som att få krama och pussa på nån trevlig snygging, men det funkar iaf;) Nu ska jag kolla runt bland bloggar och sen duscha. Blir nog sängen ganska tidigt ikväll, måste få lite skönhetssömn innan fotograferingen imorn ju:) Sov gott och dröm sött, puss.


Friendship







Jag älskar dig, Julia.<3


Mysmåndag

Hej där ute i regnet. Haft en mysig dag med min lellebabe, kollat på en lite småknäpp film som ändå var ganska söt. Gick till stan sen där vi träffade Julia, pratade lite och följde sen Lovisa till bussen. Gick en liten bit med Julia och Hampus innan jag drog hemåt. Ska ägna den här kvällen till att bara ta det lugnt, väldigt skönt faktiskt. Imorgon ska jag upp ganska tidigt och fixa mig för sen ska duktiga Mathilda fota mig, ska bli spännande! :) Nu ska jag käka middag och sen blir det mys i soffan framför tvn (ensam,buhu...) Love/M


Chubby på ingång



Nu är chubbyälsk här och vi ska kolla film och mysa lite:D puss!


nya glasögon.

Igår på väla gjorde jag världens spontan-köp. Var inne på Bik-Bok, såg glasögon (utan styrka) i ett ställ på disken och bestämde mig för att köpa ett par. Sett det på många förut, och tänkt att det är snyggt. Men aldrig tänkt att jag själv skulle ha ett par, men nu är det iallafall så. Så hello Michelle,nybliven glasögonorm:D
(Köpte även bandet jag har i håret igår på H&M!)


Mys@Isabelle's place


Igårkväll efter Väla drog jag&Julia hem till Isabelle. Tittade på tv,åt chokladpudding och snackade. Sen drog Julia hem och jag och Isabelle satt och kollade bloggar på datorn. Sen låg vi och snackade mycket&länge om en massa,killar mest;) Helmysig kväll, jag älskar er tjejer!<3


Julias grejer



(Nästan allting lånat av Julia)
Hårband- H&M
Rosett- H&M (tror jag)
Klänning- Gina tricot (Tror jag)
Tights- Vet ej
Skor-Skopunkten


Fest hos Robin, 24/10












Julia shejkar loss;)


Att cykla med en massa fulla människor i mörker rekommenderas ej!


Going to the game



♥Vit tröja- JC
♥Väst- H&M
♥Sjal- H&M
♥Jeans- Only
♥Örhängen-Ur&Penn
♥Armband-Rögle shoppen


Vamos a Väla

Nu drar Elaine hem och jag&Julia till Väla och shoppar upp våra sista slantar. Tänkte också göra en radikal förändring ikväll, resultat får ni se sen. :) Ha en underbar dag, puss!

Hos Julia

Julia<3

Hej babes. Just nu sitter jag hemma hos Julia i hennes mycket mysiga sovtröja. Leker DJ på spotify och spelar en massa mysmusik. Julia och Elaine ligger i sängen och chillar. En otroligt mysig morgon,med andra ord! Gårkvällen började hos Charlie,sen skulle vi vidare till Robin som bodde mitt ute på landet. Blev skjutsad på Charlies styre, mycket bra träning för magmusklerna kan jag lova. Höll på att dö lite smått,haha. Väl där var det väl sådär,trevligt folk fast ändå lite bondefeeling över allting. Tog taxi hem vid halv 1 och somnade sen gott hemma hos Julia. En okej kväll, men otroligt roligt att få vara med mina älsklingar! Får se vad som händer idag, antar att det blir chilledill. Hade fint, puuuss!

Aouch



Bara att pressa in det där i huvudet.


Sweet saturday

Godmorgon! Sovit riktigt gott inatt,drömde dock en ganska skum dröm. Var tillsammans med V**** och var i full gång med att flytta tillsammans med honom,haha! Sitter och beundrar mina lösnaglar som jag satte på igår, älskar att ha det. Det är så jäkla snyggt med långa naglar,men eftersom jag alltid pillar på mina när jag blir nervös/uttråkad så har jag alltid ganska korta. Känner mig mycket finare med lite längre naglar,att det inte är mina egna är ju skitsamma;) Sitter just nu och chillar med lite musik, ska snart in i duschen och bli fit for fight igen. Rögle och fest/mys med Elaine och Julia står på schemat idag. Hörs sen, puss puss!

Zzzz...

Det här har jag verkligen längtat efter, att få sova utan någon som helst tid att passa imorgon. Eller det är Rögle-Djurgården 16.00, fast så länge hade jag inte tänkt att sova. På kvällen ska jag nog sova över med Elaine och Julia,myspys:) Bara tanken på att det är lov nästa vecka gör mig lycklig. Sen fick jag reda på idag att vi ska åka till Island på sportlovet, wehoo! :D Vi hörs imorgon,sötnosar. puss!

