Josefin's 23rd and a morning surprise.

Nu har jag piffat till min blögg lite och jag tycker den ser coolare ut nu. In this very moment så känner jag mig peppad på allt, typ att blogga, städa lägenheten, socialisera mig, skaffa karriär (??). Kommer hålla i sig i typ 22 minuter så måste passa på att vara kreativ osv. Efteråt kommer jag vilja lägga mig ner och titta på Park and Recreation på Netflix och inte röra mig mer för dagen.

Vi börjar med en sak som hände nu i helgen.


Josefin fyllde 23 år och vi möttes upp vid King's Cross för att fira! De andra beställde in all möjlig sorts mat, men jag skulle iväg efter ett tag så jag höll mig till Japansk öl. Kände mig festlig och och världsvan som inte beställde typ Heineken. 


The bday kid, två gosiga f.d. kollegor, min bästa londonbuddy, en gullig tjej jag inte träffat förut och så Josefins flamma Charlie. Stressade oartigt iväg efter en timme för att gå på dubbeldejt men den förtjänar ett helt eget inlägg tycker jag. 

Annars är jag just nu arbetslös. Kiosken i Hyde park var inte kul längre och arbetstiderna var disgusting. Började med semester i en vecka då när pappa var på besök. Sen dess har jag varit på tre arbetsintervjuer, börjat på ett jobb som jag slutade på två dagar senare (lol) och nu har jag en intervju nästa vecka för ett jobb jag vill ha jättemycket. Har bestämt att jag ska vara lite mer kräsen denna gången, jag vill inte skaffa ännu ett jobb med inställningen att jag kan ha det "under tiden medan jag söker annat". Alltså tanken på att hitta ett jobb jag trivs med så pass mycket att jag kan stanna i mer än tre månader utan att bli olycklig känns som true heaven. 

På tal om heaven, imorse kom Lisa in till mig med en fin mugg från cafét där hon jobbar. I den låg superfina chokladpraliner som hon snott med hem från jobbet. Det fanns till och med en som smakade banan. Love u.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0