Vintermånader

Jag har ingen jävla clue vad jag ska göra i framtiden och fick ångestont i bröstet när jag började titta runt på alternativ. Men trots allt det så är jag så glad över vart jag befinner mig just nu och med vilka människor. Är glad när jag går till jobbet, är glad när jag kommer hem. Att bo med Lisa är som att ha en sleepover med sin bästis som inte tar slut. Jag tänker fortfarande på T och saknar honom, men inte nödvändigtvis på ett jobbigt sätt. Sträcktittar på The Office (US) och det känns som jag fått en massa nya budds. Dricker mycket öl. Så för att sätta all framtidsångest åt sidan så har jag det fan dejligt just nu.
 
2 December-26 December:
 
Åkt till Fitzrovia efter jobbet för att träffa den här chican. Det var den 2:a december och vi kunde fortfarande sitta ute och dricka öl, så varmt var det. Efter tre öl gick vi och köpte pommes på KFC innan vi tog tuben hem.
 
Varit peppad hela dagen och kunde inte vänta tills att få lämna jobbet 5.30. För då skulle jag hit och träffa de hära två.
 
Vi gick in på the O2 och köpte öl. Humör: Superglada
 
För vi skulle se Mumford&Sons!! Konserten var så magisk. Det var som att vara på ett jättestort house party, folk med sittplatser stod upp största delen av tiden och dansade och sjöng med. Fick typ en överdos av endorfiner och just där och då har jag den ultimata känslan av att livet är så jävla bra och jag behöver inget annat än just det här.
 
Hade glöggkväll på Birthdays i Dalston med Dijana, Caroline och Lisa. Så fina och vettiga tjejer.
 
Träffat en kille online. Inte från Tinder den här gången, utan OkCupid (namnet♥). Han är från Nya Zealand och jag uttalat fortfarande hans namn fel. Han var snygg och bra på att hångla, på vår andra dejt gick vi till Winter Wonderlands julmarknad och drack glögg vilket var gölligt. Han var rolig, hade bra skäggstubb och fina skjortor. Bilden ovan skickade jag till honom efter att jag råkat försäga mig på första dejten att jag redan kollat in hans Facebookprofil, men känner bara 'vem gör inte'. Det var dock ganska obvious att han inte var över sitt ex dock *dealbreaker*. Jaja. Tycker bara det är kul att gå på dejter just nu och samla på sig roliga stories.  
 
Åkt till Dalston efter jobbet för att äta thaimat med Lisa och hennes kollegor. De hade BYOB så vi fick ta med oss egen öl vilket är döbra och billigt.
 
Gått till Somerset House med Tanja för att träffa Robyn som nu jobbar där! Så fint ställe.
 
Vi satte oss i baren bredvid och drack glögg. Saknar Robyn på jobbet men får väl unna henne att ha fått sitt drömjobb på ett ställe som detta. Perks är ju att ha en bra anledning att gå dit och dricka alkoholhaltiga drycker med denna view.
 
Fattar att detta inte är överintressant för andra än mig själv. Men behöver komma ihåg allting, när jag tittar tillbaka på bloggen om två år och storlipar över alla dessa precious memories. Debbie var gullig och bjöd oss på lunch på Browns. Vi råkade ta nästan två timmars lunchrast men kände att det är nästan jul och det spelar ingen roll. 
 
Någon dag senare bjöd Yasin med oss på en andra jullunch, kände oss spoiled. Han ville jättegärna gå till Nandos, precis som alla andra i området, så vi fick köa i säkert 30 minuter för att ens få ett bord. Jag är inget superstort fan av Nandos, tycker det är för spicy. Men ändå kul att bli bjuden och få en paus från jobbet (och min tallrik är tom, så uppenbarligen gick det ner ändå).
 
Jobbade den 24:e i och med att de inte firar jul förrän dagen efter. Vi behövde bara jobba till klockan två dock. Tanya tog med en radio och vi spelade julmusik blandat med Adele medan vi typ satt på Facebook och jag spelade Battle ship med A-M. När vi gick hem med vetskapen att vi skulle vara lediga i fyra dagar så var jag så himla lycklig!! För visste jag skulle komma hem till det här:
 

Hade köpt julmat på Scandi Kitchen, bland annat julmust, och var så jävla peppad på att få vräka i mig allting till Kalle Anka. Dock kunde vi inte streama det så vi tittade på 'Kan du vissla Johanna' istället. Juligt och mysigt.

Och det bästa var väl att jag fick fira det med min bästis
 
Lol tror jag tyckte mina nyckelben såg lite *defined* ut här. 
 