NHL-premiär 3/10











På tal om seg bild-uppladning... NHL-bilderna! Helt glömt bort dem, men bättre sent än aldrig,right? Orkar inte lägga ut så många,så detta får räcka. Nu ska jag gå och tvätta av sminket,skriva godnatt inlägg och sen sova. Ska bli så sjuuukt skönt att få sova ut :D


Bryssel/Amsterdam



















Usch,så seg jag kan vara med bilder. Bildena från Byssel/Amsterdam har ju inte blivit utlagda än. Valde ut några stycken, men orkar inte redigera dem så ni får dem som se är. Hope it's okey:)


Who? :O


Mhhm,snyggging!
Censurerade bilder som får folk att börja undra är alltid kul;) Inte för det är en jävel som intresserar sig av vem jag skriver med på Facebook,men vi kan ju låtsas det.


Halloweenmiddag




Hej babes,jag ber om ursäkt för dagens usla update. Ska gottgöra det nu med några inlägg. Klockan är 01.22 men är inte speciellt trött,dock hungrig. Fast har hört att man blir tjockare av det man äter på natten så jag skippar det. Idag efter skolan hängde jag,Tove och Emma med hem till Tanja. Fixade en massa och sen vid 6 kom de flesta i klassen för halloween middag, blev riktigt mysigt! Jag var en...Rögle spelare med.. feminina inslag?heheh.. Förstår egentligen inte varför man klär ut sig till sånt på halloween, mest logiskt att vara häxa eller något. Men näe,nu är det mer á la Mean girls med en massa bar hud. Ganska kul faktiskt ;) Tack girls,för kvällen!


Otrogen katt


HAHAHA! Jag dör lite smått när jag ser den här videon.


Every day counts

"You don't really know what you've got til it's gone"

Det är så fruktansvärt sant. Vi tar så mycket förgivet, tänker inte på att det så lätt kan försvinna. Det brukar vara efter man förlorat det, man förstår hur värdefullt det var. Uppskatta därför varje liten bra sak i livet, en dag kan det vara borta.


Torsdag 22/10

Godmorgon sunshines:) Sovit gott? Sitter här med en massa tid kvar tills jag ska cykla till tåget,gottans. Idag är det skola och sen ikväll ska jag träffa juliet och sola litta, sen ska jag hem till pappa och kolla Brynäs-Rögle. Kommer nog bli en bra dag, förutom att vi ska läsa upp en "rolig text" på engelskan och min är inte alls kul så alla kommer bara sitta och glo och tro att jag är rolig-handikappad. Jaja,jag hoppas de kommer tycka om mig ändå :) Nu ska jag sminka mig lite, hörs senare. Puss!

Dagens outfit;
♥Vit tunika-Gina tricot
♥Skärp- Second hand
♥Jeans-Only


Barbie Fakta




♦Barbie's fullständiga namn är Barbara Millicent Roberts, och Barbie är bara smeknamnet på henne.

♦Hon har fyra systrar, Skipper som är i tonåren, Stacie som är 7-11, Shelly som är 3-5 och Krissy som är bebis och den minsta.

♦Det finns teorier på att om Barbie hade varit människa hade hon varit 180 cm lång och vägt 39 kg

♦Man tänker ofta Ken som Barbies pojkvän, dock var de inte tillsammans mellan år 2002 och 2008. Då hade Barbie ett förhållande med dockan Blain. Efter uppbrottet med honom kom Ken tillbaka,och de är nu fortfarande ett par.


Haha,tyckte det va rätt roligt att hon heter Barbara. Det visste jag inte ;p Jaja,lite onödig fakta där bara. Nu ska jag faktiskt sova på riktigt. Puss och hej!


Hockeykillar



När det gäller killar så är det såhär,jag faller nästan alltid för hockeykillar. Med lite huvudräkning kom jag fram till att av de killarna jag gillat/dejtat har 75% av dem spelat hockey. Jag har funderat mycket på det,varför det är just en hockeykille jag vill ha. Kan det bero på att jag själv älskar sporten? Att de för det mesta är väldigt muskelösa? Att det känns som att hockeykillar är väldigt drivna och vet vad de vill med sitt liv,och att det är attraktivt? Jag vet inte vad det är,men nåt är det. Jag får någon slags "perfekt bild" av en kille i huvudet så fort jag hör att han spelar hockey,vilket är ganska skumt. För jag menar,de är ju faktiskt egentligen ingenting annat än vanliga människor. De äter (mycket),går på toa,svettas,har dåliga hårdagar och får finnar här&där,precis som alla andra.

Ibland kan jag nästan "välja bort" en kille för att han inte spelar hockey,vilket såklart inte är bra. Jag kanske missar någon som är toppen? Föresten är det bara en sport, som de här killarna råkar utöva. Jag försöker få in det i huvudet, men det går inte bra. Tänker jag på min drömkille är han snygg,lång,vältränad,har en fin insida och spelar hockey. Så är det med det, inga alternativ. Det är inte verkligen inte bra att ha en så strikt bild av hur en kille ska vara. Det är svårt att hitta någon som passar perfekt in, och sen som jag sa,jag kan missa någon sjukt bra kille bara för att han inte är som jag tänkt mig. Såklart är jag inte helt omöjlig,börjar jag gilla en kille så skiter jag ju inte i det bara för att han inte spelar hockey. Gillar jag någon så gör jag. Grejen är bara, att jag nästan alltid blir intresserad av någon som är hockeykille. Vilken som är den riktiga anledningen till det, kan jag inte ens själv svara på. Grubblar en massa på det,och kommer jag på ett svar,I'll let you know.

