Hjärta

Spenderat kvällen hos min favoritlisa. Ätit rhodosrulle, lyssnat på Mumford and sons och pratat om framtidsdrömmar, svackor och första kyssen med en ny kille. Känns bra att få ventilera vad man tänker och känner med någon som förstår precis vad man menar och även att det finns någon som gör samma saker som en själv. Någon som för skojs skull planerar sin framtida drömkilles namn, familjerelationer, roll i sitt killgäng och utseende, precis som jag. Någon som älskar att göra detaljerade playlists på Spotify för speciella tillfällen, precis som jag. Det finns en dålig sak med den tjejen och det är att vi inte kan dela pizza för att jag vill ha banan på min och det vill inte hon, fast jag antar att jag kan leva med det.
 


Freezing

Har precis varit ute och träffat Tina&Lisa så mina fötter känns nu köldskadade. Ska ta en varm dusch och sedan lägga mig i sängen och börja läsa en av engelskaböckerna så att jag kommer igång med det där skitarbetet som egentligen skulle varit inne för ett tag sen. Och så ska jag dricka te, för det är så varmt och mysigt + lyssna på musik jag älskar. Ska inte somna med den där jävla ångestkänslan ikväll, vill inte. Orkar inte. Nej, jag ska sova så jävla bra hela natten utan att drömma eller vakna flera gånger. Blir det inte inatt blir det imorgon eller i övermorgon eller natten efter det, det blir snart i alla fall. Den natten kommer bli magisk. 


Världens största hjärta

Tack, min fina vän.

PS. Kallade jag verkligen Björn för pussy idag!? Hoppas han är för gammal för att kunna engelska. DS.

Simon 18 år


Söndagkväll

2011 var det absolut bästa året i hela mitt liv, sedan inleder jag 2012 med att må sämre än vad jag gjort på fem år. Underbar kontrast.

Jag får dåligt samvete när jag skriver negativa inlägg i min blogg, vilket är det enda jag gjort den senaste tiden. Jag vet inte ens varför. Kanske vill jag inte att någon som läser ska tycka att jag är en gnällig jävel som inte tar tag i sina problem. Jag måste sluta bry mig, är det någonstans jag inte behöver vara positiv är det på min blogg. Jag vill så gärna kunna ge mig själv en mental örfil och säga att jag ska skärpa mig och komma på fötter igen, men det går inte. Jag känner mig inte glad just nu och jag tänker inte låtsas som det heller, det kommer bara slå tillbaka dubbelt så hårt i framtiden. Jag vet inte vad jag ska göra för att ta mig ur det men jag vet att jag kommer komma på något. "Everything's going to be be okey in the end. If it's not okey, it's not the end." Vi är survivors.

Keep calm and turn up the volume

Inatt drömde jag den värsta drömmen på länge, är på skithumör. Fan. Ikväll ska jag på födelsedagsfest och det känns bra för jag behöver göra något kul med människor jag tycker om. Ska ut och träffa Tina en kortis nu, hejsvej
 

Tumblr_lxxo6opkwn1qej76go1_500_large


Fredag

Tina och Lisa sov här igårkväll, så himla mysigt. På senaste tiden har jag sovit jättedåligt och vaknat flera gånger varje natt, känner mig otrygg på något sätt. Lite ensam. Speciellt nu när jag inte är på topp så sover jag gärna bredvid någon så länge personen i fråga inte 1.snarkar eller 2.sover jättenära, då blir jag för varm. Behöver en SK. Sovkompis.

Idag har jag pluggat, druckit chailatte made by Nicolina, varit på möte om projektveckan, ätit kinamat med pappa, köpt en tröja på Monkis rea, powernapat och pluggat. Ska fortsätta att skriva om revolutionerna ett tag och sedan lägga mig i sängen och titta på film. Mitt pass på SATS imorgon är inställt så ska passa på att sova ut, jag behöver det såsåså mycket.

What doesn't kill me better fucking make me stronger

Jag har aldrig ångrat mig såhär mycket förut och särskilt inte om något som varit så fantastiskt jävla underbart. Försökte powernapa innan men när jag stänger ögonen är det som värst, tusen bilder rullar förbi som en film och jag tycker nästan jag hör ljud därifrån. Ikväll kommer Tina och Lisahit för att laga middag med mig, sen ikväll tänker jag fan inte ens försöka sova. Jag vill inte vara med om fler såna kvällar.

