Firebox

Som tidigare nämnt har jag börjat jobba på Firebox och jag tycker om det så himla himla mycket. Tyvärr är det bara Christmas temp och vi alla måste lämna efter jul. Fram tills dess uppskattar jag mina kollegor, våra kontorshundar, de roliga kunderna som ringer/e-mailar, snygg-techkillen som ritar på post-it notes och sätter dem på min dator medan jag är på lunch och så den här utsikten. 

Titta bara va. 
 
En dag hade vi pyjamasdag och såhär såg vi på customer service ut. 

Min manager, min supervisor och jag. 

Såhär ser det ut det jag sitter. Detta var en fredag och det är det beer ó clock vid 17.00 vilket är bästa grejen.
 
En torsdag efter jobbet gick vi till Translate och drack öl på Happy hour. Kolla så gulliga.

Eliza hade sin första lediga lördagskväll på flera veckor så jag åkte över till henne och drack whiskey (blö) innan vi gick ut med hennes två flat mates i Kentish town. Vet inte riktigt om whiskeyfylla är min grej, men hade kul ändå.

Den här låten spelas ganska mycket på kontoret: La Roux – Sexotheque och just nu är det min peppigaste låt. När jag slutat jobba kommer det väl vara den låten jag grinar och saknar till, men det är sen. Nu är det jag+livet=sant.

Kul saker:

- Vår lägenhet börjar ta form och den är så fin. Våra filmplancher och LP-skivor sitter upp på väggarna och det luktar chai-te och jul runt våra Yankee candles.
- Jobbet går bra! Jag jobbar på Firebox (så himla roliga saker) och svarar på samtal och email från kunder. Mina kollegor är himla kul, vi har två kontorshundar och hittills har jag bara pratat med trevliga kunder. Vet dock att människor får galna alter egon när de julstressar, så förbereder mig mentalt på det.
- Gick ut med jobbet i torsdags vilket var både askul och lite skämmigt. Började med att hänga på kontoret efter att alla slutat och gick sedan till The Book Club och drack öl och gin&tonic. Alla var så avslappnade och vi drack, pratade och spelade pingis. Gav kärleksförklaringar till både min manager och en techkille (båda såna himla babes) vilket var kul där och då, mindre kul nästa dag. Nåväl, allt som allt var det kickass.
- Varit ute med Lisa och spelat biljard och druckit öl på ett ställe som bara spelar asbra rockmusik. Nästa dag beställde vi home delivery från Subway (visste inte det var möjligt) och åt en fet jävla footlong. Plus en cookie.
- Catchar upp med de svenska Hollywoodfruarna just nu och få program får mig att skratta så mycket. Gunilla u crackin' me up.

G's <3

Den 1 oktober slutade jag mitt jobb som personlig assistent och var tvungen att säga hejdå till mina älsklingar G&G. Jag jobbade som personlig assistent till G1 och skillnaden på min första och sista dag fick mig att tänka på hur otroligt det varit. Varit ups and downs som med alla jobb, men jag är så himla himla tacksam.. I början visste jag knappt vad jag höll på med. Mot slutet var det helt annorlunda och jag har fått chansen att komma nära en så fantastisk liten kille och jag känner mig priviligerad. Jag lärde mig att förstå honom och han mig, han är en av de smartaste och roligaste barnen jag någonsin mött och en dag fick jag se när han satt upp själv för första gången (ja, jag grät). Hans lillebror G2 är även han helt överfantastisk och min sista dag sa han "chelle, you're coming back?". Mitt hjärta har brustit flera gånger om och jag saknar dem båda så det fysiskt värker i kroppen. Men jag ska hälsa på så ofta jag bara kan, det är mitt löfte till mig själv och dem. 

Tack för allt mina darlings.

Skavlan

En fredag åkte jag och Lisa till South Bank för att gå på Skavlan. Satt längst fram och gjorde skrattövningar, masserade andra i publiken för att slappna av, tränade på förvånade reaktioner och annat kul. Först kom Fredrik in. Så snygg och cool. Första gästen var James May från Top Gear och där var starstruckness nummer ett. Andra gästen, och anledningen till varför vi var där, var Lena Dunham och jag var helt, helt överrumplad. Blev tårögd så fort hon öppnade munnen. Hon var så fantastiskt jordnära, rolig och smart. Hade fint grönt hår och samma minspel som när hon spelar Hannah i Girls. En serie som låter tjejer ha kul och bli fulla, vara nakna och kåta, inte ha någon aning om vart de ska, hångla upp någon för det är spännande, ha på sig vad som helst (typ endast nätlinne) och allt utan någon shaming. 
 
