Plugg och sallad


Hade i princip bara en lektion idag och det var matte. Hängde med idag också och jag konstaterade att matte är roligt när man förstår. Hade jag fattat det ämnet hade det nog varit en av mina favoriter faktiskt. Hade svenska sen men eftersom vi har eget arbete fick man gå hem och jobba om man ville, så det gjorde jag. Pluggade iförsig inte med svenska utan tog istället bilder till fotoläxan. Fotade i Ramlösa park då det både regnade och haglade, schitzoväder!

Nu käkar jag sallad till senlunch och finslipar det sista på språksociologin som snart är klar. Det är en enorm lättnad för det arbetet var stort och inte heller särskilt roligt. När det är klart ska jag plugga spanska, textkommunikation och lite matte. Way to go, michi!


Kommentarer
Postat av: Jennie



Helt rätt! Lite snö på vintern kan det få vara, men inte nu :)

2010-10-21 @ 17:27:29
URL: http://egosidan.blogg.se/
Postat av: Z A N D R A :)

sv: nice att du är med :)

jag publicerar vinnaren senare ikväll!



gott med sallad!

2010-10-21 @ 17:28:02
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: cecilia

svar: Tack snrgging! Du är väldigt söt :)

2010-10-21 @ 18:01:02
URL: http://cceciliaolssons.blogg.se/
Postat av: Anette

salladen ser god ut. :)

sv: tack. :)

2010-10-21 @ 18:09:27
URL: http://kiwicandy.blogg.se/
Postat av: m

sv: tack! behöver lite pepping just nu.....! :p Vilken härlig bloggdu har: )

2010-10-21 @ 18:11:32
URL: http://malindans.blogg.se/
Postat av: Linnea

Gud så gott med sallad :D !

2010-10-21 @ 18:35:39
URL: http://quiza.blogg.se/
Postat av: XOXO, LANAH

Sv: Åh, tack så mycket! Vad glad jag blir :D

2010-10-21 @ 18:40:37
URL: http://lanahs.se
Postat av: Laila

Ser nyttigt och gott ut=)

2010-10-21 @ 19:06:40
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: felliciiaa.blogg.se - Felicia Johansson

Gott med sallad!



Gud så glad jag blir alltså, tack så jätte mycket :)

2010-10-21 @ 22:11:51
URL: http://felliciiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0