Time to sleep,love!♥

chubbyHJÄRTAmichi

Tja bloggen! Varit en hyffsad dag, haft en jävla mensvärk som gått ut lite över mitt humör men annars har det varit finfint. Träffade älsklingslovisa på knutan,tog tåget till Ängelholm och sen bestämde vi oss för att ta bussen för vi orkade inte gå. Märkte dock efter några minuter att vi satt på fel buss, så vi fick en liten extra runda på typ 25 minuter. Är iallafall hemma nu,och har en sjukt seg kväll framför mig. Måste städa och plugga, greeeat. Well,bara och bita ihop och få det gjort så snabbt som möjligt. Ska göra något bra av städningen och göra allting i högklackat,nämligen hört att man tränar rumpan och benen då! Lite extraträning är ju aldrig fel:D puss puss!


@school

Hola. Kom till skolan en timme för tidigt idag, lite drygt men fick sällskap av Vinne ett tag iaf:) Pappa var tvungen att åka lite tidigare idag,men jag ville ändå åka med för älskar våra morgonsamtal i bilen. Börjar iallafall om 20 minuer med idrottsteori, ska nog bli helt okej. Slutar halv 3 idag om jag inte har helt fel för mig, ska nog ta prommisen med Linneah ikväll istället och sen måste jag dammsuga övervåningen,tjohoo. Jag hatar att städa, men efteråt känns det asbra. Jag älskar att ha ett nystädat rum, är det ordning på rummet blir det även mer ordning i huvudet,iallafall på mig. Ha en bra dag och plugga på nu!:) pusselipuss


Tjalala,godnatt

God kväll. Precis pratat med min fina Julia i telefon. Sagt det i typ varenda blogginlägg på senaste tiden,men jag säger det igen. Jag älskar verkligen mina vänner. Nu är sminket av och tänderna borstade, och jag är redo för att gå och lägga mig. Skööönt. Jag älskar verkligen att sova. Den tid på dygnet där allting är absolut problemfritt, förutom om man drömmer någon förjävlig mardröm eller nåt. Då är det förstås inte så himla mysigt att sova.. Fast jaja,you get my point. Vi hörs imorgon,bye babes.

Jose Gonzales-Heartbeats

 Linneah fick förhinder så det blir en kväll hemma ändå. En kopp te,hög musik och fokus på engelskaläxan så ska det nog gå bra. Inga jobbiga tankar ska få störa, inte en enda. 
 Här får ni en alldeles fantastisk låt av mig, jag kan inte få nog av att lyssna på den. :) Puss

I'm out of here

Kom 45 för tidigt till skolan idag,satt och underhöll mig själv med lite egopics. Funkar alltid som tidsfördriv. Linneah ska smsa snart och då drar vi ut ett tag, skönt att komma hemifrån ett tag. Inte för att det är något dåligt här hemma, men när jag bara sitter har jag tid att tänka. Inte bra, för jag blir bara ledsen. När man är ute och gör grejer kan man lättare koppla bort allting man inte vill tänka på, och det är skönt. Sen att träffa Linneah är alltid roligt, gör det allt för sällan nu för tiden. Ska fixa lite sen ger jag mig ut i mörkret, puss.


Trött tisdag

Har varit sjukt trött hela dagen, somnade nästan på sista lektionen. Är så trött hela tiden, känns som jag aldrig piggnar riktigt till. Beror väl antagligen på att det blivit höst, man brukar ju bli rätt seg då. Hela dagen har jag känt mig ganska deppig, aldrig kul med människor som sårar. Vet inte om de inte fattar att det gör ont, eller om de helt enkelt inte bryr sig. :/ Ska snart ut och gå med Linneah, sen måste jag plugga engelska. See ya later,xoxo.


Nattinatti


Vill du sätta ihop dina bilder såhär kan du göra det här. :)

Tjoho. Varit och solat med Julia och Linneah, blev inte så mycket skillnad men lite tydligare linjer blev det allt! Mysigt att få umgås lite med tjejerna också. Fyfan vad jag är tacksam över mina vänner, jag hoppas verkligen de vet hur mycket de betyder. Att de finns där när man behöver prata och alltid stöttar, är verkligen guld värt. Jag älskar er,babes. ♥
Nu ska jag duscha,smörja in mig med med grymt mycket hudkräm (huden känns torr efter solningen) och sen krypa ner i sängen och sova. Godnatt,sleep tight.



Jag ska inte tänka på det,jag ska inte tänka på det,jag ska inte tänka på det,jag ska inte tänka på det.


Sola

Snart kommer Linneah hit och då ska vi till Meddo och träffa Julia där vi ska sola och försöka få lite färg, inte särskilt kul att vara höst/vinterblek. Sen ska jag hem,käka och sen somna framför en film. Hejsvej.


