23 days

Jag hittade precis Rögles spelprogram för säsongen, så har suttit och skrivit in alla matcherna i min kalender nu.Jag längtar verkligen något otroligt, bara tanken på första hemmamatchen gör mig alldeles lyrisk! Har gjort en nedräknare till Rögles första match(som spelas borta mot Färjestad), den hittar ni här :) Nu ska jag krypa ner under täcket och sätta på något mysprogram på tv att somna till. Godnatt♥


Monday,Lundi,Montag,Maanantai,Lunes


Nytt diadem från H&M.

Hejhopp. Började skolan 10.10 idag, love it. Inledde med engelska,sen var det dags för ett av mina favoritämnen,religion. Käkade lunch och sen hade vi datorkunskap. Slutade 15.00 och då skyndade jag,Bea och Emma oss till knutan för att hinna med tåget hem till Ängelholm. Eftermiddagen har jag ägnat åt att röja på rummet,titta på tv,dricka te och prata med Lovisa baby i telefon.(Du är underbar och jag älskar dig,stumpis.)Nu tänkte jag lägga mig framför tvn och kanske sova lite, sen tänkte jag slå en pling till min extremt saknade Emmsie. Puss!♥


@dad's place

Igår eftermiddag tog jag och Tim tåget till Halmstad där vi blev hämtade av pappa. Vi åkte inom Gillbergs kök och köpte med pizza hem, det var ju trots allt fredag! Resten av kvällen spenderade vi framför tvn och tittandes på friidrott. Idag kommer farmor hit för ikväll blir det kräftskiva, ska bli sjukt gott.I love...kräftor. Nu ska jag bänka mig framför tvn för just nu är det Scrubs på 3an:) puss.


Snabb morgonuppdatering

Godmorgon. Dags för min andra riktiga skoldag idag, ingen aning om vad som står på schemat.  Efter skolan har jag inget planerat, förhoppningsvis får jag träffa Emma en stund. Känner att jag behöver det.. Nu är det dags för frukost,vi hörs senare idag. puss

första skoldagen.


Kjol från MQ


Armband från H&M


Örhängen från H&M


Väska från...en väskaffär på väla.

Here you go, bilder på det jag köpt de senaste dagarna. (Detta var dock inte det jag hade på mig idag! Tänkte lägga ut dagens outfit, men spillde halva min lunch på kläderna så det går tyvärr inte,haha.)

Första skoldagen idag, kändes väldigt bra. Skolan verkade toppen och klassen verkade bra den med. Var bara där i drygt en halvtimme, men imorgon klockan 9 är det dags igen. Ska bli hur roligt som helst att dra igång, ser fram emot dessa tre åren och allting jag kommer få uppleva och lära mig. Det är otrolig skönt med något nytt, behövde verkligen miljöbyte! Nu ska jag återgå till min sjukt bra bok som heter"Med himlen som tak", puss.

(Lovade att hälsa till min fina vän Lovisa,som btw har namnsdag idag. :) Jag är så himla glad att våra skolor ligger så nära varandra, vi ska spendera många raster&middagar tillsammans i Hbg! Jag älskar dig♥)

Last day of summer




Har spenderat sommarlovets sista dag med Bea. Vi har shoppat på stan (köpte mjukisshorts,foundation,choklad/mint-te,kjol och strumpbyxor),köpt Ben&Jerry's,lagat middag och tittat på Youngblood med världens hetaste Rob Lowe. Nu under kvällen har jag tillsammans med familjen grillat kött och till efterrätt grillat banan med choklad i,hemskt gott. Har också gjort fransk manikyr på mig själv inför imorgon,vill ju vara lite extra fin! Så nu är naglarna fixade,kläderna framlagda,väskan packan och jag, jag är laddad till tusen.

Summering av helgen i bilder

Subway, himla gott.
 
Finfina Lelle.
 
Hum hum..?
 
Pappsen med sitt fotoface och jag.
 