We owe you LD.

Sverige 2-9 Oktober

Sverigeresan, huller om buller:

Träffade mina finaste i hela världen. Saknar er varenda minut.
 
Gick ut i Ängelholm och komiken i att jag alltid blir svinfull i Äholm men inte typ i London är nästan för mycket. Fick i alla fall hänga med två av mina favoriter Isabelle&Julia. Hur kul att sedan träffa på två av mina bästa vänner från högstadiet bara sådär. Fast kanske inte heller superförvånande i en stad med 28 invånare.
 
Vaknade upp i mina kläder och med taklampan tänd. Jag var så. jävla. bakis. Försökte sminka mig men fick lägga mig med jämna mellanrum och försöka hitta en position jag inte ville spy i. The glory of alcohol. Fick ta tag i mitt liv och bege mig in till stan för jag skulle träffa Amanda. Typ världens mest positiva och glada tjej. Love. Hade fett hår och mitt försök till smink var icke godkänt. Brydde mig inte, fram tills mitt gamla bartenderhångel som jag skällt ut för att jag 1. var väldigt full och 2. han sa att han inte var feminist kommer och sätter sig bredvid oss. Men gu' va' kul. Kom o' sätt dig. För all jävla del.
 
Gick vidare till tågstationen och träffade Elaine darling. Tog tåget till Helsingborg och fikade. Älskar denna tjej, kan prata förevigt. Åh och btw. Hade bytat stad och fik, fast nu, nu kommer en kille jag dejtat (?) in och sätter sig två bord bort. Det måste ändå vara det värsta med mindre städer. En kan inte ens få vara bakisful ifred.
 
En tidig morgon tog jag och mamma flyget upp till Stockholm för att hälsa på min gammelmormor. Fick två måltider inom ca 1,5 timme, promenerade längst ån, drack kaffe osv. Alltså hahah. Hon tog upp en liten spritflaska som hon halsade mitt på stan och jag tyckte det var superkul. Blev besviken när jag fick veta att det var vatten hon hade med sig "ifall att hon blev lite törstig på vägen". Det var också ganska kul. Så bra dag, avgudar henne.
 
Nästa år gifter sig min ena moster <3 Hon hade Wedding dress trial i Malmö som vi gick på. Fick ja:a och nej:a klänning efter klänning, tills hon hittade rätt. 
 
Träffade Tanja och hennes gullisar Leo och typ nyfödda Vanessa. Snodde med mig Tanja ut för pizza och drinkar en kväll, och sedan åkte vi till Väla en annan. Hon är så himla ärlig och det är så uppfriskande. Hon är en helt fantastisk mamma men vågar ändå berätta om det som är jobbigt. Hon berättar om det finaste med barn, men även om de sakerna som vissa mammor inte verkar vilja prata om för att det finns något konstigt ideal om att vara en hurtig superförälder som inte hade dödat för lite extrasömn. 

Åkte till Halmstad för att träffa min lillebror, Maja, Tina och de här tre hjärtegrynen. Som jag saknar flatfester, våra spellistor, utgångar och LH. 
 
Asbra vecka med ännu bättre människor. 
Love you all
PoK

Imorgon!!!

Imorgon kommer någon för att installera vårt wifi!!!!! Det känns som att vi ska få födas på nytt. Att vi inte riktigt har levt på två veckor. Kanske lite sorgligt hur beroende en är av internet.
 
Haha lol jk internet is LIFE.
 
Detta ska jag göra:
- Blogga!!
- Uppdatera Spotifylistor
- Titta på American Horror Story och Ensam mamma söker.
- Streama filmer i en oändlighet
- Hänga på min coola hösttumblr
- Ta cam selfies
- Googla recept och göra organiserade listor (haha please, ain't gonna happen)
- Utöka min watch list på Imdb
 
x

RSS 2.0