---

Hej. Sitter och lyssnar på deppmusik, det passar utmärkt till mitt humör. Ska gå och lägga mig framför tvn och dö lite, hejdå.


Länkningen i inlägget, SÅ SÖT!

Nu är jag halvt död. Är skittrött,har så jävla ont i magen och i huvudet. Waaain. Skulle ju egentligen gå och lägga mig tidigt ikväll, klockan är 23.36 och det är allt annat än tidigt. Men den där jävla matten alltså,den tog sin lilla tid. Får se om jag ska till skolan imorgon,vill egentligen träffa finfina klassen men mår jag som jag mår nu blir det nog till att stanna hemma. Vi får se imorgon. Puss på nosen (näsa,näääsa,inte nos!)

Mattesnillet


Pluggar matte och är helt lost, kan bero på att jag är övertrött men också på att jag suger på det. Jag låtsas att det beror på det första.


Pissdag

Hej sötbullar. Jag måste få klaga lite, det här har varit en av de sämsta dagarna på mycket längre. Jag har ont i magen,ryggen,bröstkorgen när jag andas (är det farligt?),i huvudet och är inte glad alls. Som tur är kommer Emma hit snart och räddar mig från att gräva ner mig i jorden bland grisarna i Hembygdsparken. Vi ska laga mat tillsammans sen äter hon här. Emma får allting svårt att kännas lättare,därför ska det bli riktigt skönt att få prata ut med henne. Har en matteläxa att göra ikväll men sen blir det sängen tidigt, vill att denna pissdagen ska ta slut så snabbt som möjligt. Bye.


Fantastiska vänner

Julia och Elaine,ni är helt fantastiska. Jag älskar er. ♥
Precis tittat på Ice Age, nu ska jag ge mig på en film till. Att ligga inbäddad i ett tjockt täcke i sängen med en kopp te,tittandes på en mysig film samtidigt som man smsar med fina personer hjälper faktiskt lite mot den där obehagliga känslan i magen. Förhoppningsvis bestämmer den sig snart för att försvinna,och inte komma tillbaka.


Lördagskväll med Julia

Sov över med Julia igår,blev en minst sagt händelserik kväll. Spenderade den hos Mattias med Alex och Dennis, snackade och tittade på när de spelade tvspel. Gick hem vid halv 3 och pratade sen lite innan vi somnade. Trots att det blev en del konstigheter,så tack Julia för kvällen, du är underbar och jag älskar dig. ♥

Vill egentligen inte deppa ner bloggen, men idag mår jag verkligen inte bra. En klump i magen och tusen tankar som far omkring. Frustrerad,arg och ledsen på samma gång, alldeles för mycket som händer samtidigt. Ska kolla på film nu,försöka få något att fokusera på och glömma allt annat för ett tag. Tittar bort mot filmhyllan, tror jag ska se Ice Age.


Dead by april-Trapped

'Cause of you, my tries to not think of you, they just end up in one million thoughts.




T715

Nu har jag fått min mobil och jag älskar den! Sitter och överför kontakter,när jag är färdig skickar jag ut mitt nya nummer till er som finns med på listan;) Ikväll är det Rögle och sen efteråt ska jag träffa Julia baby. Kanske drar ut och festar,eller så tar vi bara det lugnt hemma. Vi får se vad det blir :) Nu ska jag pilla lite med mobilen,sen duscha och raka benen. Adios


Buenos días

Osminkad och glad,så det ska va. Spenderat morgonen i soffan framför tvn med en kopp chailatte med ett huvud som dunkat. Fast lite chai gjorde susen. Rebecca och Isabelle vaknade vid 11 och drog hem för ett tag sen. Nu ska jag bara ta det lugnt,ladda in bilderna från resan och lyssna på musik. Gissar också på att en kopp te får göra mig sällskap, tea-addicted ju. Idag får jag nog också min nya mobil, YEEES! Har längtat sönder sen i somras och nu äntligen får jag den, greeeat! :D Hörs senare brudar (tvivlar på att jag har några manliga läsare?), love! ♥


Home


Becca,jag och Issi.

Hej! Skrev precis ett helt inlägg men allting raderades,suck. Åkt buss 13,5 timme idag,himla trist. Har ju varit på bussresa i Bremen,Bryssel och Amsterdam. Kom hem typ 20.30 och var trött som fan. Men Emmsie hade födelsedagsfest och det ville jag inte missa så sminkade mig och klädde på mig en partyoutfit och gick över. Blev en bra kväll och nu är Issi&Rebecca här och ska sova över. Skriver mer om resan imorn och det blir även en del bilder. Godnatt sötnosar.