Tuff i brorsans moppehjälm.
 
Frida<3
 
Födelsedagsbarnet och jag :)
 
People


Jan&Rebecca
 

People
 

Och den här pussbilden får avsluta helgens lilla bildbomb.

Youngblood




Hej sweeties. Igår i Helsingborg blev jag ett skolblock rikare, sen tog det stopp. Inte ett enda klädesplagg fick följa med hem, surt.. Får kolla lite i Ängelholm imorgon. Igår kväll var det fest hos Isabelle, var trevligt! Sov sen hos pappa. Idag berättade han att han hyrt filmen Youngblood till mig, för jag har velat se den igen så sjukt länge. Har precis sett den, så sjukt bra. Och Rob Lowe som spelar Dean Youngblood är ju så snygg så jag vet inte vad. Ska ha den hemma i några dagar så om någon vill se den med mig, så säg bara till :) Nu är det dags för lunch, puss på er.

Hbg

Foto taget&redigerat av mig :)


Förlåt för lite dålig uppdatering, men blir ju bli så ibland. Igår var jag&finaste Anna på Väla, köpte en väska,örhängen,armband och ett halsband. Hittade dock inte det jag var mest ute efter,kläder. Därför ger jag&Lovisa oss ut i Helsingborg idag för att förhoppningsvis komma hem med en massa fint. Ikväll sover jag hos pappa, och så kommer Tim äntligen hem :) Vi hörs imorn, puss.


5 days left

Världens bästa fikadryck.


Medans alla andra har varit i skolan och fått stilla både sin nyfikenhet&nervositet har jag varit hemma och städat,läst och varit allmänt rastlös. Och nervositeten inför tisdag, den finns kvar. Nu tänkte jag städa det sista och sen är det dags för middag. Puss.


Pardeey












Bilder från festen, tack för det allihopa!
Idag börjar alla mina kompisar i skolan, förutom jag&Bea som får vänta tills tisdag. Visst är det skönt med några extra sovmornar men jag hade faktiskt gärna dragit igång redan nu, är sjukt nyfiken på nya skolan,lärarna,lokalerna och vår klass. 5 days left.
Idag ska jag städa badrummet och röja lite på rummet, sen ska jag träffa Linneah om jag hinner och sen ikväll träffa Emmsie ett tag. Vi hörs sen, puss.

Jag saknar min bror, kom hem!

Kladdis


Foto;Jag

Igår träffade jag Lovisa på stan, vi gick till biblioteket och lånade varsin hög med böcker. Tog sen en sväng inom vår gamla skola och hämtade gamla arbeten som vi inte hann få tillbaka innan sommarlovet. Träffade en del av våra gamla lärare, en del ska bli oerhört skönt att komma iväg från. Men vissa, dom vill man bara draaa med sig till nya skolan, (Jens blandannat). Efteråt gick vi till parken och satt och avnjöt dricka samt godis(för Lovisas del.) Sen gick vi hem till mig och åt heeelt hemmabakad kladdkaka som vi gjorde heeelt själva(den kom inte alls från Hemköp och kostade 28 spänn) hehe;)  La oss sen och läste lite ur våra nylånade böcker, började läsa "Vilda gröna ögon" och den började helt okej. Lite senare på kvällen käkade jag,Lovisa,Isabelle,Frida,Rebecca och Julia pizza på Acapulco, väldigt gott. På kvällen var det fest hos mig, bilder från det kommer i ett annat inlägg! puss

Beauty

Leighton Meester, så fruktansvärt vacker.


Godmorgon sötnosar. Idag känner jag mig väldigt pigg&glad,om man bortser från att jag har ont i magen och i svanken. (I think you get it.) Ska alldeles strax börja fixa mig för att sen ge mig ut på stan med Lovisa. Får se vad vi hittar på, vet iallafall att jag ska låna en bok på biblioteket. Vill hitta en sån man fastnar i, som berör. Jag kanske slänger in en Dagens outfit innan jag går, eller så kommer det senare idag. Puss.