Framtida jag, du kommer titta på den här perioden på bloggen och tänka "Jag önskar att jag visste att det skulle lösa sig. Hur kunde jag glömma bort det?". Jag har inte glömt det, det känns bara långt borta just nu. Det är inte extra synd om mig och jag är inte alls ensam om att vilja sova fram tills allting löser sig, det har jag inte heller glömt. Det här är något jag förstått ska komma och som jag måste ta mig igenom. Om ett tag, förhoppningsvis snart, kommer jag vara färdig med det här. Då kommer jag vara det där framtida jaget och tänka "Det löste sig den gången också fast det kändes som att det aldrig skulle göra det, och så är det ju alltid. Varför lär man sig aldrig riktigt det?"

Överrösta tankar med musik och dränka sorger i te


För att du ritar paintbilder om ditt synfält

Började dagen med gym, fortsatte till skolan, pluggade hos Amanda med B,L och M och har nu crashat hemma hos Tina. Jag blev så glad och lättad när hon frågade om jag ville sova hos henne. Dels för att jag tycker om att umgås med henne, dels för att jag slipper ligga ensam med mina jävla tankar. Just nu är det en frihet att ha människor omkring mig. Nu ska jag plugga psykologi och sedan ska vi cama på Omegle för att vi älskar alla retards som finns där.

Hur tar man sig ut?

Jag hatar att falla ihop såhär. Två dagar av en helvetes massa break downs som jag inte kan kontrollera. Jag fullkomligt hatar att må såhär för det påverkar mig så helvetes jävla skitmycket. Saker jag brukar göra som gör mig glad, planer jag har som jag blir lycklig bara att tänka på. Allt det där känns så betydelselöst när jag mår och känner som jag gör just nu. Jag fucking hatar det. Har ni någonsin känt er ensammast i världen trots att ni har jättemånga fina personer omkring er? Människor som bryr sig och frågar vad som är fel. Världens bästa. Ändå känner jag mig som instängd i en bubbla där ingen kan komma in.

Bubblan är jag själv och jag kvävs här inne.

Jag saknar er

Just nu känner jag bara för att packa ihop mina saker och flytta hem igen. Jag saknar er alltid, men särskilt just nu. Ni betyder världen för mig.

Biblioteksplugg

Varit på biblioteket med Benjamin och Linnea idag, fick en del plugg gjort vilket känns bra. Käkade även lunch och drack kaffe på Avanti innan vi beslöt oss för att åka hem. Det var skönt att göra något, prata, plugga, bli distraherad. När det är något som gör en ledsen är det bästa, i alla fall för mig, att göra saker och umgås med människor. Pratade precis i telefon med Tanja och det behövdes så fruktansvärt mycket. Ska stänga in mig i en pluggbubbla nu och få det här arbetet klart tills ikväll. Ciao.

Musikterapi


Ont

Det är under nätter som den här jag undrar om tårar kan ta slut.

Beroendeframkallande

AWOLNATION – Sail
Young the Giant – My Body
The Wombats – 1996

Har redan lagt ut de här men gör det igen för att de är så jävla bra.

395690_328295593867575_100000614114872_1060185_82796119_n_large


Stan med L

Hade bara en lektion idag och efteråt gick jag&Lisa på stan ett tag. Köpte nytt smink (och fick ett kit från Lancome på köpet för att jag handlade för en viss summa, blev glad!), en så kallad sotarmössa och ett par nya skor som ser ungefär likadana ut som mina gamla fast utan ett superstort hål vid tårna. Nöjd med mina köp även fast jag hemskt gärna hade hittat något i klädesväg också! Tänkte ge mig in på några hemsidor senare och se om jag kan nätshoppa lite istället, maybe baby.

Fuck you snow


Idag börjar jag inte förrän klockan två, ställde ändå klockan på nio så att jag kunde upp och ha en riktig långmorgon. Älskar det. Har kollat på ett avsnitt Family guy, läst bloggar, ätit ägg&bacon till frukost, fixat mig och nu hinner jag blogga lite också. Hittade den här låten precis: White Lies – Bigger Than Us och den har fått bli min morgonlåt. Solen skiner idag vilket är fantastico, hoppas bara på att snön smälter snart. Med snart menar jag typ, idag. Snö är fint på julafton, alla andra dagar om året hatar jag snö.

