Tröttis

Hej guys,
hur är det med er idag? Jag hoppas allt är toppen med er och att ni njuter av att solen skiner så fint :D
Själv är jag happy, fast trött. Sovit fem minuter detta dygnet, kommer garanterat känna av det mer i eftermiddag. Anledningen till detta är såklart skol-lanet som började igår, det är helt klart värt tröttheten för det var verkligen skitroligt. Har fått höra Emil sjunga "I don't feel like dancing" på Singstar med den ljusaste killstämman ever, slått Hulken i Tee world, sprungit runt i mörka korridorer med Tove där vi båda skrämde upp varandra genom att skrika åt ingenting, tittat på en skräckfilm där jag gav ifrån mig ett otroligt mesigt pipljud när jag blev skrämd samtidigt som jag asgarvade åt Toves mage som kurrade HELA tiden, ritat Charlie,Lilja och Jansson i ansiktena medans de sov, handlat kebabsallad klockan två på natten och enligt Tove fått det mest chockade ansiktsuttrycket hon någonsin sett vilket resulterade i att hon låg ner på marken och garvade en bra stund. TOPPEN-LAN helt enkelt, (förutom att Tanja inte kom:/<3)

Imorse gick jag och åt frukost på Espressohouse i form av en varm macka och en chailatte. Tog tåget till Ängelholm och gick sen till mammas affär där jag står nu och jobbar. Det suger bigtime, fast som tur är kommer Elaine babe hit snart och håller mig sällskap en stund. Blir sen skjutsad till Hbg av pappa, hämtar upp Michael&Nok och sen ska vi chilla hela kvällen framför tvn, ska bli gött. Vi hörs imorgon, lots of love. ♥


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja man saknar ju dom tiderna! :)

2010-03-13 @ 14:11:59
URL: http://kiiwii.webblogg.se/
Postat av: Ellen

Sv: Ja, Lund är fint! Speciellt när det är soligt :)

2010-03-13 @ 14:35:01
URL: http://cosecarine.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh vilken fin bild i din header!

2010-03-13 @ 14:59:01
URL: http://mondaytosunday.blogg.se/
Postat av: Ahlberg

Tack för lanet :) Det blev faktiskt skoj...

Och ditt ansiktsuttryck var fan bäst!

2010-03-13 @ 15:22:58
URL: http://photoandi.blogg.se/
Postat av: Tove

Asså ja, jag diggade ditt ansiktsuttryck xD !! men du behövde verkligen lite hjälp på traven och jag tyckte mathilda gjorde rätt i och göra så du fick det ansiktsutrycket ;) resulterade i ngt bra iaf. :)

Toppenlan var det verkligen hoppas på fler lika bra ;D <33

2010-03-14 @ 19:43:03
URL: http://topplare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0