Youtube

Så mycket har hänt samtidigt som allting står lite still. Har bilder att visa och saker att berätta men jag är så trött. Så himla himla trött. Sträcktittar på Youtubeklipp i två dagar för att jag inte orkar göra något annat. Inte på ett deprimerat sätt. Bara ett utmattat. Tills jag tar tag i det jag vill blogga om vill jag visa vad jag skrattat/gråtit/häpnats av på Youtube de senaste dagarna. 

Lizzie föddes med en extremt sällsynt sjukdom som innebär att hon inte kan gå upp i vikt och hon har nästan 0% kroppsfett. Hon är även blind på ena ögat. Hon har på olika sätt blivit mobbad genom hela livet och en dag såg hon på internet att hon blivit utsedd till världens fulaste kvinna. Efter att blivit jätteledsen vände hon det till motivation till att lyckas. Hon är så himla inspirerance och positiv. Grät och beundrade. 

Tittat på typ alla Buzzfedvideos och av någon anledning tycker jag det är superkul när de testar mat och drycker. Finns massa såna här videos, typ när de testar tysk mat, japanskt godis, utländsk läsk osv. Denna valde jag för att runt 1.30 testar de en svenska Jeppson's malört. Inte så populär.
 
Den här filmen handlar om Brooke Greenberg som inte åldrades. Hon föddes 1993 och slutade växa när hon var några år gammal. Hon dog när hon var 20 år och då såg fortfarande ut att vara ett litet barn och mentalt stannade hon på 9 månader-1 år. Sorgligt och fascinerande. 


Den irländska pojken Cameron började prata om sitt tidigare liv så fort han kunde prata. Han sa att han bodde på den lilla irländska ön Barra, kunde berätta vad sitt efternamn var, hur huset såg ut, att han kunde se flygplan landa på stranden, att han saknar sin Barra-mamma osv. Han saknar det livet och sina föräldrar så mycket att han upplever genuin distress. Inga detaljer i hans historia har förändrats fast att han började berätta om det så tidigt, och när de besöker ön märker de att ganska många detaljer stämmer. Jag tror kanske inte på tidigare liv i den benämningen men den här dokumentärfilmen är fortfarande obehaglig och spännande.

NYE

Nyårsafton var så sjukt. Började bra, lutade åt katastrof och slutade så roligt och galet. Här får ni ett superdetaljerat inlägg, för det var fan kvällen värd. Jag tog overgrounden till Georgie där vi och Harley drack jack och coke och jag förklarade dem ett offentligt par. Egentligen skulle två andra tjejer från jobbet komma dit men de blev sena så vi började gå bort mot stan för att ta en annan overground till en fest. Det visade sig att de inte längre gick, hittade inte busstoppet och klockan blev 23.45. Paniksprang in till någon bar och stod i kö till baren tills typ två minuter i tolv. Vid tolvslaget hånglade Georgie och Harley upp varandra medan jag stod bredvid och hoppade lite uppgivet bland all konfetti. Sa till dem att dricka upp sitt himla vin så vi kunde åka, men Harley var för full och Georgie var tvungen att ta honom hem. Försökte ringa Eliza och Jade som skulle till festen, eftersom jag inte hittade dit, men ingen svarade. Georgie fick astma och jag fick leda henne och för fulla Harley hem.
 
Tillslut ringde Eliza och jag har aldrig varit så glad över ett samtal. Hon förklarade hur jag skulle ta mig dit, gick ner till busshållsplatsen men ingen buss kom. Gick upp till lägenheten igen, försökte ringa taxi. Två timmars kö. Gick ner till busshållsplatsen igen, och en buss kom! Satt på den i 30 minuter innan jag insåg att det var fel buss. Hoppade av och nästa buss gick inte förrän om 35 minuter (skrattar när jag skriver detta). Hade ingen jävla aning om vart jag var, det var helt tomt på folk och jag hade 10% kvar på mobilen. Frös ihjäl och tänkte att jag lika gärna kunde åka hem och sova. Ringde Eliza och hon sa "jo men kom, det finns massa killar i kostym". Okej då. Hoppade på bussen. Hoppade av, och hittade inte gatan festen låg på. Min mobil dog. Hahaha. Frågade ett gammalt par om de visste vart det låg och de sa ja. YES SUCCESS.
 
