Bilder från midsommar -10
















nyinköpt.


Ansiktsmask på tub-Kicks. Bodylotion-H&M. BUS-produkter- Kicks


Diademen från Monki


Kofta från Lindex


Klänning från Only


Bikiniöverdel från Gina tricot

Köpte ansiktsmasken,hudlotionen och bikiniöverdelen idag. Resten är från Malmö-trippen :)


Onsdagkväll

Fikan med Kaddan&Rebecca var riktigt rolig, hade hundra händelser&minnen att skratta åt. Vi fikade på Espressohouse, sen gick vi en runda i hamnen och hamnade sen i parken där vi snackade. Var som sagt jättelänge sen jag träffade dem sist och vi har ju faktiskt bara spenderat 3 veckor med varandra totalt, ändå känns det som jag står de så nära. Riktigt härliga tjejer detdära! ♥

Snart blir det två bildinlägg, ett med mina nyinköpta saker och ett med några bilder från midsommar. Lite bilder sitter aldrig fel! När jag lagt upp dem ska jag kolla på film och dricka kaffe, gött. Btw är det Tunisien nu på måndag vilket ska bli helt underbaaart. Längtar!


Mini-reunion


Bild från Brighton, 2007. Rebecca,Katarina och jag.

Varit inne i Ängelholm idag och jobbat lite hos mamma, gick ganska snabbt så det va chill. Nu ska jag ta bussen in till Hbg för att träffa två tjejer från den förrförra språkresan jag var på i England. Har inte träffat Kaddan&Rebecca på mer än ett år, galet! Ska iallafall bli sjukt kul, som alltid med dessa två sköna tjejerna. Hörs sen :*


I heart you











Du är bäst, hjärtat.


Hemkomna




Elaine finis på tåget


Köpte dessa skorna, strl 55 <3


Gott käk på Grafitti


Blev anfallna av en tant som ville sälja rosor, tackade nej men hon stod kvar i typ en kvart,hahah.


Sexig stengubbe


Sexig stengubbe #2

Riktigt härlig dag i Malmö med Elainen. Solen har stekt på riktigt bra och jag vet inte hur många gånger jag hört "fan vad varmt det är" runt om i alla butikerna. Har iallafall köpt;

♥Två diadem från Monki
♥Klänning från Only
♥Hudprodukter från Kicks
♥Foundation från Matas
♥Kofta från Lindex
♥Parfym från Lindex

Nu ska vi nog gå ut på promenad denna sköna sommarkväll :) Ha det toppen, puss.


Vi drar till Malmö





Ska snart ta bussen in till Hbg, sen tar jag&Elaine tåget till Pernilla&Stefans hometown, Malmö. Hoppas på att bli många kronor fattigare och att få komma hem fullt med kassar i bagaget :) Hoppas ni får en bra dag, njut av solen! puss.


Ny design


Fixat en ny gratisdesign som jag tycker är finfin!
Vill ha den lite bredare så jag får plats med större bilder, men får inte rätt på hur man gör. Iaf, tjejen som gjort designen finns länkad nere i menyn till höger. Nu ikväll har jag ätit grillat med pappa, kollat fotboll på tvn och suttit vid datorn och fixat med bloggen bland annat. Klockan är 1 och jag börjar bli rätt trött, så ska sova alldeles strax. Imorgon ska jag&Elaine till Malmö och shoppa,fika och mysa i solen. Sounds nice to me! Kommer förhoppningsvis hem med massa nytt, hoppas hoppas.

Hittade en massa bilder från språkresan i Spanien jag var på förra sommaren. Är jag&Björn på bilden, trevlig kille från Sthlm. Saknar den resan, staden, människorna, stranden och speciellt Isabelle som jag träffade där. Snyft. Aja, nu ska jag gå och lägga mig. Puss på er!

 


Playlist


Solen skiner på bra där ute, riktigt härligt.
Ska alldeles strax ut, sola och läsa cosmo :) Tänkte först ge er några av låtarna jag lyssnar på mest just nu;

K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix
Darin – Can't Stop Love
Rebound – Hurricane
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Travie McCoy – Billionaire - Feat. Bruno Mars
Robyn – Dancing On My Own
Queen – I Want To Break Free (Single Version)
Pato Pooh – Fairy Tale - Feat. Ricky

 


1 månad till min födelsedag



Haft en bra helg med midsommarfirande och mys med Elaine. Fast just nu är jag riktigt riktigt sur......
Ska sätta med mig pappa och kolla på fotboll, ska försöka få tag på fler midsommarbilder som jag lägger ut senare. puss.


