Fika, scrapbooking och loppisrunda

Söndag
Fick några dagar tidigare reda på att jag inte skulle börja jobba förrän om 2-4 veckor så på söndagen tog jag min väska, åkte till Gatwick, drack bananmilkshaken jag bestämt mig för att dricka varje gång jag är där och tog sedan flyget till Köpenhamn. Den tunna tygjackan som fungerat utmärkt i London kändes som ett himla skämt och jag blev smärtsamt kall på den korta biten mellan tågperrongen och mammas bil. Blir precis som tågtrafiken förvånad varje år över att Sverigevintern är så kall och snöig.

Måndag
Fick massa Puckenpussar och njöt obeskrivligt mycket av riktigt kaffe på morgonen, hög musik i högtalarna och att kunna titta på tv. Mamma hade varit så söt och bokat in ansiktsbehandling och frans- och brynfärgning till mig på Electra vid 11.45. På vägen hem tog jag en extrarunda längst ån för att jag måste ta vara på de få tillfällen jag inte vill spy på Ängelholm, utan faktiskt tycker det är mysigt och känner lite, lite saknad.

Tisdag
Mötte upp Isabelle på Espressohouse och det är något alldeles särskilt med att fika när det snöar ute. Drack Söderdrömste, lyssnade på hennes Australienplaner, berättade mina Londonhistorier och njöt som alltid till fullo av denna tjejens sällskap.


Onsdag
Det fikades lite till och denna gången med Linneah. Värmde våra frusna kroppar med pepparmintste och gjorde vårt bästa att försöka reda ut framtid, problem och känslor åt varandra. På kvällen satt jag uppe sent för att påbörja min Seattlescrapbook. Gick igenom min påse med sparade biljetter, brev och lappar, klistermärken, teckningar, torkade blommor, skolarbeten etc. som jag samlade på mig under mina sex månader. Hann inte ens hälften innan jag blev dödstrött, men nu har jag börjat i alla fall och det känns bra. Som att det är lättare att få ett himla avslut om det blir mer konkret och slutgiltigt.


Torsdag
Jag och mamma lämnade relativt tidigt på morgonen för att åka till Malmö och hämta upp min moster Malin. Åt dödsgod lunch på LCHF-butiken och åkte runt på loppisrunda. Köpte en jacka som är varmare än min tygjacka men finare än min klumpiga vinterjacka, plastglas med citroner på av den enkla anledningen att vi hade såna när jag var liten och jag har inte sett dem dess, nostalgitripp, och så slutligen en fint skuren klänning i en färg som får mig att se ut som en glass. Efter denna fina dag blev jag skjutsad hem till pappa där jag fick krama om både honom och två så fina hundar, åh så efterlängtat (Sterners sovställning<3)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0