När jag kom dit fanns det en port med portkod och jag hade väl ingen himla aning. Försökte klättra över muren men gav upp efter typ två minuter. Provade lägenhetsnumret och det funkade! Följde musiken i trapphuset, öppnade en dörr och där var festen indeed. Klättrade upp för en stege upp till takterassen och hittade Eliza dansandes i ett partytält. Grät nästan lite av lättnad. Klockan var tre och de var så gulliga och hade en ny nedräkning eftersom min sög så mycket. Dansade, lekte bartendrar i köket och där fanns så mycket härliga människor. Klockan blev 8 och då bestämde någon att det var dags för efterfest. Tog taxi till gud vet var och kände mig ung och dum. Vid 10.30 gav jag upp dock och tog bussen hem, omänskligt trött. Vilket himla nyår, helt helt cray. 
 
 

480 Caledonian Road

Tänkte visa lite av vår lägenhet som vi har fått i ordning ganska bra. Har inga bilder på våra två sovrum tho, det kommer nog en annan dag. Jag saknar vårt gamla område Haggerston supermycket och vi blir sentimentala när vi tänker på det. Fast den här lägenheten är så mycket finare och vi hade aldrig haft råd med den om den låg i vårt gamla område, som faktiskt inte är så långt bort ändå alls. Typ 30 min. Jag har nämnt att London är svindyrt ungefär hundra gånger men varje gång jag översätter till svenska kronor blir jag så jävla chockad. Den här lägenheten kostar 18.140:- i månaden vilket absolut inte är något konstigt för en tvåa som inte ens ligger centralt. Fucking svindlande. £1517 låter bättre. 

Denniz på vår trappa en Oktoberdag precis efter att vi flyttat in. Kan inte förstå att det var såhär varmt mindre än tre månader sedan. 


Här kommer en in. Våra skor, John Lennon på väggen och så Simon där borta som var och hälsade på för ett tag sedan. 

Vårt badrum. Bland det bästa med denna läggan är spotlightsen i taket. Älskar't.

Här står vi och lagar mat och blandar drinkar. På kylskåpet ser ni Denniz's oscarstaty som han fick av sina vänner. Jag ville inte ha den i fönstret för folk som gick förbi kunde tro den var riktig och vilja göra inbrott. Lol.

Det här fönstret med böcker, filmer och ljusslingor är bland det finaste i vår lägenhet tycker jag.
 
 Vardagsrummet som vi nyligen fått till så fint med planscher, ljus, duk, filt, foton etc. Vi har en minisoffa som vi precis får plats i alla tre, men det är varmt och gosigt och att sitta där och dricka vin med mina flat mates är det bästa.

Breakfast sours

I måndags gick jag och Lisa till Tesco och köpte ingredienser till att göra Breakfast sour. Tog fram mitt beloved cocktailkit för första gången och vi gjorde så jävla kickass drinkar. Hade typ kunnat ta betalt för dem. Tog bussen till Joe's och drack öl och träffade människor som jobbade med festivaler *coolt*. Alltså när vi skulle hem: Några människor skulle följa med oss hem för att vi skulle få impa med våra drinkkunskaper. De insisterade att vi skulle ta en taxi, de skulle bara köpa chips först. De gick in i affären och kom ut igen, den ena med en chipspåse som kostade typ 50 pence. Då kom några killar utspringande från butiken och alla började slåss. Eftersom de "inte slog tjejer" tog det slut när jag lite panikslaget gick imellan (var så ocool). Det visade sig att en av de vi träffat snott de där jävla chipsen. Alltså hahaha. 1. Han snodde chips för typ 6 kronor och 2. Några killar tyckte det var värt att slåss för. Vet inte vad som är värst. Ingen blev direkt skadad så basically satte vi oss alla i taxin, en ville till sjukhuset pga ett blåmärke så jag och Lisa hoppade av utanför vår lägenhet och tackade för the free ride. 

Hade i alla fall en askul kväll. Det som räknas.

 

24th, 25th

Den 24 December efter att vi sagt hejdå på jobbet gick jag till Liverpool street och köpte de sista julklapparna innan jag tog tåget till Brentwood. Hälsade på min fina extrafamilj och mina favoritpojkar. Hade det så himla kul med att köpa julklappar till dem och gav dem bland annat Pippifilmer och dessa Gruffalo- och Batmantröjorna. Titta vilka himla hjärtegryn. Blev bjuden på svensk julmat, glass och typ det godaste vinet jag smakat. Fick gå och lägga G&G och läsa en bok tills de somnade och som alltid kändes mitt hjärta alldeles överfullt av kärlek efter att ha träffat dem. 

 
Den 25:e fick jag fira juldagen med mina flat mates. Gav varandra julklappar, lagade julmat, spelade kort och drack vin/pistachlikör i konstig grön färg. Fast att jag gärna hade åkt hem över julen fick jag en fin en ändå med mina darlings. 

 

RSS 2.0