Le weekend

Fredag: Hem till Elaine, matlagning, mys framför tv:n.
Lördag: Mer mys framför tv:n, förfest hos "Tjchell", cider på Torstens och hem till Elaine igen.
Söndag: Tåg tillbaka till Halmstad, plugg, färga håret och träffa Lisa och Tina.

Heart rule my mind

Tumblr_lvy1d5f6a51qe9q06o1_500_large


Sju minuter

En chatt på Facebook med hajsmileysar, confessions, lite för mycket detaljer och generat fnitter. Tjejsnack är bäst, ingen protest. Är hemma hos mamma och det är så skönt att bli serverad mat och att få sova i min favoritsäng igen. Sängen i lägenheten har en tempurmadrass (ni vet sån som formar sig efter kroppen) och jag som sover på mage ligger lite som en båge/banan/halvmåne/ni fattar på den jävla madrassen och vaknar upp och känner mig som en pensionär i ryggen. Aj.

Nu ska jag lyssna på musik och spela mobilspel, sen är det sovdags. Godnatt!

Artonde januari

Denna torsdagen har rockat. Ni som brukar läsa min blogg har kanske sett några negativa inlägg de senaste dagarna och jag har kommit fram till att mitt humör är halvt ostabilt just nu. Ena dagen vill jag sova i hundra år medan nästa älskar jag livet. Jag läste någonstans "Don't let a bad day make you feel you have a bad life" och jag kände mig extremt träffad. Under mina emodagar kan jag verkligen tycka att mitt liv suger fast att det bara är dagen som gör det.

Anledningar till att denna dagen har ROCKAT:

x Vaknade till ett meddelande från en person jag inte pratat med på vad som känns som en evighet (men som egentligen bara är 1,5 månad) och blev så himla glad.
x Drog och gymmade 6.30 och efteråt när jag duschat och fixat min inför skolan kände jag mig så pepp på i princip allt.
x Varit sådär galet fnissig i skolan och jag älskar att vara det, det om något äger.
x Slog mitt rekord i Temple Run!! Jag andas det spelet just nu, ser det framför mig så fort jag blundar. Haha.
x Nu ikväll har jag hängt i le park med Lisa. Druckit Cola, förfryst mina fötter och haft världens bästa talk om allt möjligt i två timmar.

I'm off to bed, godnatt!

5. Berätta om vem du var för ett år sedan.


Den här bilden är tagen i december 2010 så såhär såg jag ut för ett år och en månad sedan. De utseendemässiga skillnaderna ser ni kanske själva, men det har hänt en del på insidan med. Jag tror jag är ungefär likadan mot andra nu som jag var då men jag har lärt mig så mycket om mig själv det här året. För ett år sedan var jag mycket osäkrare på vem jag var och vad jag kunde klara av. Jag blev lättare deppig och lät småsaker påverka mig så mycket mer än vad det gör nu. Idag har jag en mycket bättre inställning till allt och jag känner mig tryggare och gladare med både mig själv och allting runt omkring mig. Jag idag är det bästa jaget jag har haft.

Today, be good

Tumblr_lxu2hny8dd1qieq9mo1_500_large


Den här dagen började väl inte riktigt som jag hade hoppats på, blev så besviken att jag ville dö litegrann. Får skaka av mig det och göra det bästa av den här dagen ändå.

x Först blir det en promenad med Amanda. Ska även lämna böcker på bibblan som är försenade, blir det en hög avgift kommer jag hoppa i Nissan. Kan inte tänka mig tråkigare sak att lägga pengar på än en förseningsavgift på biblioteket.
x Sedan ska jag städa lägenheten PÅ RIKTIGT. Inte bara skriva det i bloggen och sen tänka att jag gör det imorgon. Nu menar jag allvar, okej? Okej.
x Måste göra klart fördjupningsfrågorna till Medeltiden, också något jag skjutit på hur länge som helst. Vill bara få dem gjorda nu.
x Tänkte även få tid till att färga håret ikväll. Blir en ny färg denna gången, känns som jag byter färg på håret som andra byter underkläder. Typ.

4. Berätta om en person som du beundrar.

Jag hoppas lite över den här för att det finns inte en speciell människa jag beundrar,utan jag beundrar egenskaper hos många av de människorna jag känner.