Solbränd


Har spenderat största delen av dagen ute i en solstol.
Fått tydliga linjer efter bikinin, känns härligt! Nu kollar jag på fotboll på tv och ska snart måla naglarna till imorgon, för då är det dags för midsommarfirande om någon skulle ha missat det ;)

Är utan internet i helgen så vi hörs på söndag eller måndag. Puss och hej ♥

 


Rubrikbrist

En webkamera är bra att ha när man är uttråkad, don't ya think. Kom hem från Hannapanna för en stund sen, var ute på prommis och sen kollade vi på en galen flygplansfilm och avslutade med lite SATC, kan ente bli bättre. Hanna och jag har känt varandra i typ...en himmlans massa år. Glad att jag fortfarande har kontakten med henne, denna underbart söta tjej :)

Inatt åker Lilja på semester, jag som saknar honom redan. Buu.. Men får träffa honom om lite mer än en vecka iaf :)  Sen imorn åker Tanja till Italien, ännu en person som kommer vara väldigt saknad. Michael är btw borta i Ghana typ i 6 veckor, och Hanna åker till Mallis på fredag. Värst vad folk reser! Fast jag åker till Tunisien om typ 2 veckor, WOHOO :D

Jajaj enough talking. Nu ska jag sova utan att behöva ställa något alarm till imorgon, skööönt. Sommarlovsommarlovsommarlovsommarlov <3 puss



Hej

Känner inte för att blogga just nu, men slänger in ett snabbt inlägg ändå. Varit med Linneah babe idag, vilket var på tiden! Vi fikade, solade och satt vid ån och snackade. Tog bussen hem sen och här sitter jag nu. Ska över till Hanna ikväll och kolla film och kanske SATC på tv, ifall Hanna går med på det ;) jaja pousshaj


Måndagssol

Idag skiner solen för en gångs skull. Ska nog ut och sätta mig med Pucken ett tag och kolla i inredningstidningar. De senaste dagarna har jag varit med Elaine babe och kollat på film hos Tanja med Michael och Nok, roligt fast jag somnade hela tiden och sista delen av natten sov på golvet,hehe ;P Saknar Tove, som vart iväg och förhoppnigsvis haft det toppen i Berlin! Ha det fint, puss.


"i see you, brother"

Har broder Elaine här, vi har varit i Ängelholm med hennes syster och sen har vi kollat film och gått på promenad. Var i Ramlösa park, jättefint men sen skrek ungfan och skrämde skiten ur mig :( nu regnar det ute och vi ska krypa ner i sängen och lyssna på chillmusik på spotify och snacka, mysmys.
Imorn åker liljan iväg och jag får inte träffa honom på typ mer än en vecka, dryyygt! kommer sakna honom när han ligger där borta i turkland och steker :( ♥

Nu ska jag göra Elaine sällskap i sängen, puss!


Torsdag tror jag

Vi har inte ens haft sommarlov i en vecka och jag har redan virrat bort mig bland dagarna. Suttit jättelänge och funderat på vilken dag det är, kom fram till torsdag.. väl? Anyway, gått upp tidigt idag för ska hem till mamma och städa mitt rum och sen leta tapet på internet. Jag har verkligen beslutsångest när det gäller det.. Finns ju galet många fina, hur ska jag kunna välja bara en? Tror iallafall det blir en fotovägg, kanske på New York för jag tycker den staden är så sjukt fin att titta på. We'll see, we'll see. Blir kanske inget mer bloggande idag, får se om jag hinner. Puss på er.


 


Noks överaskningsfest

Hade överraskningsfest för Nok igår, och den blev minst sagt händelserik. Bortsett från några saker så var det en trevlig kväll :) Lilja,Max,Michael och Nok sov över sen. Idag har vi solat, kastat sten, kollat på fotboll och spelat biljard. Vann över Nok, Max och Michael, bara Lilja kvar! ;) Här får ni litta bilder från kvällen, puss.


Max, innan det gick som det gick ;)


Jag&Liljan


Michael och Nok, så stylish


Tove dricker...saft?