Bohemian Raspberry

Filmen var fin, absolut värd att ses. Innehöll en massa kärlek, både den självklara,den svåra och den smärtfulla sorten.
Tittade runt bland gamla bilder och hittade en på min favorit-Ben&Jerrys. Jag vill haaa! Nästa helg är det iallafall dags, för då ska jag&Julia ha myskväll med B&J och timmar av tjejsnack. Mys:) Nu ska jag dra mig tillbaks, imorgon ska jag träffa Lovisa och göra något radikalt, bara för att det är sista dagarna på lovet. Puss!

Måndag kväll


Foto: Jag
Förutom mat&toa-pauser har jag städat oavbrytet idag, puuh jobbigt. Garderoben har blivit superfin, bara lite grejer kvar på golvet som skräpar men det har jag bestämt mig för att ta imorgon. Nu ska jag lägga mig i soffan med en stor kopp te och titta på filmen "A cup of love" som jag köpte på Ullared, ska försöka få med mig mammsen också att titta med mig. Hoppas ni får en trevlig måndagskväll, puss!

Btw fick jag sjukt mycket lust att se Marry Poppins nu, den filmen är fantastisk.

What a meeessss

 
People, vi hörs om...9 timmar?

Hard work,work


Idag tar jag tag i det, den där jävla garderoben. Så länge får ni ögongodis i form av Alexander Rybak av mig och även en låt av snyggingen att lyssna på. Vi hörs senare idag, puss.


Alexander Rybak-Kiss and tell

åhlens.

Väst-koftan (eller vad det nu kallas) jag köpte idag :)


Varit hos min bästa vän ikväll och tittat på film, väldigt mysigt. Nu sitter jag och lyssnar på Josh Groban,my love. Tänker på skolan som snart börjar, vad jag ska hitta på imorgon, idioten jag tycker om, min garderob som fortfarande står ostädad och att jag vill att hockeysäsongen ska börja nu. Nu bjuder jag på en låt och sen säger jag godnatt, puss!


I början av låten, typ 18 sekunder fram, är det ljud från filmen Troy där låten är med.

Josh Groban-Remember me

Mys vid ån

Min grymt goda kycklingsallad från Acapulco
 
Ducki som vi matade med en himla massa bröd




Jag&Lovisa baby


Vaknade hyffsat tidigt imorse med Lovisa bredvid mig. Gick upp,åt frukost,fixade oss och chillade en stund. Sen gick vi till stan och köpte lunch som vi åt på bryggan i ån. Det var himla mysigt, maten var asgod (kycklingsallad från acapulco säger jag bara,mmm!),solen stekte och det är alltid lika trevligt att sitta och prata om allt&inget med finfina Lovisa. Gick sen vidare till Åhlens där jag köpte en...kofta som ser ut som en väst? Vet inte vad man kallar det, men ni får foto senare idag. Vid 4 tog Lovisa bussen hem och sen dess har jag redigerat bilder,lyssnat på musik och slängt ett antal blickar mot garderoben som skulle städas idag...Ska försöka ta tag i det efter jag bloggat klart. Vi hörs sen, puss.


Godnatt


Jag&Lovisa

Varit på stan med mina babes ikväll, inte gjort något speciellt direkt. Lovisa ska bara följa Frida till bussen, sen kommer hon hem till mig och sover här :) Imorgon har jag bestämt mig för att ta mig i kragen och städa mitt rum och rensa min garderob riktigt ordentligt! Ska ta före/efter bild så att jag får motivation att göra det riktigt bra,hehe. Time to sleep, sweet dreams!