Vi öppnade julklappar, dels från varandra och dels såna som kommit i posten från våra familjer. Fick Lush-produkter av Lisa och det finns typ inget jag blir gladare av.
 
På Boxingday var vi partysugna och googlade efter ställen som hade öppet. Vi såg att Barfly hade öppet och hade något event, de tog till och med betalt och då tänkte vi att det måste väl finnas lite efterfrågan att komma in då. Men när vi kom dit satt det två par där inne. Fyra personer. Vi tänkte fuck it och köpte varsin öl, sedan en till. Efter några timmar hade det kommit lite mer folk men då kände vi oss tipsy nog och åkte hem.

Buzzfeed bliss

Jag jobbade under mellandagarna och det var saaa tyst. Kandes som hela staden hade julledigt. De forsta tre timmarna tyckte jag det var askalas, att kunna sitta dar och pinteresta, spela battleship online med Ann-Marie och lasa bloggar. Blev lite trakigt efter tva dagar, men borde ej klaga. Hangde mycket pa Buzzfeed i alla fall, och jag tyckte de har artiklarna var roliga:
 
 
Sexy pic of your:
"35 texts from 2015 that are just really fucking funny" 
 
 
 The year of swipe anxiety:
"28 memes that pretty much sum up life in 2015"  
 
And if all fails, just DENY DENY DENY. 
"19 Times women perfectly demonstrated how to slay fuckboys on Tinder" 
 
"The 100 most important fails of all time"  
 
And, of course, Joel's quest to get corn:
"26 times old people were the best people on the internet in 2015"  

Christmas parties 1,2,3

I år har jag varit på diverse julfester vilket har varit himla kul. Lisa bjöd med sig till sitt jobbs xmas party som de hade på ett fint hotell i centrum. De bjöd på buffémat som var sååå god och jag åt så mycket jag orkade och grisade i mig säkert tre efterrätter. 
 
Me and ma queen
 
Gulliga tjejer
 
Efter middagen gick alla över till ett annat rum för att dansa och knycka till sig ännu fler gratisdrinkar. Dansade till all möjlig slags musik och det var så himla roligt, älskar när alla fuldansar och ingen bryr sig.
 
Julparty nummer två. Jag jobbar i princip för två företag, de sitter båda i samma kontor och sammarbetar en del men är ändå separata. Detta betydde två julfester för mig och min receptionistkollega! Den här var med Cavendish Ware och vi åkte till en restaurang i Canary Wharf. Var helt blown away av utsikten och den här julbelysningen.

Det bästa med julfester är att alla släpper lite på de formella rollerna som finns på jobbet och är så mycket mer avslappnade. Folk pratar om helt andra saker än vad de småpratar om på jobbet och en får chansen att lära känna folk som en kanske egentligen bara "hejar" på annars. 
 
Lite mer of the view.

Jag, Linda, Tanja (som sitter i receptionen med mig, love her) och Peter.
 
London är det enda eye candy jag behöver.
 

Julparty nummer tre. Denna gången med Elman Wall. Vi gick till ett ställe vid Thames, åt mat och drack gin&tonics. 

Anouska, Jonathan (min chef) och jag. 
 
Den här donnan är himla rolig. Kommer upp till receptionen säkert fyra gånger i timmen för att prata om allt och inget. Här var vi mitt i ett frågesportsspel där jag svarade fel på allting pga 1. språkbarriärer och 2. kulturskillnader. Men det var kul ändå.
 
Folk började bli lite tipsy och ta bilder med våra directors i festliga utstyrslar. Här: Vicky och Ian.
 
Ann-Marie som som sagt är min work-bff. Hahah är så pathetic men ibland tycker jag att vi har lite "makt" i receptionen, typ om någon frågar jättedrygt om vi kan beställa, let's say, ett nytt tangentbord till dem så väljer vi det billigaste som straff. Sen om det är någon jag tycker om extra mycket, som den hära tjejen då, avslöjar jag vart det finns kakor gömda eller så ger jag henne typ en av de nybeställda pennorna som vi inte tänkt ge till resten av kontoret. Haha jag lovar, 75% att mitt liv låtsas jag at jag är med i en tvserie.

När vi gick ifrån restaurangen passerade vi St Pauls och alla stannade upp för att titta. En i sällskapet sa "Guys, this is a moment. We're having a moment". Det är rätt trist att det kan vara svårt att uppskatta allting omkring sig för att en blir så van. Men ännu finare är det att ibland får en någon slags uppenbarelse och det blir möjligt att se något så som en gjorde första gången. 
 
Sen gick vi till ett uteställe, dansade, spillde drinkar och shottade tills två killar i vårt sällskap blev utslängda och vi alla kände att det var dags att åka hem. 

RSS 2.0