Helsingborg-Halmstad-Ängelholm

För två fredagar sedan mötte jag upp Michael i Helsingborg för att hjälpa honom spendera pengar, uppdatera varandra om allt missat, hälsa på Max på jobbet och dricka varm choklad på Espresso house. 

Några dagar senare åkte jag hem till Tanja, Marcus och Leo i Miatorp. Körde bil med växellåda för första gången på fyra månader när vi åkte och köpte lunch på Coop. Alla överlevde. Pratade, tittade på PLL, gosade med Leo som nu både kryper och halvt går (och ler som en riktig asiat<3), åt EH-muffins och gick igenom bilder och minnen från volontärresan i Thailand. 

En Halmstadtrip var inplanerad och när jag kom dit på kvällen gick jag och Tim ut och åt pizza och fyfan i helvetet vad jag saknar honom mycket. Handlade på Ica där han jobbar, pratade med en av hans kollegor, fick lära mig nya saker om frukt och gick sedan till deras replokal där vi skulle sova. Fick prova sjunga/growla/tappa rösten, lyssna på Tim sjunga&spela och som den jävla megatalang han är fick han mig att böla lite av stolthet, åt clementiner och pratade tills sent på natten. Nästa dag sken solen och jag kände så mycket Halmstadkärlek att jag höll på att spricka. Gick och överraskade Tim på jobbet, tittade på när han byggde banantorn (<3), mötte upp fina Maja i stan för att gå hem till henne, åt gifflar och hade ett så galet välbehövligt och bra catch up. Mötte upp Tim igen för att dricka kaffe och fick snart sällskap av Amanda som skulle följa med mig hem till Skåne! Första kvällen tittade vi mest på mina beloved MTV-serier och pratade. Dagen efter åkte vi till Väla och jag la pengar jag inte har på tröjor, smink och grekisk mat.

På kvällen skulle vi gå ut så vi drack vår hemköpa alkohol, gick till en av Ängelholms få öppna barer, köpte öl och fick sedan hjälpa bartenderna att provsmaka nya drycker för att vi var verkligen de enda som var ute. Blev minnesluckor-full och fick liksom för mig att provsmaka massa champagne var en bra idé fast att jag inte tål det alls. Vi stannade långt efter stängning, diskuterade intensivt om jämställdhet och jag blev irriterad över saker som sades. Kom hem sådär 5.30 på morgonen och dagen efter var jag så bakfull att jag ville dö. DÖ. Amanda skulle egentligen hem men ingen av oss kunde röra på oss så hon skjöt upp det en dag och så beställde vi hem pizza istället. 
 
Idag var jag på stan redan vid åtta för att fixa tråkiga men välbehövliga ärenden och efteråt kände jag att frukost på Espresso house var en bra idé. Hemma tog jag en alldeles för lång nap och bestämde tid för fikadate med Amanda och Karolina. Vid 17.20 träffade jag upp dessa finisar som jag känt sedan förskolan och det var så himla roligt och vi skrattade så vi grät och jag behövde det så bad. 

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Om du får astråkigt är du suuuupervälkommen till Lund på fika!! Jag bjuckar. Saknar dig, puss!

2014-02-11 @ 06:48:37
URL: http://kajsajarnehage.blogg.se
Postat av: Kajsa

Om du får astråkigt är du suuuupervälkommen till Lund på fika!! Jag bjuckar. Saknar dig, puss!

2014-02-11 @ 06:48:38
URL: http://kajsajarnehage.blogg.se
Postat av: Kajsa

Om du får astråkigt är du suuuupervälkommen till Lund på fika!! Jag bjuckar. Saknar dig, puss!

2014-02-11 @ 06:48:39
URL: http://kajsajarnehage.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0