Happy faces


mina fina tjejer


Max,Tove och Michael


Naw puss


Tanja ser så lagom nöjd ut,hahah


Jag och lilja sötnos, pussss


Mathilda, söt och glad


Nok och Tanja :)


Daaance


Tove och Emil :)


Mickey



Michael och jag, vi är goda vänner fastän väldigt olika. Vi tycker om olika saker, Michael är bonde, jag är från stan. Michael kör traktor, jag tar bilen. Michael har kossor, jag har hund. Men...en...sak har vi nog gemensamt... BÖGSHOPPING ♥

Puss på min BFF!


Sweden Rock Festival 2010


Festivalområdet


Pappsen vid Festivalstage


Aerosmith :)




Tim fångade en bit av Steven Taylors glasögon som han kastade ut i publiken :D


Nytt halsband, love it


Randoms.... Nej kidd, Mathilda och Dennis som också var där :)


Tims kompis Lukas


Pappa


Lillebror


Lukas och jag tuffar oss


GUNS 'N ROSES <3


Axl Rose, awesome


Tim fångade gitarristens vattenflaska :D


Kiss-konsert på söndag


Även det awesome

Grym festival och grym konsert, bäst var GNR som jag velat se så länge!


Hemma

Varit full rulle de senaste dagarna. Var på Sweden Rock Festival onsdag-söndag, på söndan åkte vi ner till malmö och tittade på Kiss-konserten. Sett Aerosmith, Guns N roses och Kiss på 4 dagar, i can die happy now. Nääe men det har varit awesome, speciellt GNR även fast de kom en timme för sent.. Tiden de väl var uppe på scenen älskade jag varenda sekund av.

Idag har jag och mamma varit och kollat på tapeter till mitt nya rum. Fanns nårra fina men inte direkt vad jag letade efter så får kolla vidare. Ikväll händer det grejor, men mer om det imorn! Ska sminka mig nu och fixa lite, puss puss.


Datakunskaps-bloggning


Sitter just nu i datasalen och lyssnar på Magnus som snackar om kortkommandon. Bloggpauser hör dessa lektionerna till. Denna dagen började med att jag var så trött att jag trodde jag skulle dö, men nu är jag hur pigg&glad som helst. Är väl tjejerna ovans förtjänst, de lyckas oftast göra mig på bra humör :) Plus min älsklings-festis som jag drack på lunchen, riktig mood-lifter.

Efter skolan ska jag hem till mamma, plugga och packa till Sweden Rock Festival som är på onsdag. Längtar riktigt mycket! Alltid lika galet härligt. Musiken,människorna,maten och vår lilla stuga, ihhh. En annan sak jag längtar till är imorgon. Ska äta ute med klassen på kvällen och sen sover Lilja hos mig :) Dags att fokusera på datakunskapen lite, puss!


Första helgen i juni


Kortfattar fredagen eftersom jag redan berättat om den en gång. Mötte Elaine på knutan, fixade oss hos pappa, åkte in till Ängelholm och gick hem till Elin där vi festade, käkade på Lindens och sov sen hos Helena.


Elaine sötnos


På bussen


Hanna&Elaine


Louise&Elin


Och veeeem härmar Elaine här? ;)


Hitta gamligen på 24 bast och kaktjuven som gillar cookies


Robban&jag


Lillepinnen (haha)&Elaine


Ser ni vem jag satt ett hjärta på? <3<3<3


På Lindéns




Efter att vi vaknat upp hos Helena och fått kycklingbaguetter av hennes mamma åkte vi in till Helsingborg och käkade glass i hamnen, sen åkte vi hem till pappa. Låg och solade några timmar och sen åkte vi in till Hbg och handlade nötter på Pistachia för att sedan åka hem igen. Tvingade Elaine att "sparka boll" i trädgården, sen låg vi i gräset och snackade. Käkade grillat till middag och sen tittade vi på film, The talented Mr.Ripley, som var rätt bra. 00.15 började I taket lyser stjärnorna, den var okej ;P



glass <3





Jag ser röd ut,haha :(




Icing min bebis


Kycklingben, Hagrid o.s.v

 


Blir en Michelle&Elaine-helg, ytterst trevligt som alltid. Igår var vi på fest hos Elin och ja, det va väl okej. Några halvkonstiga personer var där men även en del trevliga så det jämnade ut sig, haha. Idag har vi legat och solat ute i trädgården och jag har fått ganska tydliga linjer, wohoo!