Baby,goodbye

Hej igen, måste säga hejdå eeen gång till innan jag åker. Kommer sakna bloggen,buhu. På fredag eller lördag ska jag bildbomba er med bilder från semestern,nice huh? I veckan ska det ses en massa saker,byggnader och grejer. Sen blir det förhoppningsvis mängder av shopping också, det ser jag fram emot! Kanske tar mig en haschbrownie i Amsterdam också,när jag ändå är där:) Skämtåsido, resan kommer med all säkerhet bli great:) Har laddat väskan med några tidningar (får trotsa åksjukan) och en ljudbok som heter "Vad gör alla superokända människor om dagarna?". Ingen aning om vad det är för någon,men det var den enda som vi hade hemma.

Nu ska jag gå och lägga mig,ha det bäst babes. puss


5 dagars bloggpaus



Hej sweeties. Håller just nu på med att proppa min ipod med ny musik,har en lååång bussresa framför mig och musik i öronen under tiden är ett måste. Kan tyvärr inte läsa när jag åker,blir sjukt åksjuk. Så,vad ska man underhålla sig med i typ 1 dag på en buss med sin mamma,moster och bror som sällskap? Emmsie tipsade om att man kan lyssna på en ljudbok, ska försöka hitta någon som verkar bra här hemma. Sen får ni hemskt gärna smsa mig under morgondagen,det uppskattas verkligen. Dock har jag inte så mycket pengar kvar på mobilen så svarar jag inte så vet ni varför. Nu ska jag packa klart och sen sova,ska upp 5 imorgon...Ha det underbart,puss!


I skolan på en lördag

Sitter här i datasalen med Mathilda och dricker varm choklad. Idag har vi spelat guitarrhero,kollat på film,spanat lite,käkat ute och nu sitter vi här och nördar med cs-boysen. Har varit en trevlig dag! Peter kommer och hämtar mig om 45 minuter,ska hem och packa som en galning och sen skriva klart min spelartikel. Imorgon klockan 6 drar vi till Amsterdam/Bryssel (minns inte vilket vi ska till först), vilket ska bli grymt kul. Vi hörs senare ikväll,puss.


Early morning

Gårdagen blev trevlig, började med att titta lite på idol och sen som sagt Skönheten&Odjuret. Efter filmen gick Gabbi hem och då låg jag och Emma och pratade lite men blev mest att vi svamlade om konstiga saker för vi var så trötta så vi somnade ganska tidigt:)

Är redan hemma, måste fixa lite grejer innan jag drar till Helsingborg. Vaknade typ 7 imorse och började tänka på att jag har skit mycket jag måste göra idag, och sen låg jag och oroade mig över det i typ en timme. Bättre att gå hem lite tidigare och fixa allting istället. Ska börja packa till resan (Amsterdam/Bryssel) och sen fixa hår&smink. Hörs sen :*


The beauty and the beast

Har lite svårt för att se normal ut på mina webcam-kort.

Guitarrhero gick sådär,failade på hard men medium gick bra. Tim skjutsar mig till Emma om 20 minuter,vågar inte gå dit själv i mörkret. Bra att man då har en snäll bror:) Ikväll ska jag,Emma och Gabbi se Skönheten&Odjuret,för Emma har inte sett den :o Det tycker jag man måste ha gjort,därför blir det kvällens film. Imorgon är det dags för nööördlaaan,och det ska bli skitkul:) Kanske kan spela Guitarrhero med A och D, who knows;) Ha en bra kväll babes, det ska vi ha! xoxo


Britney Spears-3


Fredagsmys

Tagit på mig myskläder och ska snart spela guitarrhero med min bror. Måste öva inför imorgon:) Sen blir det myskväll med Emma&Gabbi. Hörs imorgon,puss!


Fin de semana




Brownie


Obs, gamla bilder!

Dags för lite höstförändring! Inom de närmsta dagarna ska jag färga håret brunt,har jag bestämt mig för. Jag har gjort det några gånger förut, och saknar det lite. Tycker dessutom det är fint till hösten att vara mörkhårig. Kanske gör det på söndag, får se. Nu drar jag till Lindab arena, hörs imorgon babes. Love!♥


Dör lite smått

Hej snyggingar. Jag älskar tosdagar med min klass,vi blir så himla flummiga och det är galet skoj faktiskt. Svenskan idag "dog jag lite smått" på;) Satt kvar nån halvtimme efter vi slutat med mina fina tjejer Tanja och Tove. (Lite jobbig upptäckt där, but you deserve better!♥)

Nu ska jag packa lite grejer till imorn,sen kommer pappa och hämtar mig och sen blir det Rögle:) Vi hörs säkert innan jag drar,puss.