500 miles



Kräftskivan blir tyvärr inte av ikväll pga våra okunskaper om det röda lilla djuret. Det tar flera timmar för dem att tina och man kan inte värma dem i micron/ugnen som vi hade räknat med.(hehe) Så ja,kanske blir det imorgon istället. Jag ska nu lägga mig framför tvn i min Rögle-myströja och kolla på Patrik 1.5 som jag köpte på Ullared. Med mig i soffan ska jag ha min middag som kommer bestå av...kyckling i think? Jag hoppas er kväll blir prima :) puss

Dagens låt;


Alexander Rybak-500 miles
Han har väldigt speciella låtar som jag gillar mer ju fler gånger jag hör dem. 500 miles är så himla söt&glad, påminner om Alexander själv ;)

Skillsday


Tog emot att gå upp klockan 8 idag efter att jag&Isabelle gick och la oss runt 4 inatt. Duschade, sminkade mig och valde kläder för att sen vid 10 bli hämtad av pappa. Vi åkte till ishallen som jag har saknat alldeles för mycket att vara i. Lite efter 11 drog det igång och det var spelarpresentationer,tävlingar i vem som skjöt hårdast,åkte snabbast och prickade bäst, straffläggning och en match på 20 minuter. Det var underbart att få titta på hockey igen efter så lång tid, längtar riktigt mycket till säsongen drar igång! Tittade runt i Rögleshoppen sen och fick en Rögle-hoodtröja av min fina pappa. Så i den har jag myst rundor i sen jag kom hem. Ikväll är det kräftskiva med några av mina närmsta vänner,ska bli helmysigt. Puss!

fjortondeaugusti.



Igår förmiddes så åkte jag,mamma och Peter iväg mot Borås(om jag inte har helt fel för mig) för att hämta vår nya husbil. Jätte gullig var den, och mamma har så sött döpt den till Kompis. Efteråt åkte vi vidare till Ullared för att gå där i några timmar. Jag köpte;
♥Vit kofta (se bilden)
♥Rouge
♥Vit kajal
♥2 nagellack
♥Presenter till Felicia
♥3 filmer
♥Pennor&suddin
♥Ljus
Priserna och utbudet gör en alldeles lyrisk.Jag älskar att gå runt där bland alla tusentals sakerna,förundras över priserna och plocka på mig en massa onödigt krimskrams och lägga i korgen. Att shopping är ett tillfälligt lyckorus, det går inte att förneka.

På kvällen hade Felicia födelsedagsfest, var där ett tag sen drog jag och Isabelle vidare på fest hos Max. En helt okej kväll, tack för det people!


En snygg Isabelle och en glad Michelle på fest hos Felicia.

Godnatt

Kvällen med tjejerna blev jätte trevlig, vi gjorde inget speciellt utan pratade&skrattade mest inne på Emma's rum. Nu tittar jag på klockan och den visar 01:55, alltså alldeles för mycket. Jag ska upp ganska tidigt imorgon för att åka iväg med mamma&hennes pojkvän och hämta vår nya husbil och sen vidare till Ullared där det ska införskaffas en massa saker, längtar! Nu blir det till att krypa ner i sängen för min del, godnatt ♥

Carpe diem


Hej darlings. Har suttit och roat mig nu ett tag med att spela hockeyspel på nätet, väldigt underhållande. Snart är det middag och sen ikväll ska jag och några kompisar titta på film tillsammans. Ska bli mysigt :)

Nu är det 12 dagar tills skolan börjar, tänker därför ta vara på varenda dag som återstår och verkligen se till att jag gör något utav dem. Egentligen så borde man se livet på samma sätt. För det, precis som sommarlovet, kommer ju att ta slut. Jag tycker att man ska försöka uppnå att kunna gå och lägga sig varje kväll och vara nöjd med dagen som har gått. Visst,vissa dagar fungerar ingenting och allting känns bara skitjobbigt. Men ändå, försök att hitta på något som gör att dagen kändes värd att få finnas. Det kan vara små saker, som att ringa en vän som brukar få dig på bra humör,köpa hem B&J och titta på din favoritfilm eller gå och låna den där boken du velat läsa så länge.Du har säkert hört det flera hundra gånger, att man ska ta vara på dagen. Men försök att ta det på allvar från och med nu, och gör varje dag till något speciellt.

"Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv"

L&M kväll


Där står jag halvkisandes med en hand som ryckar lite. Äh, man skall bjuda på sig själv! Right? :)


Kvällen med Linneah blev jätte mysig. Vi började med att äta middag hemma hos mig, väldigt god sådan. Sen gick vi till hemköp och inhandlade grönsaker och dip och sen drog vi till stan och satte oss på en bänk i hopp om att träffa på roliga människor, men istället började det ösregna och där satt vi som dränkta små katter och hoppades inte lika mycket längre på att de där roliga människorna skulle komma och få syn på oss. Gick sen hem till mig, bytte om till torra myskläder och tittade sen på "Bröloppsduellen" och åt våra grönsaker med tillhörande dip. Kvällen blev som den alltid blir med Linneah, perfekt :) ♥


Dagens låt;

Alesha Dixon - Breathe Slow

Tolfte augusti


Hejhopp. Precis tittat på min Röglefilm "Rögles väg till elitserien", blir alltid lika rörd av den! Rögle säsongen börjar snart, and i can't wait. På lördag är det skillsday med spelarpresentationer och tävlingar i Lindab arena, ska dit med pappa och titta, wohoo! :) Nu ska jag in i duschen och sen städa lite i min garderob innan Linneah kommer hit. Puss på er!

Dagens låt;

Space Cowboy - Falling Down

I heart you


Godmorgon.

 

Precis vaknat upp från en natt som varit fylld av drömmar, väldigt fina sådana. Såna drömmar man inte vill vakna upp ur. Drömmar så fina att när man vaknar upp och inser att det bara var en dröm, sköljer besvikelsen över en som en våg. Såna drömmar hade jag, och det var väldigt jobbigt att behöva vakna upp ur dem.
Idag ska jag städa min garderob och sen ikväll kommer min finaste Linneah hit för att ha myskväll. Ser fram emot det, lär bli en fin mix av bra filmer,grönsaksdip,seriösa samtal och en massa skratt :) Vi hörs senare,puss!

Movietime

Hej sunshines! Precis ätit en väldigt god middag, så är nu sjukt mätt. Om en kvart börjar "Stolthet och fördom" som jag pratade om i förra inlägget, så ska snart lägga mig i soffan med en stor kopp vaniljte och en tjock filt. Jag ska försöka låta bli att tänka på något annat än just filmen, ska försöka hindra tankarna från att krypa iväg till honom. Nej,ikväll ska du inte få mig att fundera,älta och frustrerat försöka komma på vad som gick fel. Ikväll är det bara jag och filmen, inget annat. Är jag inte allt för trött efter filmen blir det blogginlägg då med, puss.


Voff voff

Min vovve,Pucken :)


Varit en dag som gått åt till att göra nästan ingenting. Ganska skönt måste jag säga. Familjen har föresten planerat att åka till...ett snöigt ställe högt upp i Sverige där vi ska åka skidor 1 vecka över jul. Går det som planerat ska också Linneah följa med mig, vilket hade varit sjukt kul! Åka skidor,flirta med söta skidpojkar med skidglasögon-bränna,hänga på afterski och mysa i stugan med varm choklad. Hoppas,hoppas,hoppas!:)

Ikväll ska jag titta på "Stolthet och fördom" på 3an klockan 21.00. Hört att den ska vara riktigt bra, så hoppas på det! puss puss.♥


Tidsfördriv


Har tråkigt, så jag bjuder på en lista och på en bild där jag ser ut som en fiskmås. ENJOY! :)