Ska sova tidigt idag för imorgon ska jag sluta deppa och ta tag i saker jag skjutit länge på. Wooopaaaaa


Bad day

Den här dagen har för det mesta varit skitdålig. Är på världens sämsta humör och vill inte ta tag i något ikväll utan tänker istället titta på Sex and the city, dricka Cola light och spela Temple Run. Tja dååååå

1115026_460s_large


3. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.

Julen är visserligen över men jag kan berätta vad jag hade skrivit på min önskelista om jag skulle skriva en nu.

x Pengar
x Mer pengar
x Neulash
x Mörkrött läppstift

Roligare än så blir det inte. Det jag vill ha just nu är resor och kläder vilket gör pengar perfekt.

Make Up Store Lipstick Matt


When you are finished with a TV series and you don't know what to do with your life anymore.

Tumblr_lsf2qujj5j1qhvlszo1_500_large

Tumblr_lxjmtchsp71r9x991o1_500_large

Tumblr_lbjj1qpoko1qeeafeo1_500_large

Lost in Hollywood

Ännu en riktigt bra dag!

x Inledde dagen med handledarkurs på trafikskolan. Ja, jag vet att jag är två år sen men nu är det gjord!!
x Köpte gymkort för två månader framåt. Ska träna tre gånger i veckan på morgonen innan skolan börjar, kan inte tänka mig många bättre sätt att starta dagen på! Trivs jag med gymmet fortsätter jag fram till sommaren, kanske kan få till en beach body för en gångs skull.
x Tvättat i lägenhetshusets tvättstuga för första gången. Jag visste inte hur man städar en tvättmaskin/torktumlare efter sig så jag har tagit hem tvätten till pappa, lite smått osjälvständigt. Nu är jag på g i alla fall och har redan bokat nästa boktid!

Nu ska jag nog powernapa och sen ikväll ska jag kolla film med Ville. HA DET! 

Ledig fredag

Blev supersugen på en promenad och satte Eurostop som mål, när jag väl kom dit köpte jag och Loka, satt på en bänk några minuter och gick sedan tillbaka igen. Det blev 8 km och det var hur skönt som helst att gå i solen och lyssna på musik. Nu sitter jag nydushad och äter grekisk yoghurt med bär. Nytränad+sol=pepp på livet.

Nu: Plugga naturkunskap.
Sen: Städa lägenheten.
Senare: Äta middag ute med Tim. Syskonkväll!♥

Åka någonstans

Något jag vill göra någon gång i livet är att bila någonstans med någon jag tycker om, helst någonstans i Usa. Titta på allt fantastiskt som finns att titta på, stanna på vägkrogar för att äta, ta in på olika motell under natten, leka typiska billekar som "sista bokstaven", hångla lite i baksätet och prata om sådana saker man kanske inte pratar om annars. Sen ska vi förstås ha allsång i bilen med väldigt, väldigt hög musik. Hade jag gjort en road trip lista just nu hade några av låtarna varit:
 
Whitesnake – Here I Go Again '87
The Kooks – Sofa Song
Queen – I Want To Break Free
Arctic Monkeys – I Bet You Look Good On The Dancefloor
The Strokes – The Modern Age
Guns N' Roses – Street Of Dreams

Sun's smiling at you

Idag skiner solen ute=glaaad. Ska göra frukost nu och sen eventuellt vara lite hälsosam, antagligen. Kanske.

Blink blink

Jag är sämst. Jag säger att jag ska plugga men jag gör inte det. Jag trycker upp worddokumentet och försöker skriva men jag har noll 0000 motivation så det går inte, sitter typ och stirrar på skärmen och tänker på annat. Imorgon har jag en deadline så då har jag inget val, då måste jag göra naturkunskapen. Varför måste jag alltid vänta till sista sekund med mina arbeten? Pallalala. Ska gå och lägga mig och lyssna på lite -->The Wombats – 1996 och -->Young the Giant – My Body.
SOV GOTT

2. Berätta om staden som du bor i.

Halmstad, staden som bara varit min i ett år och som jag fortfarande är lite nyförälskad i. Den här staden har det finaste biblioteket jag har sett, en å vilket gör allting mysigare, massa mysiga ställen att ha picnic på, bra affärer och cafén, roliga uteställen och ganska mycket snygga boys. Halmstad kommer alltid vara speciellt för mig då det är den första staden jag bor ensam i. Den första staden jag får vara lite vuxen och självständig i. Jag älskar att jag flyttade hit för den här staden är jättebra på så många olika sätt.