Västtjej







Dagens outfit:
♥Väst-H&M
♥Grå tight långärmad tröja-H&M
♥Jeans-Only
♥Ring-Glitter
♥Skor-Skopunkten


Music fillin' my head

Hej sötnosar, hoppas ni sovit gott. I have, och det var himla jobbigt idag att gå upp när klockan ringde. För att vakna till sitter jag här med en kopp chailatte. Jag köpte en sån rosa burk på Espressohouse igår,som det står "chaite" på, och det rekommenderar jag alla chailattelovers att köpa! Det gör det superenkelt att få en kopp chailatte hemma så fort man känner för det och det smakar nääästan som den man köper, great huh?:) Sitter just nu och lyssnar på D's spellista på spotify. Samlat ihop några stycken och tagit det bästa från allihopa och lagt in på min nästan tomma nyrensade lista. Den håller på att bli toppen! Time for makeup, ska försöka skriva innan jag drar till skolan. Puss på er♥


Goodnight sweeties

Nu får det räcka med plugg,orkar inte mera. Ska gå och tvätta av sminket och sen blir det kudden för min del. Imorgon är det torsdag vilket betyder Rögle på kvällen, wohoo!Förhoppningsvis går Beaudoin och company mot tre nya poäng,skulle vart riktigt härligt:) Nej hörreni, nu är jag sjukt trött. Vi hörs imorgon,godnatt♥

Number three

Mammas pojkvän har flyttat hit och därmed alla hans grejer också. Med i flyttlasset fanns hans gamla hockeyklubba som jag lagt beslag på, den ska så snart som möjligt upp på min vägg bland de två andra. Sånt som gör en lite extra glad! För er som är lite efter så är det klubbladet jag håller i på bilden;) Sitter just nu och lyssnar på lite nice musik och skriver på min artikel till LBS games. Återkommer till bloggen om ett tag,so long!

Onsdag

Förlåt (Mathilda) för mitt dåliga dagens outift-inlägg där jag var så specifik med affärerna;) Men hade otroligt bråttom till tåget så det fick bli lite halvkasst. Ska försöka bli bättre med dagens outfit iallafall,lägger ut det för sällan.

Idag hade vi idrott,ganska roligt faktiskt. På lunchen åt jag,Tanja,Emma och Tove på Pressbyrån där vi fick i oss både det ena&andra. Det har blivit en vana för oss att äta ute,mycket godare än skolmaten men ack så dyrt det blir :S Ska tjata på Anders så vi får matkort istället. Efter lunchen hade vi engelska och så fick vi reda på våra betyg på engelskaprojektet, blev supernöjd! Sista lektionen var spanska och det flöt väl på. Tog tåget hem med Emma och nu sitter jag här och har en övervåning som väntar på att dammsugas. Ikväll får jag förhoppningsvis träffa Emmsie och ge henne sina födelsedagspresenter:) Vi hörs sen,puss!

Hinner inte



En väldigt suddig dagens outfit bild, men hade inte tid att ta foto med min vanliga kamera.
Kofta-JC
Tublinne/klänning-Någon affär i Spanien
Tights-Vet ej


Beautiful

Jag vaknade av fågelkvitter idag, är det inte dags för dem att flyga iväg snart? Till något varmt ställe. Hade jag kunnat flyga hade jag gjort precis som dem, iallafall för ett tag. Vill ju inte missa hela vintern och allt vad det innebär, speciellt inte skidresan med Linneah:) Den ser jag riktigt fram emot.

Jag har kommit på en sak,jag måste öka mitt självförtroende. Alltid hittar jag fel,aldrig kan jag vara nöjd. Hur gör man då,för att tycka om sig själv mer? Visst får man komplimanger av folk men det är svårt att suga åt sig. Både för att det liksom sitter i oss,att man ska förneka när någon säger att man är fin. Sen också för att man inte längre vet om det betyder något. På bilddagboken tillexempel, alla kommenterar alla att dom är finast,sötast,vackrast,blabla. Säkert många som menar det,många som inte gör det. Komplimanger ska man ge,gärna många och mycket. Men de ska vara uppriktiga, så att man faktiskt kan glädjas över fina ord utan att känna tvivel på om de betyder något.

Summerlovin'

Foto av mig.
Jag gillar hösten,det gör jag. Det är den mysigaste årstiden på året och jag älskar alla färger som uppstår där ute. Ändå kan jag inte låta bli att sakna sommaren galet mycket. Solsken,strand,glass,varma sommakvällar,brun hud,utomhusfester,fräknar och bara fötter Det är något speciellt med sommaren, helt klart.

Klockan är 22.11 och jag är redan i säng,riktigt skönt måste jag säga! Vi hörs imorn,sötungar. godnatt♥


I'm gonna find another you

Städningen går framåt och jag är snart färdig. Har precis bytt sängkläder också, älskar att krypa ner i en säng där allt känns mjukt och nytvättat. När jag är färdig med rummet ska jag tvätta av mig sminket och sen lägga mig med datorn i knät och läsa era bloggar:)

Jag har hittat ett helt underbart album av John Mayer. En mysig höstkväll,tända ljus,regn som smattrar mot rutan,en kopp te,en stor filt som delas med någon du tycker om. Det är så jag skulle beskriva skivan.Vill ni lyssna gör ni det här:John Mayer – Continuum

Lan på lördag

Vi har en spelutvecklingsklass på skolan som på lördag ordnat fetelan för hela skolan,ingen aning om hur man spelar men förhoppningsvis finns det någon snäll spelutvecklare som kan visa mig(a) Vi i journalistiklassen har under tiden som gått på skolan förstått att cocacola är ett måste på ett lan, så det lär finnas ett stort lager med det på lördag. Man kan egentligen vara där redan från fredag och sova över men då ska jag nog träffa Emmsie älskling,så får åka dit på lördag förmiddag istället. Then Michelle goes spelgeek for a day 8-)

Chailatte



Om någon av er, mot förmodan, missat att smaka chailatte så rekommenderar jag er starkt att testa! Det smakar varken te eller kaffe, utan har sin egna speciella smak. Med smaker av kanel,kardemumma och mjölk är det enligt mig världens bästa fikadryck.