13 HAR DU:
Ett förhållande: nepp,i'm totally free! (och jag försöker få det låta som något positivt.)
En bästa vän: ja
Haft ett seriöst förhållande: nej,det kunde man inte kalla det.
Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
Blivit kär vid första ögonkastet: nej, vid andra;)
Fått ditt hjärta krossat: ja
Haft ett one night stand: -ey, lite privat det dära va?
Skrikit åt en lärare: nej
Kysst någon och sedan ångrat dig: nja,lite kanske men äh, man har inte tid att gå runt och ångra sig.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: nej
Några smycken som kostat över 1000 kr: vet inte
Snusat: nej,aldrig
Rökt: woops

12 DAGENS:
Klädsel: jogging,tröja,tjocktröja
Smink: gårdagens mascara
Frisyr: slarvig knut
Låt: Open up happines (coca-cola låten, så sjukt skön)
Vill ha: sol,värme och en söt pojke
Sjuka: jag är så frisk så
Drog: musik
Saknad: rögle
Köp: ingenting
Godis: ingenting
Attityd: ehm..bra?
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: woow,hem och göm dig. FORT.

11 FÖRSTA:
Bästa kompis: Julia
Bil: bobbycar
Kärlek: simon
Husdjur: två hundar
Semester: minns ej!
Jobb: höll loppis med Mcdonalds saker på ett elskåp med Jaquline
Köpta skiva: Hitz for Kids skulle jag gissa på
Riktiga kärlek: hum..peter eller ja...?
Piercing: hål i öronen, annars piercing
Konsert: ingen aning, kanske tom jones?
Fylla: pass

10 SISTA:
Personen som smsade dig: emmsie
Personen som du kramade: mamma
Personen som ringde dig: pappa
Personen som du ringde: isabelle
Personen du sa 'jag älskar dig' till: vet jag inte
Alkoholdrycken: cider eller öl
Bilfärd: det är något med mitt minne, jag kommer inte ihåg :/
Filmen du såg: "Seven" med Brad Pitt, mums.
Gången du grät: det var nog för några timmar sen, dock inget allvarligt
Måltiden: Veg. köttfärssås

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: oj,tveksamt
Våga hoppa bungyjump: nej, inte sen jag såg det live på hbg-festivalen
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: fult, :S vet itne
Kalla dig själv lycklig: ja
Hellre ta bilden än vara med på den: nej
Kunna gråta över en kille: ja
Kunna gråta över en tjej: ja
Ljuga för någon: ja, om det var nödvändigt
Kunna springa 50 mil: min och lovisas dagliga morgonrunda ju.

8 VAD:
Gör du just nu: detta testet
Ska du göra imorgon: om jag har otur tvätta mammas bil
Säger du till dig själv när allt känns svårt: att det oavsett vad det är kommer lösa sig
Har du med dig in på bion: popcorn och dricka
Är det för färg på dina byxor: svarta
Är det för väder hos dig jusst nu: lite sol
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: helheten, dock är byxorna viktiga. har han chinos är jag fast.
Skulle du göra om du vann på lotto: rest,shoppat,sparat

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1.jogging
2.trosor
3.bh
4. tröja
5. tjock tröja
6. -
7.-

6 BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: beror på vem det är
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17 :O
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: ja
Använder du huvtröjor: har på mig en nu
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: nepp
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: både och

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
Sommar eller vinter: sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: 15
Sova på sida, mage eller rygg: mage
Kramar eller kyssar: båda två samtidigt?:)


The end's not near,it's here


Godmorgon. Har ont om tid att blogga just nu, sista delen av sommarlovet ska utnyttjas till max och tiden räcker helt enkelt inte riktigt till. I söndeskväll var jag och tjejerna på stan och åt pizza/sallad på bryggan, satt sen på en bänk och bara pratade. (Såg även honom, ->ignorera honom och ignorera känslorna<-. Michelle,you can do it!) Lite senare träffade vi Jalmar,Dennis,Fille och Danne. Fick skjuts hem där jag och Lovisa sen somnade gott.

