Lostmyhead

Vi har wifi igen!! Har tagit två månader och fem ingenjörer för att fixa problemet men nu är det klart. Kan inte beskriva hur gött det äääär. Delat upp allting jag missat i typ fem olika inlägg. Här är det första: 
 
Pappa kom och hälsade på! Detta var svinlänge sedan, typ i maj? Vi drack mycket kaffe och pratade om livet. En eftermiddag tog jag med honom på en överraskningtur till Piccadillys slutstation Uxbridge. Tog en uber ännu längre bort för att tillslut komma fram till en tv-studio. Där tittade vi på inspelningen av "Would I lie to you?" vilket vi båda tycker är roligt. Skrattade så himla mycket, gud.
 
Vi bestämde oss för att åka båt på Thames, en sån som går jättesnabbt och hoppar fram på vattnet. 
 
Det började lugnt och en guide pratade om allting vi passerade. Sen lite längre fram började vi åka snabbt och det var så kul!! Skrattade med pirr i magen och tog roliga bilder på oss. Såg ut som Åke i Bertfilmerna. Men det var svinroligt och rekommenderar 10/10.
 
London var superfint under dagen.
 
Men nog ännu finare på kvällen!
 
Att äta frukost med pappa på the Shard är definitivt top fem bästa sakerna jag vet in hela världen. Så jevlaaa gott. Mina favoriter är räkdumplings, något bröd med typ havssalt på och hash browns. Mhh-mh. Vi tittade även på en musikal, Sunny Afternoon, vilket handlade om The Kinks. Den var aaasbra, älskar musikaler som handlar om band en tycker om. Hade några asfina dagar med pappa och han kommer faktiskt hit om några veckor igen!
 
En charity vårt jobb brukar stödja hade tipsrunda och jag följde lite motvilligt med. Visade sig vara asroligt, vi skulle med hjälp av ledtrådar ta oss runt och svara på frågor runt omkring i City.
 
Det gick ganska bra förutom att Zsuzs råkade skriva fel svar på en av frågorna, så här får hon lite skäll av A-M (som bär hatten vi fick på tipsrundan, det är inte en av hennes fashion statements). Efteråt drack vi öl vid London Bridge innan vi åkte hem igen.  
 
Lisas bf James fyllde år och hade födelsedagsfest hemma hos sig. Tycker det är så fint för kommer bra överens med honom och hänger mer än gärna med honom och Lisa, blir liksom 0% tredje hjuligt med dem.
 
Vi satt mest ute på verandan men gick ibland in för att dansa eller spela beer pong. Här är Lisa och ser fab ut som alltid. 
 
Där ute satt vi och drack b.la. ginger beers till det blev jättesent och jag tog bussen hem tipsy och glá.
 
Den här baben hade fått biljetter till en utomhusteater i Regent's Park och frågade om jag ville följa med. Vi köpte med oss cheese cake och Piña Colada på burk som vi åt och drack innan det började.
 
Det var så himla somrigt och fint. De visade en pjäs som utspelade sig i Thailand före, under och efter tsunamin. Den var bra gjord och ännu bättre blev det nog för att det var utomhus. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0