Nu ska vi gå till den lilla affären i Ramlösa och köpa kränge till ikv. Hoppas de har glass, det vore riktigt gott! Ska inte låta Elaine få vänta längre nu, så vi hörs imorn. Då får ni en massa bilder från helgen också. Puss!


 


Meeting my broo



♥Solglasögon- Spanien
♥Kavaj- BikBok
♥Linne- Marwin
♥Jeansshorts- Gina tricot
♥Armband-BikBok
♥Ring- Glitter

Nu drar jag in till stan och möter Elaine, love.


mavala nailpolish.

Igår köpte jag ett nytt nagellack som är aprikosfärgat, riktigt fint! Dock är det lite frustrerande, för jag lyckades inte få en bild på det som får det att se lika fint ut som i verkligheten. Men men, man har ju inga fotografs-skills här,hehe. Tycker iallafall det är somrigt och till lite brunare hy (+längre naglar) kommer det nog bli hur fint som helst! Det kommer från Mavala och färgen heter "19 Hong kong"


I'm walking on sunshine

Jag är fullkomligt kär i det här vädret, men vem är inte? Solen skiner och det är jättevarmt ute, man blir så glad! Den har dagen har varit så himla bra. Vaknade upp bredvid ett sött sms-freak, gjorde ett matteprov i skolan som kändes jättebra och ikväll ska jag och Elaine darling festa. Underbar fredag! Dock har jag plugg att göra nu, fast det gör inget. Jag kommer göra det med ett leende på läpparna :)


Hört på bussen

Bussresor kan bjuda på knäppa/roliga/konstiga samtal ibland. Detta hörde jag imorse av två killar som satt bakom mig;

-Vad lyssnar du på för musik?
-Jag lyssnar inte på musik.
-Ingenting alls?
-Nepp.
-Varför inte då?
-Fattar du vad musik gör med våra hjärnor eller? Det fullkomligt förstör dem, manipulerar dem.
-Vadå då?
-Sluta lyssna på musik så kommer du fatta vad jag menar. Man blir fan helt hjärntvättad av musik.
- ...?

Hur fan kan man leva ett liv helt utan musik? För mig låter det galet, och jag bryr mig inte om det "förstör min hjärna", isåfall är det värt det.


Godmorgon torsdag

Gått upp ett antal timmar för tidigt idag för att kunna plugga. Skulle gjort klart författarpresentationen igårkväll men jag orkade verkligen inte. Är iallafall snart klar och då kan det hända att jag går och lägger mig och sover ett litet tag till. Zzznaaaaark.

 Planerna för idag är iaf skola,hem,plugga och sen ikväll kommer blomman hit och sover över ;P ♥ För min del är det bara föresten bara... 4 skoldagar kvar! Fan helt galet. Det var ju precis som vi började på LBS, små&blyga, och när min&beas mammor var typ de enda mammorna som var med första dagen och när jag trillade i trappan första veckan och skämdes jättemycket eller när jag&kaula sprang rundor efter vår mattelärare (how could we!?..). Mitt första år på LBS har iaf varit sjukt bra!

Enough talking, more homework. Vi hörs nog inte mer idag, tror jag. Så ni får ha en bra torsdag ;*


Soligt

Den här dagen har varit hur bra som helst. På idrotten behövde vissa av oss inte springa eftersom vi redan gjort det, så vi fick stå och passa med en fotboll. Galet varmt, men det var himla roligt. På lunchen drog Tanja hem för o hämta sin nya lilla valpis, somnade i soffan på engelskan och sen på religionen kollade vi film. Jag&Tove satt och skickade sms till varann under tiden och en sak är säker och det är att vi är helt sjuka i våra huvuden :)
Efter skolan stack jag till dansen, sen hem till pappsen. Vi har suttit och pratat i timmar ute i trädgården, väldigt trevligt och välbehövligt. ♥ 

Nu ska jag plugga lite, fast jag absolut inte vill. Fast ska redovisa om min författare imorn, är noll förberedd. Kan inte allt plugg ta slut snart!?! Jo, tänk för att det gör det nästa vecka! :) Vi hörs imorn,puss.


Första juni

Jag&Tanja härmar hennes långben-skratt, vi är nog lite retards inombords? <3
Skolan idag var rolig, men resten av dagen har varit totalt värdelös. Det gör ont i hjärtat och i magen.
Ska skriva om min författare nu, öhh döö.


RSS 2.0