Igår ägnade jag och Lovisa dagen åt att ligga i soffan,titta på tv och sova en stund. På kvällen gick jag över till Emma och tittade på filmen "Seven" med alltid lika heta Brad Pitt i huvudrollen. Resten av kvällen spenderade vi till att prata en massa om allt&inget,skratta och även snyfta lite. Somnade ganska tidigt då Emma skulle upp klockan 7 idag och jobba. Nu ska jag gå och göra mitt älsklings citrus-te och lyssna på musik. XOXO!♥

46 days


Bilden är länkad till min favorit feel-good låt. :)

Har spenderat dagen solandes i gräset med min ipod på hög volym. Solen har stekt på bra och lätta brisar har svalkat av skönt då&då. Nu har dock vädret slått om och himlen har blivit ganska mörk, men hann iallafall få lite färg!

Jag saknar Rögle, jag saknar det något otroligt faktiskt. Vill verkligen att säsongen ska börja igen, det ska bli så extremt roligt. Saknar att se fram emot en match,saknar stämningen,saknar att få lära känna de olika spelarnas spelstilar,saknar att sjunga hejaramsor,saknar att känna lyckan efter en vunnen match.Bara 46 dagar kvar nu. ♥

Nattuppdatering


Missat att blogga nu i några dagar, har inte riktigt haft tid bara.Vi kör en liten snabb-genomgång vad jag missat; har shoppat med mormor(bilder kommer så fort jag hinner),tältat med Julia,Jesper och Oscar och haft filmkväll med Lovisa och Fille. Idag har jag varit på stranden med Lovisa och Bea, sen nu i eftermiddags gymmade jag,Bea,Jalmar och Fille. Känslan efteråt när man är ny-gymmad&duschad är allt bra härlig! :) Imorgon kommer finaste Emmsie hit för att sola, ska bli mys. Dags för mig att sova,godnatt.♥

sweet.

Åh!♥



Smyckena ovan är från Cocoo





Smyckena ovan är från Mi lajki

Tredje augusti

 



Vaknade imorse av att det åskade, tittade ut genom fönstret och såg att regnet öste ner. Iförsig matchar det mitt humör ganska bra just nu, men hade ändå hellre vaknat upp till en blå himmel och en sol som sken. Att få bättra på den nästintill obefintliga brännan hade ju inte varit helt fel. Dagens planer är att göra ingenting, ska försöka ta igen förlorade timmars sömn så jag inte ska gå runt och vara så otroligt trött hela tiden.

Imorse satt jag&mamma och pratade om begreppet Mr.Right, om det finns något öde och om det är bestämt att två personer ska bli tillsammans redan innan de träffats. Eller om allting bara är en slump, två personer som passar perfekt ihop råkar träffa just varandra bland alla tusentals människor som finns omkring en. Vad är då Mr.Right? Finns det bara en sådan? Om man träffar en kille och allting känns skitbra, man är tillsammans i 3 år och har världens bästa förhållande men sen tar det av någon anledning slut, vad var han då? Är Mr.Right den där personen man dör tillsammans med? Varför börjar många då leta efter honom redan i min ålder? Jag tror att alla de killar man i livet har haft lyckliga förhållanden med på något sätt är Mr.Right. För dom var ju rätt, man blev ju kär och tillsammans. Bara det att det inte höll förevigt. Men är det kanske evig kärlek som krävs, för att han ska få kallas Mr.Right?..

Party party


Bea's överaskning i förrgår var att bjuda mig på bio, som sällskap hade vi med oss vår kompis Sara. Vi tittade på "Brüno" som var helt sjuk, men väldigt rolig. En väldigt mysig kväll, tack vännen.
Igår kväll blev det fest hos Bea, blev en lyckad kväll som slutade hemma hos Fille med Linneah&Olsson där vi tittade på film. Tack Bea och alla andra som var där för kvällen! Ikväll ska jag&Emmsie på restaurang&bio, det är hennes födelsedagspresent till mig. Kommer bli hur mysigt som helst! Nu ska jag lägga mig framför tvn och vila upp mig inför ikväll, vi hörs säkert senare. puss♥

RSS 2.0