Laugh


Ett stökigt rum och en Michelle som blir crazy på att jämt behöva städa.

Bara jag tänker på den här dagen så ler jag. Lunch på Grafitti med Tove,Tanja,Emma och Batoul. Tanjas roliga fråga till Batoul. Träningen på att fälla varandra på väg till skolan. Toves nervösa ryck i datasalen. Menande blickar mellan mig&Emma under hela mediekunskapen som fick oss att garva varje gång. Den här dagen har jag i stort sett skrattat mig igenom, tack vare mina fina klasskompisar. ♥

Sitter just nu och dricker kanelte och har gjort en jul-spellista på Spotify. Lite tidigt kan tyckas, grejen är den att jag inte får börja lyssna på den förrens 1 december. Så ska jag hitta bra jullåtar fram tills dess och lägga till dem i listan efterhand. Sen den första advent har jag en fulländad lista som ska spelas sönder fram tills jul. :) Nu måste jag städa mitt bombnedslag till rum,kommer säkert ta någon bloggpaus innan jag är klar. puss!


Snagga sig..?

Godmorgon,sweeties. Här sitter jag med ett jävla mess till hår, det gör inte alls som jag vill och jag känner nästan för att raka av det. Fast tror jag kommer ångra mig ganska grovt efteråt. Idag är det tisdag om någon skulle missat det,och vi går till halv 5. Hoppas innerligt att vi får sluta tidigare,orkar inte vara hemma lite efter 5. Ikväll ska det städas för imorgon ska vi ha visning,woho! Ska bli så sjukt kul att flytta, blir ju iförsig inte särskilt långt. Antingen inom Ängelholm eller till Helsingborg, men att få bo i ett hus där man kan leva normalt utan att tänka på grannar ska bli skitskönt. Nu måste jag försöka få ordning på håret innan jag ska cykla till tåget,puss.

Spinning thoughts

Klockan visar alldeles för mycket, 23:59. Men kan inte sova,tankarna snurrar i huvudet och vägrar lägga sig på rätt plats. 00:00, blir stressad över att jag inte sover än. Det är svårt som det är att ta sig upp på morgonen,blir inte bättre av att jag lägger mig såhär mitt i natten. Ska krypa ner under täcket,blunda och försöka stänga ute allting. Försöka få tankarna att lugna ner sig så att sömnen kan få ta över. Om vädret tillåter ska jag ut och gå imorgon efter skolan,det brukar hjälpa. Sov gott,kära läsare,och dröm sött.


Jag älskar er,tack för att ni finns

Tiden med er på Fram är oförglömlig. Vi har skapat så många minnen tillsammans och ni kommer förbli speciella för mig. Jag älskar er♥












Min fina underbara Lovisa som jag haft så otroligt roligt tillsammans med.


Frizze,tack för alla gånger du funnits där för mig.Du är guld värd,gubben.


Världens bästa Anna.










Min finaste bästa vän.


Jag delar så otroligt många minnen med dig,och jag är tacksam över varenda ett!








Tre mycket fina människor.


Älsklingar




Linneah,tre ord. Jag älskar dig!




Elaine,en av de finaste personerna jag känner.


Oförglömlig kväll,right baby?




Hockeytime

Hej babes. Pappa kommer om några minuter, sen är det hockeytime. Då man mår som bäst! puss på er.


tonight 19.00

Dagen började inte bra, glömde att cykeln stod hos pappa så missade tåget och kom därför försent till ett matteprov som inte gick särskilt bra. Suck. Hade engelska,religion och sen på lunchen gick jag,Tanja,Tove och Emma och käkade thaimat. På eftermiddan hade vi datakunskap och vi fick uppgiften att göra en speltidning och recensera spelutvecklarnas spel som de gjort. Himla kul lektion måste jag säga:) Slutade 15.00 och tog tåget hem med Bea och Lelle, sen cyklade jag hem.

Precis käkat delicious nudlar, ska snart göra mig lite i ordning för att sen åka till Rögle. :D Vi hörs efter matchen,love.


Morningupdate


Michiallababba

Goodmorning. Drömde en himla kul dröm inatt, skrattar fortfarande när jag tänker på den :D Drömde att min kompis Julia.a var gravid och hade en sjukt stor mage,hon kunde därför inte gå och var tvungen att göra kullerbyttor för att ta sig fram. Haha,som om det skulle vara enklare! Väldigt rolig var den;) Idag är jag sur för att vi ska ha matteprov, annars är det väl helt okej..Nu måste jag cykla till skolan,vi hörs senare babes!