Ängelholm
känns också lite som min stad eftersom jag bodde där innan och fortfarande gör det när jag åker hem till mamma. Det är en liten stad som är fin på sommaren. Som på alla ställen är det "alla vet allt om alla" vilket jag inte tycker om, men det finns som sagt överallt. Det känns dock för litet för mig, hade aldrig kunnat bo kvar där. Helsingborg där pappa bor tycker jag hemskt mycket om. Jag tycker det är så fint med hamnen, gatorna och de gamla husen. Stämningen där är tuffare än i Ängelholm och Halmstad. Det känns som det finns lite mer gäng och skummisar. En rolig grej är att tjejerna i den staden ser likadana ut. Mittbena, Odd Molly och skinnjacka. Inte för det gör mig något, men det ser rätt roligt ut. Tycker i alla fall att Helsingborg är grymt!

Happy day

Skrattat mig igenom hela den här dagen, såna dagar är bäst. Det har varit ganska soligt och då blir man 1000 x gladare! Längtar så mycket till våren när solen skiner nästan hela tiden, åhåhåååå. Nu ikväll har jag träffat Lisa en stund och lagat middag till mig själv som blev halvkass. Imorgon börjar vi inte förrän 12 så får sovmorgon, men tänkte ändå gå och lägga mig tidigt ikväll. Är tröööött. Igårnatt drömde jag en fruktansvärt hemsk mardröm, jag drömde om någon psykopat som kidnappade en kille jag kände och begravde honom levande i något träsk. När jag sedan vaknade hade jag jättesvårt för att somna om, så fort jag blundade såg jag det där träsket framför mig. Usch. Såna lägen man ska ha någon sovandes bredvid sig så man kan krypa upp närmre, brrr! Jaja, bed time. Godnatt.

Kul i skolan




1. Julia gör voodoo på Spättan. 2. Amanda försöker skapa mode med rosetthalsduk. 3. Ritade den brittiska flaggan för första gången idag, svårt! 4. Ritade Lisa och Tina, den sistnämnda ser ut som en kille. Hahaha. 5. Journalisthumor. 6. Tyckte saxofonlåten lät som ett intro till en dålig 90-talsserie, så vi gjorde en början på ett avsnitt. Älskar deras presentationer, älskar hur jag säger "Ben" och mitt betoningsfel på "episode".

Lite sommar

Fick ett samtal från Elaine innan som gjorde mig så glad. Det handlar om våra planer inför sommaren, längtarlängtarlängtar!! Bara en termin kvar, sedan är vi fria. Ska verkligen försöka uppskatta det här halvåret, för jag vet att när vi slutat kommer jag sakna allt så himla himla mycket.

Min självdiciplin under det här lovet har varit lika med noll så nu måste jag verkligen plugga. Den här kvällen ska bli en pluggkväll och jag ska efter det här blogginlägget logga ut från diverse sidor jag är inne på. Here I g0o0o0o0

Bild på mig och Linneah från i somras (ju mer jag säger orden "somras" och "sommaren", ju mer fel låter de. Haha mindfuck.)

Myseftermiddag

Just nu är jag,Amanda och Linnea hos Benjamin. Egentligen skulle vi plugga men jag och Amanda glömde vårt pugg hemma och Benjamin orkar inte så vi spelar FIFA och dricker kaffe medan Linnea är duktig och skriver på sitt projektarbete. Imorgon börjar skolan igen och jag vet inte vad jag tycker om det, skönt med rutiner men jobbigt med tidigare mornar. Nu ska jag psyka Amanda så att hon förlorar. Hejdå.

Sweeeeet

Fast att det får mig att känna mig ännu mer singel så älskar jag att titta på förälskade par på Facebook/Weheartit/Youtube. Jag älskar att läsa om kärlek i människors bloggar. Älskar att se förälskade par på stan. Älskar hur de tittar på varandra och hur de skrattar. Älskar när par busar med varandra sådär jättegulligt. Det är så fint, ni är fina. Vill bara krama er, fast då kanske ni tror jag försöker ge mig på en trekant med er och det vore lite awkward, så jag håller mig till den här texten. KRAM!

