HBG-ÄNG-HSTD

Den 2:a Oktober tar jag flyget hem och stannar tills den 9:e. Jag är så.jävla.exalterad!!! Detta ska jag göra när jag är hemma:

x Umgås så mycket jag kan med min familj som det är så himla jobbigt att vara ifrån. Och mina hundar som jag inte sett på en mindre evighet </3
x Träffa vänner och fika asmycket och få höra allting jag missat. Jag saknar er så jag spricker guys.
x Vara med på min nyförlovade mosters brudklänningsproving och dricka champagne, goood detta alltså.
x Spela musik i riktiga högtalare, låtar blir som nya när en får spela dem med bra ljud. 
x Gå på shopping spree på Ica och köpa allting jag saknar att äta, som ostbågar tillexempel. Såhär såg det ut senast jag var i Sverige och vi äntligen återförenades.
Instagram media by michellemabellee - "En bild när du är riktig lycklig"
x Åka till Stockholm med mamma och hälsa på min gammelmormor, vilket jag ser så himla mycket fram emot.
x Ha sen födelsedagsmiddag med mamma, pappa och Tim och förhoppningsvis äta "skånsk äggakauga".
x Jag ska köra så himla mycket bil, alltså överallt hela tiden. Fick liksom körkort 3:e oktober i fjol, och sen åkte vi till London den 8:e. Var hemma ett tag i vintras och kunde köra ganska mycket, men ÄNDÅ. Fick liksom inte uppleva klart min och mitt körkorts nyförälskelse, så den ska jag ta upp nu under en vecka.

Angel of small death & the codeine scene

Första gången vi tog ett Londonbeslut om att stanna längre, 6 månader, än det planerade året var när vi var i Finsbury park och såg Arctic monkeys. Det pirrade i hela kroppen av konsert och öl och under Miles Kane skrek vi "VI SKA FUCKING STANNA". För några dagar sedan när vi gick på Sainsbury's bland vinhyllorna stannade vi liksom bara upp och sa att borde stanna ett år till, för tanken på att lämna svider i hela kroppen. Så nu inväntar vi vår tredje roomie som kommer i slutet av månaden och sedan skriver vi på ett år till i en ny lägenhet och det är så spännande dördördör.
 
Och i Januari ska vi se Hozier!!!! ALLTSÅ PEPPEN AVLIDER

xoxo

Hon är en sån som orkar vara ens klippa när hon knappt själv kan stå. Du+jag+sangria+iceblast=enda jag behöver.


Dejtar (eller nåt) en snygg londoner som har detta som utsikt från sin balkong, och just denna kvällen var månen närmre jorden än vad den varit på 19 år. Vi har druckit öl på pub i Bethnal green, lagat middag till varandra och finhånglat till Michael Molloy & Alex Evans – Rise & Fall medan jag låtsades att det var en filmscen as usual.

Var ute på middag med Charli och Jodie. Var tvungen att halsa vin för att bevisa att jag var swedish viking. Dödade alla tvivel, om en säger så.

Ps. NYTT LÖFTE: Ska bli bättre på att blogga för jag tycker ju egentligen det är roligt och så kan jag inte svika mina tre läsare. Lisa tina pappa tack för stödet xxx

RSS 2.0