Colours

Ägnat kvällen åt att inte göra någonting. Nedkrupen under täcket med en kopp te i handen och datorn i knät. Inte så mycket mer. Förlåt,men jag orkar inte lägga upp helgens bilder just nu. Det får bli imorgon. Nu ska jag ta en lång varm dusch och sen sova,är grymt trött. Blir bättre bloggande imorgon,det lovar jag. Puss♥

Movie

Det blev varken nudlar eller tidning. Mamma hade förberett kycklinggryta och jag känner mer för att krypa ner under täcket och titta på en film. Mitt rum ser btw ut som ett bombnedslag igen. Ska försökta ta tag idet senare ikväll,orkar inte ha det så jäkla stökigt hela tiden. Nu blire film och te för hela slanten. Jag ger en en bra låt så länge,så hörs vi om ett tag. Love♥


Shawn McDonald-Take my hand


Home

Hemma igen! Tro det eller ej,men jag har inte en enda köpt grej med mig hem. Gick på stan igår men hittade ingenting. Blev mest en massa fika och sen även bio, vi såg "The ugly truth". Den var sjukt bra,tycker ni ska se den! Grymma skådisar och en bra handling. NHL-premiären igår kväll mellan Detroit-St Louis var awesome, hockey när den är som bäst. Har en massa bilder men orkar inte lägga upp dem just nu,de kommer senare ikväll. Nu ska jag äta nudlar och läsa Pro hockey. Hörs senare♥


Lite sneakpeak på en av bilderna;)


Byebye Skåne



Nu drar jag till Stockholm för att kolla NHL-hockey och shoppa lite. Hörs på söndag! ♥


Breath







På vägen hem från stationen brukar jag sätta mig på den här bänken och bara andas ut,rensa tankarna lite.  Ett fint ställe där man kan vara helt ensam, borde alla försöka hitta.





Fredag morgon


Foto:Mathilda Redigering:Jag (Picnic,woho)
Hela klassen förutom Mathilda,Desirée och Josefine.

Godmorgon allihopa. Blev en skön vinst för Rögle igår, killarna gjorde en riktigt bra match. Extra beröm till Penker som höll nollan :) Om en kvart ska jag börja gå till tåget,visst är det skönt att skoldagen på fredagar är kort men samtidigt känns det ganska onödigt att åka in. 1 lektion+lite klassråd. Efter skolan ska jag hem och packa,sen i eftermiddag åker jag,pappa och Tim till Stockholm :) Blir en sjukt massa foton i helgen, som ni lär få se på söndag. Ha en bra helg,babes. puss!


Dagens

Dagens låt: Space Cowboy-Falling down
Dagens frisyr: Började med utsläppt men nu är det uppsatt.
Dagens smink: Foundation,ljus ögonskugga,mascara.
Dagens klädsel: Tights,vit tunika och svart kofta.
Dagens roligaste händelse: Hela dagen har varit rätt rolig!
Dagens planer: Skola,hem,rögle :)
Dagens vill ha: Hockeyhockeyhockeyhockey
Dagens saknad: Mina älsklingar från fram
Dagens drog: Pepsimax
Dagens tråkigaste: Matten
Dagens finaste: Jphg09
Dagens måste: Vinst för Rögle
Dagens bästa: Allt skratt
Dagens dricka: Pepsimax
Dagens köp:Thaimat och jorgubbsjuice
Dagens mat: Thaimat
Dagens kärlek: Ingen (!!)
Dagens mående: Goodie!
Dagens kommentar: "När jag säger bajs menar jag inte bajs,utan kanelbulle"-Kaula

Pistachia

Hej sweetys. Den här dagen började riktigt hemskt. Vaknade och tänkte att det var lite väl ljust ute för att vara klockan 6.15 på morgonen, kollar på mobilen och ser att den stängt av sig själv. Får panik och sätter igång den och ser att det står 07:30 på displayen. Pappa skulle hämta mig om en halvtimme och jag skulle klä på mig,sminka mig och fixa håret inför skolfotograferingen. Jävla mobil som stänger av sig och jävla alarm som inte kan ringa i rätt tid. Ringde till pappa och fick honom att komma 20 minuter senare. Hann med nästan allt, fick sminka mig det sista i bilen.

Sen var det som sagt skolfotografering, får hoppas på det bästa att man inte ser störd ut.  Hade samhällskunskap,lunch,engelska och sen sket vi i svenskan och skulle måla LBS-loggan på väggen och fixa med foton till väggarna. Tog rast med Tanja,Emma och Batoul för att gå ner till Pistachia, galet lång kö men tillslut fick vi våra jordgubbsjuicer. Fantastiskt gott, så om ni befinner er i Helsingborg rekomenderar jag er att gå dit! Gick tillbaka till skolan och satt och drack läsk och pratade. En sak som är säker, är att vi är hemskt bra på att misstolka i vår klass;)

Nu sitter jag i datasalen med några ifrån klassen och några spelguys från spelutveckling. Pappa kommer och hämtar mig om en halvtimme sen är det dags för Rögle, yeees!:D Vi hörs antingen ikväll eller imorgon, puss på er.

RSS 2.0