Monday

Har nördat youtube-klipp den senaste timmen. Fastnade i en debatt mellan en kristen och en ateist, tycker sånt är svinintressant. Kan inte vara tyst när jag hör sånt utan svarar för mig själv. Blir så himla engagerad,haha! Nu måste jag skriva lite på mitt arbete om revolutionerna och sen ska jag ut för att träffa min darling Lisa ett tag.


Lunch


Ser lite skelögd ut, sött ♥ Idag var det första gången på länge jag vaknade till ett alarm och det var inte gött alls. Ska i alla fall om en kvart träffa mamma för att äta lunch (brunch enligt mig) ute på stan. Hon ska till Stockholm snart och i princip bo där tills februari så måste passa på att träffa henne nu när jag kan! Resten av dag ska jag ägna åt att städa lägenheten och plugg. Jag måste verkligen få något gjort nu och sluta slacka. Sista terminen nu, go go go.

Eargasm

AWOLNATION – Sail
Young the Giant – God Made Man
Young the Giant – Cough Syrup
Young the Giant – My Body
The Wombats – 1996
The Wombats – Our Perfect Disease
The Wombats – Moving To New York

Nya älsklingar i spellistan.


Snodd lista

 

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Ja, i princip alltid. Kanske lite för tidigt till och med.

HAR DU BRA KONDITION:
Bättre än vad jag tror att jag har, men absolut inte bra.

HUR KÄNNER DU DIG NU:
Haft borderline idag. Tyckt att livet suger och tyckt att livet äger. Jag vet inte.

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Svart tror jag. Svart är fint och så ser man smal ut i det.

KAN DU LAGA MAT:
Absolut inte. Jag ber till gud fast att jag inte tror på honom att min framtida man kan laga mat, annars är vi screwed och kommer leva på färdigmat och bli feta och få diabetes och eventuellt dö i förtid.

VAD PLUGGAR DU:

Samhäll journalistik

BLIR DU BRA PÅ KORT:

Nej nej nej. Är nog den minst fotogeniska människan jag vet, utan att överdriva.

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:

Innan idag när jag tittade på Mean girls och tänkte på hur bra den var, och jag har inte ens mens just nu. Whatefuck.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:

Nej.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Ibland var den lite halvseg men vissa stunder var askalas.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Apelsinjuice, den första klunken är magisk.

ÄR DU NYTTIG: 
Hm, relativt. Fast inte alltid såklart.

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:
Ja, fast det var ett tag sen nu. Letar som en jävla idiot atm.

ÄR DU BLYG:
Beror helt på vem jag är med. Träffar jag nya supersociala människor blir jag lite halvt stum och när jag väl säger något låter det retarderat, är det lite "lugnare" människor kan jag snacka ganska mycket. Är inte blyg bland mina vänner, fast att jag inte är den som tar mest plats heller.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
11 tror jag.

JAG SOVER:
På mage, alltid. F sa att man ser ut som en säl om man sover på mage. Skitsamma, det är svingött.

VAD SA DU SENAST?
"Hörs sen, hejdå"

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Ja, Sweden rock festival. Världens bästa!

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Oftast surar/gråter jag för mig själv, men ringer Elaine, Tim eller mina föräldrar om jag känner för att prata.

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
En pojkvän. Inte för sakens skull direkt, jag klarar mig ju utan. Jag behöver en pojkvän för att få bevisat för mig själv att jag kan tycka om någon på riktigt som kan tycka om mig tillbaka. Jag har så svårt att tro på det just nu och det är hemskt jobbigt.

HAR DU SNYGGA SKOR:
Nej, jag har bara på mig fula skor. Älskar fula skor♥

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Det vet jag inte.

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Ja.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Nej.

HAR DU KÖRKORT:

Nej och det kommer jag inte ha på ett tag heller. Dock ska jag ta det innan sommaren, det har jag bestämt mig för.

ÄR DU ENSAM NU:
Forever alone

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Nästa vecka blir det eftersom det är söndag just nu, men jag ser fram emot att börja skolan igen. Tycker om den!

 


Party people

Bilderna är tagna från Nicolina,Sara och Amanda. Kvällen var bra fast att jag inte gick mental över huvudtaget. Smaken av cider fick mig att vilja dö lite inombords, kanske fortfarande skärrad efter nyår? Dansade i alla fall nykter med Nicolina på en scen, blev kär i en bartender, åkte skottkärra med Sara och dansade bugg med El Diaz.

