Roadtrip, baseball och Muskoka

Mamma och Alex kom och hälsade på för en andra gång och nu skulle vi roadtrippa till tre olika städer. Vi började med att köra till Kanadas huvudstad Ottawa. Där fanns massor av vackra Harry Potter-byggnader och fina parker. Vi var där i två dagar och tyckte nog det räckte. Det var jättemysigt att gå runt och titta, men det var inte särskilt stort så kändes som att vi hann med det vi ville.
 
 
Nästa stopp var Montreal, vilket också var jättefint men lite svårt att hinna greppa på så få dagar, där hade vi definitivt behövt mer tid. Där fanns skyskrapor men också en äldre del som kändes mer europeisk, vilket var en fin kontrast. På kvällen stod vi på den här bryggan medan solen gick ner och en man stod och höll dansklass för de som ville vara med.  
 
Kingston var vårt sista stopp och där har jag varit en gång förut när jag hälsade på My som pluggade där. Så sjukt fin universitetsstad med fina skolbyggnader, studenthus och partygator. Vi åt lobster rolls vid vattnet, drack vin och skrev buckets lists på en uteservering. Nästa dag åkte vi hem till Toronto igen och mamma och Alex sedan till Sverige. 
 
Jag och Cheyenne jobbade för samma företag men på olika center, de låg väldigt nära varandra så ibland gick jag bort till henne på lunchrasten för att hänga lite. 
 
En jättesolig dag åkte vi till Scarborough bluffs, drack öl, åt chips och brände oss i solen. Avslutade med snow cones innan vi åkte in till stan igen. 
 
Sen kom Stina och hälsade på!<3 Några från Regus skulle dricka drinkar på Space's roof top så jag frågade om jag fick ta med mig en +1. Vi inledde Stinas vistelse med att bli tipsy och sen gå vidare till Jack's för att äta middag. 
 
Vi åkte till the Distilliry district där alla byggnader är av tegel. Där gick vi i butiker, åt middag och drack Aperol spritz.

Jag fantiserar seriöst dagligen om att flytta tillbaka till Toronto. Älskar denna staden så, så mycket.
 
Halväten storfrukost innan vi gick runt i hamnen och åt poutin. Var så dålig på att ta bilder men vi drack bl.a. öl på balkongen med Linda och hennes vän som också var på besök, gick ut på college st, hamnade på kul efterfest och shoppade på Eaton centre.

Det finns ett område som heter Muskoka lake där alla rika Torontobor har sommarhus. De har alla båthus och tennisbanor, väldigt pampiga. Stephanies kompis bekanta har också en stuga där, fast den byggde han själv på 70-talet och den är lite mer humble men fortfarande superfin. Jag och Stephanie tog bilen dit på fredagen för att spendera natten där med hennes kompisar. 
 
Tyckte den var så himla mysig! Var dock lite rädd för att det skulle finnas björnar, Stephanies kompis sa dock att jag inte behövde oroa mig för de "hänger bara vid soporna ändå". Ok. 
 
Åt middag, drack drinkar på bryggan och spelade sällskapsspel. 
 
 Där fanns söta jordekorrar som åt ur ens hand (fram tills Steph's hund Dexter jagade bort dem). Allt som allt var jag väldigt nöjd med min första Muskokaupplevelse. 
 
En dag var jag jätteledsen över A och när min roomie Jessica frågade om jag ville följa med henne ut sa jag att jag inte orkade. Hon lämnade men smsade ganska fort "are you sure? i'm waiting in the lobby in case you're changing your mind <3" så då klädde jag på mig och gick ner ändå. Hon var så fin som alltid dubbelkollade utan att pressa. Vi gick i affärer, drack juice och åt den här goda lunchen i Kensington market.
 
En annan dag gick vi på min första basebollmatch! Det är inte min favoritsport att titta på men det var kul att få uppleva det.
 
Finisen.
 
Känns som ett big jump här för nu var det plötsligt höst. Jag minns inte vad detta hette men det fanns massa konstutställningar över staden som var gratis att titta på, så vi åkte till Nathan Philip square och började där. 
 
 En av alla shisha-sessions med whiskey och piccolo<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0