Idag chillar jag med Mean girls och choklad. Gött.

Shuffle


Gårkvällen blev väldigt mysig och rolig. Åt jättegod mat, gjorde en misslyckad cheesecake som såg ut som en lasagne, tittade på film, busringde som två tioåringar och pratade. Fint.

Nu har jag lite bråttom. Ska fixa mig och sedan förfesta hos Sara och dra ut i Halmstad med finisar från klassen. ÄR SÅ HIMLA TAGGAAAD. We're going mental tonight.

Cooking


Ikväll blir det matlagning hemma hos mig med Elaine, så mysigt! Ska möta henne på le station nu, boojaaa

Frulle delux

Idag har jag ätit omelett med körsbärstomater, soltorkade tomater och fetaost på till frukost. Ville bara visa det, tyckte det såg rätt gott ut.

Inatt bevittnade jag tillsammans med Filip småkronorna ta VM-guld. SÅ VÄLFÖRTJÄNT OCH SÅ BRA! Underbart.

Nu ska jag hardcore-plugga och lyssna på musik. Det är fint väder ute, och det gör mig glad. Tjohej.

Iphoneväska

Såg att min kompis Emma bloggat om en iphoneväska, tyckte den var jättefin och praktisk så önskade mig den av mina föräldrar i julklapp. Idag tänkte jag premiäranvända den! Det finns plats för telefonen och kort, hur bra som helst när man ska ut på krogen och inte orkar bära runt på en väska. Den finns på http://www.iphonehalsband.se/ och kostar 295:-.

Let love tear us apart

6636445995_eaeb0f68c2_z_large


Dricker te, lyssnar på The Wombats – Our Perfect Disease och njuter av ha sovit i nio timmar, känner mig perfekt utvilad.

Idag: Handla och fika med mamma. Hon och hennes pojkvän firade nyår i New York (kanske jag sagt?) och jag vill höra alltalltallt.
Ikväll: Filmkväll med Tina, Lisa och Maja hos den sistnämnda. Ska se 500 days of summer, en av de finaste filmerna som finns.
Ännu senare ikväll: Träffa F (älskar att få använda hemliga bokstäver, får chansen till det så sällan!! woaah tÖöNt)

Tasty tea

 
Köpte nytt te för några dagar sen och har blivit smått förälskad i det. Det luktar och smakar jättegott och både påsarna och den lilla kartongen är så himla fina. Tips för te-fantaster!

Just nu sitter jag och pluggar för första gången på länge. Har fått en del gjort på mitt projekt och det känns hur bra som helst, har inte kommit någonstans på det alls på senaste tiden. Om några timmar ska jag till Tina och umgås med henne och Viktor, kanske nörda Nintendo 64 och titta på film. Blir nog trevligt, ciaaao

Somebody told the stars you're not coming out tonight

Om ungefär en timme kommer fina Tina hit för att ha myskväll med mig, vi ska titta på film, skriva lite listor, äta något från pizzerian där nere och konversera om vad man nu konverserar om. Är jättejättesugen på räksallad, mhmm. Om ni vill lyssna på en bra låt kan ni lyssna på den här: Arctic Monkeys – Black Treacle. Bra sång, fantastiskt band.

Det är jobbigt när man slutat bry sig, allt känns bra, och sen börjar man plötsligt bry sig igen. Vad är det liksom? Det är inte okej.

16.41


Lite mer från nyår. Idag hade jag tänkt städa min lägenhet för här ser hemskt ut, sedan ikväll 21.00 ska jag dricka mitt nya te och titta på Love actually som går på 3:an. Så himla mysig film, ser fram emot den!

Såhär firade vi in 2012


Uppgraderat rum på hotellet, raketer, drinkar och dans på Cardinal. Hade för det mesta skitkul, men på slutet mådde jag hemskt dåligt. När Elaine väckte mig imorse för att vi skulle äta frukost var jag fan fortfarande full, haha gud. Idag har jag en hemsk baksmälla som fortfarande sitter i, det suger. Nu blev det spontanbestämt att jag ska träffa Tina i parken om en halvtimme för en snackis. Gött.

RSS 2.0